bluray Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα και για τις μερεςΕχω τον εξωτερικο σκληρο του τιτλου και το προβλημα ειναι οτι δεν τον βλεπει το pc (xp λειτουργικο). Η τροφοδοσιθα με ρευμα γινεται κανονικα ακουγεται να δουλευει ομως το pc δεν το βλεπει με τιποτα! Δοκιμασα και σε αλλους Η/Υ με xp και αυτοι και παλι τιποτα! Παιδια sos καμια ιδεα γιατι εκτος απο τα διαφορα χαζα που εχει μεσα υπαρχει και μερος απο την πτυχιακη μου....Please οποιος εχει την παραμικρη ιδέα....!!!:help1::help1::help1:
bsakel Ιανουάριος 8, 2010 #2 Ιανουάριος 8, 2010 Εγω θα σου ελεγα α πραγματικα καιγεσαι να δεις τι εχει συμβει να ανοιξεις την θηκη, να βγαλεις τον σκληρο απο μεσα και να τον συνδεσεις σε ενα υπολογιστη σαν εσωτερικο. Αυτο βεβαια τον βγαζει εκτος εγγυησης αλλα αν καιγομουν εγω αυτο θα εκανα!Λογικα δεν εχεις προβλημα οι δισκοι σπανια χαλανε, συνηθως χαλανε οι θηκες.
bluray Ιανουάριος 8, 2010 Author #3 Ιανουάριος 8, 2010 Εγω θα σου ελεγα α πραγματικα καιγεσαι να δεις τι εχει συμβει να ανοιξεις την θηκη, να βγαλεις τον σκληρο απο μεσα και να τον συνδεσεις σε ενα υπολογιστη σαν εσωτερικο. Αυτο βεβαια τον βγαζει εκτος εγγυησης αλλα αν καιγομουν εγω αυτο θα εκανα!Λογικα δεν εχεις προβλημα οι δισκοι σπανια χαλανε, συνηθως χαλανε οι θηκες.αυτο πως ακριβως θα το κανω??? σπαζοντας την θηκη????
bluray Ιανουάριος 8, 2010 Author #4 Ιανουάριος 8, 2010 Παιδια δοκιμασα και την γνωστη λυση της καταψυξης....ο σκληρος δουλεψε για 1-2 λεπτα αλλα δυστυχως αυτα δεν ειναι αρκετα....πιστευετε οτι ειναι για σουτ η να δοκιμασω να τον βγαλω απο την θηκη του???
only4tehlulz Ιανουάριος 9, 2010 #5 Ιανουάριος 9, 2010 Παιδια δοκιμασα και την γνωστη λυση της καταψυξης....ο σκληρος δουλεψε για 1-2 λεπτα αλλα δυστυχως αυτα δεν ειναι αρκετα....πιστευετε οτι ειναι για σουτ η να δοκιμασω να τον βγαλω απο την θηκη του???Αν είναι για να τον σουτάρεις, τότε δεν χάνεις τίποτα να τον ανοίξεις και να τον δοκιμάσεις σαν εσωτερικό. Και λογικά πρέπει να είσαι έξω απο την εγγυήση οπότε είναι η πιο λογική κίνηση.
gkatsogr Ιανουάριος 9, 2010 #6 Ιανουάριος 9, 2010 αυτο πως ακριβως θα το κανω??? σπαζοντας την θηκη????
bluray Ιανουάριος 9, 2010 Author #7 Ιανουάριος 9, 2010 παιδες υπαρχει περιπτωση η αιτια να ειναι απο antivirous ή firewall???
gkatsogr Ιανουάριος 9, 2010 #8 Ιανουάριος 9, 2010 παιδες υπαρχει περιπτωση η αιτια να ειναι απο antivirous ή firewall???Eμένα ο δικός μου το έκανε αυτό μία στο τόσο ώσπου πριν κανα μήνα δέν ξαναξεκίνησε.Τον έβαλα σε άλλο κουτί καί μέσα στο pc αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει!Ένα πολύ καλό free πρόγραμμα για να δείς τι παίζει απο θέμα ζωής των σκληρών δίσκων ειναι το CrystalDiskInfo.
bluray Ιανουάριος 9, 2010 Author #9 Ιανουάριος 9, 2010 Eμένα ο δικός μου το έκανε αυτό μία στο τόσο ώσπου πριν κανα μήνα δέν ξαναξεκίνησε.Τον έβαλα σε άλλο κουτί καί μέσα στο pc αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει!Ένα πολύ καλό free πρόγραμμα για να δείς τι παίζει απο θέμα ζωής των σκληρών δίσκων ειναι το CrystalDiskInfo.ειναι free φιλε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.