Jump to content



Αγορά ΟΘΟΝΗΣ - απόψεις!!


HgetisTK

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα..

Νομίζω πες μετά από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί η παλιά μου οθόνη με μία νέα!

Αποφάσισα λοιπόν να ζητήσω την άποψή σας, διενεργώντας παράλληλα και κάτι σαν γκάλοπ για το τί είναι καλό και συμφέρον αυτή την περίοδο όσον αφορά την αγορά οθόνης!

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός "TFT οθόνη"! Θα ήθελα να παραθέσετε την προτίμησή σας, αιτιολογημένα αν είναι δυνατόν, για το τί είδους οθόνη προτιμάτε με βάση πάντα τα παρακάτω στοιχεία!

Ιδού λοιπόν τα στοιχεία μας:

- Είδος οθόνης (CRT 19" ή TFT 17"),

- Την άποψή σας για το πραγματικό και αντιληπτό από τον χρήστη εύρος θέασης μεταξύ

CRT 19" και TFT 17",

- Τιμή μεταξύ 450-500 ευρώ,

- Υψυλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας, ικανοποιητικά τουλάχιστον refresh rates,

- Συγκεκριμένα μοντέλα που προτείνετε με βάση τα παραπάνω,

- Οτιδήποτε άλλο που κρίνετε σημαντικό να αναφέρετε,

Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη!

Link to comment
Share on other sites

Θα βοηθουσε πολυ αν μας ελεγες τι ακριβως δουλειες κανεις στον Η/Υ. Λογου χαρην ασχολεισε καθολου με gaming; CAD, σχεδιο; Εχει σημασια αυτο γιατι ειναι και πολλοι οι παραγοντες που κανουν μια 19" CRT των 200 να ειναι καλυτερη απο μια 17" TFT των 450 ;)

Link to comment
Share on other sites

Μπορώ να πω πως ασχολούμαι με όλα! Το gaming δεν είναι όμως κάτι που με καθηλώνει τακτικά! Δηλαδή δεν αποτελεί το πρώτο μου κριτήριο. Με σχέδιο, CAD, δεν ασχολούμαι καθόλου.

Σημαντικό στοιχείο για μένα είναι το εύρος θέασης διότι με ενδιαφέρει κάθε φορά που δουλεύω στο pc να μπορώ να βλέπω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του ανοιχτού παραθύρου ή σε άλλη περίπτωση να υπάρχουν παραπάνω από ένα παράθυρα ανοιχτά τα οποία να φαίνονται ικανοποιητικά ώστε να δουλεύω ταυτόχρονα σε αυτά.

Τώρα όσον αφορά ταινίες, παιχνίδια κ.λπ. έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Παρόλα αυτά η ποιότητα είναι κάτι που δεν θέλω να παραβλέψω καθόλου...:happy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.