Jump to content



Πρόβλημα με Windows Media Player στα Windows 7


jimisballjohn

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Έχω Windows 7 64bit στον υπολογιστή μου. Ενώ όλα δουλεύουν ρολόι, πριν από κάποιες μέρες, το Windows Media Player μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα: Βάζω να παίξει ένα τραγούδι και μου κολλάει όλο το explorer.exe και δεν μπορώ να ανοίξω την έναρξη. Αντίθετα, οι φάκελοι και ο Υπολογιστής μου ανοίγουν κανονικά, σαν να μην έχουν επηρεαστεί. Επίσης, κάποιες φορές πλέον, όταν ξεκινάω τον υπολογιστή κολλάει πάλι το explorer, αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο Ctrl+Shift+Esc και να το ξανανοίξω από τις διεργασίες. Ξέρετε τι φταίει?

Link to comment
Share on other sites

Πακέτο codecs ποιό έχεις?

Α, δεν το γνωρίζω αυτό. Όπως είναι το έχω αφήσει απ' όταν περάστηκαν τα Windows 7 τον Σεπτέμβρη. Επίσης κατεβάζω σχεδόν κάθε μέρα ενημερώσεις που κυκλοφορούν. Τα συμπεράσματα δικά σου :-)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, τα εγκατέστησα, αλλά δεν μου έλυσαν το πρόβλημα. Επίσης, τώρα που έκανα rr στα Windows, μου κόλλησε από την αρχή ο explorer και μου έβγαλε 2 φορές(πριν κάνω επανεκίνηση που μου κόλλησε πάλι το Media player και άλλη μία μετά το rr που κόλλησε από την αρχή ο explorer) στις διεργασίες το Default IME...

Link to comment
Share on other sites

Το βρήκα το πρόβλημα. Το κόλλημα μου το προκαλούσε το SetPoint νέου πληκτρολογίου logitech που αγόρασα. Ήταν το προγραμματάκι που ξεκινούσε κάθε φορά στα Windows και μου έβγαινε κάτω δεξιά για να μπορώ να παραλλάσσω τα hot keys του πληκτρολογίου. Το έβγαλα από την αυτόματη εκκίνηση με την έναρξη των windows και όλα καλά!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.