Jump to content



Crucial RealSSD C300


papatsonis

Recommended Posts

Πολυ χαμηλα IOPS στο write. Επισης με προβληματισε πολυ το responce time του στα writes γενικα. Φαινεται και στο HDTunePro αλλα και στο write access του Everest.

Αν βαλουμε στην ακρη τα παραπανω, τα νουμερα ειναι πολυ καλα για sequential speeds και δειχνει τον δρομο του SATA3.

Link to comment
Share on other sites

τα iops δειχνουν οντως χαμηλα, αλλα το αντιφατικο (?) ειναι τα αποτελεσματα στο crystaldiskmark στο τελος που ξεσκιζουν γενικοτερα , ειτε σε seq, ειτε σε random 4k read/write , κατι που ισως εξηγηται(?) απο το σχολιο που κανει στο τελος περι αποδοσης σε μεγαλο lvl QD (και το crystaldiskmark το ποιο πιθανο ειναι οτι ειναι QD=1)

Link to comment
Share on other sites

@ jax7480

Also, all other benchmark results in this review were tested on the ASUS P6T7 WS SuperComputer

http://www.tweaktown.com/articles/2941/tweaktown_storage_product_testing_our_how_to_video_guide/index2.html

για το τεστ χρησιμοποιηθηκε ενας 9260 ο οποιος εχει ενα θεματακι με το latency το οποιο το επιβεβαιωνω και εγω! απλα σκεψου οτι σε εναν χ25μ το latency ειναι 0,19ms στον ιδιο κοντρολερ. Αν και πριν 5 μερες βγηκε νεο firmware & drivers που το διορθωνει.

Για αρχη θα ελεγα να δουμε πως λειτουργει σαν SATA2 μιας και SATA3 βγαζει μονο η jmicron και ολοι ξερουμε πως δουλευουν.. σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου εναν C300 και εναν σαντφορς και θα τους τεσταρω στον 9211 να δουμε τι σκαμπαζει :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.