Jump to content


Μεταφορά SSD σε νέο PC


spal

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Τα φώτα σας σας παρακαλώ.

Έχω ένα SSD με τα Windows XP SP3 και θέλω να τον βάλω σαν bootable, σε ένα καινούριο PC που αγόρασα. Βέβαια το hardware είναι διαφορετικό (από 775 σε 1366).

Υπάρχει τρόπος να μπορέσει να bootάρει στο νέο pc, ή ο μόνος τρόπος είναι η εκ νέου εγκατάσταση? Και αν αυτό είναι μονόδρομος, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα προγράμματα που έχω στον SSD, στον καινούριο SSD που θα εγκαταστήσω εκ νέου το λειτουργικό, προκειμένου να αποφύγω το install των προγραμμάτων από τα CD τους?

Περιμένω τις απαντήσεις σας ASAP....:confused:

Link to comment
Share on other sites

είχα κάνει κάτι παρόμιο στο 2ο πισι της υπογραφης, αλλάξα όλο το άλλο υλικό εκτός από σκληρό. Αλλά είχε Win 7 πάνω. Αν είχες 7 κατά 95% πιστεύω πως θα ήσουν οκ. τα ΧΡ τώρα δέν ξερω. το φορμάτ μαλλον πως δεν το γλυτώνεις αν παραμήνεις σε ΧΡ.

Όσο για τα προγράμματα ψάξε στο γουγλι μπας και έχει τίποτα. αλλά καλύτερα ινστάλ από την αρχή..

Link to comment
Share on other sites

αφου ψηνεσαι που ψηνεσαι για φορματ (αρα δε θα σε πειραξει αν ΔΕΝ ξεκινησει..) αν κανεις αναβαθμιση απο intel chipset στο 775 δε θα χρειαστει να πειραξεις τους drivers της μητρικης.. αν δε, κρατησεις και την ιδια vga τοτε το πολυ πολυ να σου ζητησει μια επανεκκινηση στο τελος.. Αν απο την αλλη ερχεσαι απο οποιοδηποτε ΜΗ Intel chipset τοτε απεγκατεστησε τους οδηγους της μητρικης πριν τον συνδεσεις στο νεο συστημ, (ομοιως και για την vga)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.