Jump to content



H asus μου μαλλον εφτασε στα ορια της!


LoWRiDeR

Recommended Posts

Αυτο ηταν το μαξιμουμ οβερκλοκ που μπορεσα να κανω με την μητρικη μου asus a7n8x deluxe rev 1.4 κ το συστημα να δουλευει προς το παρον σταθερα,τωρα το εχω κ κανει prime95 να δουμε..

198fsb.jpg

στα 199 κ πανω δεν κανει boot κ στα 14Χ198 μολις μπει στα win κανει restart

παραγγειλα nf7-sl vdim modded 3.2v ram αν κ στεναχωριεμαι να αλλαξω την ασους...τεσπα

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι barton γιαυτο και με 400 fsb δεν μπορει να παει παραπανο ουτε και με barton το ζητημα με pi ειμαι fsb και timings σε amd εγω με 220 με 11 multi με 2-2-2 με barton εχω 43

δεν κανεις κανα mod το asus και ασε τα abit

Link to comment
Share on other sites

ε μα αφου ουτε καν 200 δεν εφτασε το fsb πως να πεσει το superpi...θελει 210 κ πανω για να παει κατω απο 42-43...η μητρικη μου για οβερκλοκ δεν ειναι κ πολυ καλη δυστυχως.εχετε καμια προταση μπας κ καταφερω να αγγιξω τα 200 πρωτου την αλλαξω?

Link to comment
Share on other sites

Toυλαχιστον ο επεξεργαστης φαινεται αρκετα προθυμος να ανεβει κιαλλο...ας ελπισουμε με την abit κ παραπανω βολτ να παει στα 2700 σταθερα.προς το παρον 1 ωρα prime95 στα 2675 no prob.

Link to comment
Share on other sites

λετε η asus rev2.0 να πηγαινει καλυτερα?εχει μονο 1.85 βολτ μαξ παλι σε επεξεργαστη για αυτο δεν ξερω...εχετε ακουσει αν κλοκαρουν καλα??πειτε μου να ακυρωσω αν ειναι την αμπιτ!

Link to comment
Share on other sites

Ακου φιλε, δεν μπορω να το πιστεψω οταν μου λενε πως μητρικες με nForce2 δεν πανε 200fsb εστο και με το παλιο chipset version. Εμενα η παλια μου 8RDA(οχι η +) με το παλιο chipset πηγενε 230-235. Ισως κατι δεν κανεις σωστα? Μπας και οι μνημες σου ειναι ασυχρονα στα 240+ και προσπαθεις να τις ανεβασεις κιαλλο? Βαλτες συχρονα με το FSB. Παιξε λιγο με τα settings και μετα αλλαζεις μητρικη πιστευω εγω! Επισεις δοκιμασε αυτο που σου ειπα με τις μνημες στα 2-2-2-5 αντι 2-3-3-5 να πεσει λιγο το Pi.

Link to comment
Share on other sites

Tα εχω κοιταξει ολα dragonflight...συγχρονα ειναι οι μνημες,πανω απο 198 δεν κανει boot ακομη κ αν ριξω το multi στα 13 (οπως ειδες φτανει 2675 με 198 fsb κ δεν αντεχει 2600 με 13Χ200)...δεν ξερω τι αλλο να κανω.Εδωσα φουλ βολτς στο τσιπσετ παλι τιποτα.Ακομη κ με χαλαρα timings δεν ξεκιναει στα 199 κ πανω.

Link to comment
Share on other sites

Ε αμα ειναι ετσι τι αλλο να σου πω? Μιας και εχεις Corsair και οχι Barton , πηγαινε για καμια 8RDA3+(v.2.0+) να τα ξεκουφανεις ολα! Εχει και πολλα καλουδια και απο ταχητητα....η πρωτη!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.