partsa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Είπα να αναβαθμίσω το HTPC μου. Αγόρασα νέο κουτί, επεξεργαστή αφησα τον παλιο ηρωικο C2D E6400, με αυτή την ψύχτρα (αν και εψαξα για παθητική αλλα δεν εβρισκα καποια να χωραει στο κουτι -γυρω στα 11cm-), τροφοδοτικο αφησα το παλιο Enermax 620 Liberty, το οποιο πιθανον μελλοντικα ισως να αντικατασταθεί με αυτο, καρτα γραφικών έβαλα αυτή και σκληρο ενα κλασικο 160αρη WD στις 7200. Οταν τα μονταρισα και εκατσα αναπαυτικα στον καναπε να απολαυσω αυτο που λενε στο χωριο μου 1080p, παρατήρησα οτι πιο πολυ απο ολα ακουγοταν ο σκληρος και τον ηχο του ενισχύει ακομα περισσοτερο το ξύλινο ντουλάπι που υπαρχει κατω απο το case. Ετσι, σκέφτομαι να πάρω αυτον το δίσκο μια και οπως εψαξα εχει την τεχνολογια NoiseGuard και ειναι πολύ ήσυχος. (Ειχε αναφερθεί και εδω)Οι ερωτήσεις μου:1) Είναι όντος τόσο ήσυχος, μιας και το ζητουμενο είναι η ησυχια?2) Θα δω μεγαλη πτωση στις επιδοσεις, (boot, load κτλ)?3) Λογω της περιστροφής στις 5400, μήπως αντιμετωπισω κολληματα σε video HD?4) Στο ρεύμα τον συνδεω κανονικά? Γιατι καπου διαβασα οτι αυτοι οι δισκοι θελουν πιο λιγο ρευμα απο τους 7200 για να λειτουργήσουν.Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες της ερωτησης.
racer Ιανουάριος 30, 2010 #2 Ιανουάριος 30, 2010 Για δοκιμές έχω βάλει έναν WD 5000BEVT και απαντάω γι' αυτόν1) Δεν ακούγεται2) Όχι3) Όχι4) Κανονικά, σαν έναν απλό HDD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.