Jump to content



Πρόβλημα σε καινούργιο netbook Acer Aspire One 331


ManosRK

Recommended Posts

Γειά σας και χαρά σας, τα Χριστούγεννα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και πήρα ένα νέτμπουκ - αυτό του τίτλου - μάλλον από αυτά τα "φοιτητικά" που περίσσεψαν. Τέσπα, έχω ένα πρόβλημα με το ρολόι. Απάνω του έχει dual boot με Edubuntu και XP και σε κανένα από τα δύο λειτουργικά δεν πάει καλά, χάνει 2-4 ώρες. Το φτιάχνω, ξαναχαλάει ετά από κάποια restarts. Το ενημερώνω από το Internet, τα ίδια, Πάω BIOS και κάθε φορά πάει καλά (αφού το έχω ρυθμίσει από το OS - θα δοκιμάσω και κατευθείαν όταν ξαναχαλάσει χωρίς να το έχω φτιάξει πριν). Δοκιμάζω διαφορετικό GMT δεν έχει διαφορά - κάνει τα ίδια. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και πως φτιάχνεται, είναι σπαστικό!

Link to comment
Share on other sites

Πάω στοίχημα ότι το bios clock συμφωνει με WindowsXp αντίθετα από ότι με τo edubuntu.

Αν θυμάμαι καλά μια ρύθμιση είναι στο edubuntu για την ώρα (υποθέτει ότι το bios εχει GMT και στο "sychronize" με τον internet time-server την χαλά). Κάποιος με περισσότερες γνώσεις σε ubuntu μπορεί να σε βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.