Jump to content



Αγορα μεταχειρισμένου αντικειμένου απο αμερική


grgkopanas

Recommended Posts

Καλησπέρα,

απότι φένεται θα αγοράσω ενα φακό απο εξωτερικό μεταχειρισμένο, τι θα πρέπει να προσέξω και με ποιον τρόπο να του ζητήσω να μου τον στείλει; πως θα εξασφαλίσω τον εαυτό μου απο απάτη; η πληρωμή με paypal πως θα μου εξασφαλίσει οτι αφου πάρει τα λεφτά θα μου τον στείλει; με το τελωνείο πως μπορω να κάνω λιγότερο πιθανό να πληρώσω τα κερατιάτικα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να με βοηθήσει :)

Link to comment
Share on other sites

διαβασε το θρεντ του γκρικφραγκμα για το e-bay top rated seller και προβληματα ωστε να εχεις μια γενικη ιδεα τι μπορεις να κανεις αν ο μη γενοιτο γινει η στραβη.

2ον στην θεση σου θα εκανα συναλλαγη με μαγαζι και οχι με ιδιωτη.

3ον γενικα δεν ειναι η καλυτερη ιδεα να κανεις συναλλαγες εκτος ΕΕ.Δηλ αν δεν τα βρεις με τον αλλον,ειναι πολυ δυσκολο και δυσαναλογα ακριβο να αντιδρασεις.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς με τη τιμή που τον βρήκα its not an option :)

απο αμερική θα τον πάρω, καμια συμβουλή απο αμερική, να κρατήσω τα mail με τη συμφωνία ετσι ώστε μέσα στις σαράντα μέρες να κινηθώ μέσω paypal, γίνεται κάτι τέτοιο;

Υ.Γ δεν θα τον πάρω μέσω e-bay.

Link to comment
Share on other sites

αν του πω να το βάλει στο e-bay και να το αγοράσω απο εκεί;

δεν εστιαζουμε τοσο στο θεμα του e-bay απλα στο θρεντ που σουπα εχει πληροφοριες για το τι κανεις αν σε εξαπατησει καποιος απο αμερικη γενικα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.