Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Με εχει παρει απο κατω το θεμα και εχω γυρω τους συναδελφους με στη καλη χαρα σαν μην τρεχει τιποτα δεν μας αφορα το θεμα και τη να κανουμε τωρα δε βαριεσαι.Εγω πιστευω οτι παλι τους ιδιους θα βγαλουνε οι Ελληνες δυστηχως.Μηπως ειμαι περιεργος που εχω στεναχωρηθει?

Link to comment
Share on other sites

Μα συγνώμη τι περίμενε ο Γιωργάκης; 20 μέρες μετά την ανακοίνωση των "μέτρων" θαύματα; Από τη θάλασσα να τα βγάλει τόσα δις; Κι αυτός ο λόγος του που διάβασα στο in.gr, εμετίλα σκέτη. Να δούμε που θα καταλήξει αυτό το πράγμα.

Link to comment
Share on other sites

Μια απορία, ολίγον άσχετη. Γιατί είναι στο Καστερλόριζο ο Jeffrey και γιατί από εκεί η δήλωση?

Υ.Γ. Ακούγεται ότι ήταν μαγνητοσκοπημένη για να αποφύγουν τα σαρδαμ...:-O

Link to comment
Share on other sites

καλα ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας (βασικα σας σε οσους δλδ το εχουν ακουμπησει σε δαυτους) , το 80% των ελληνων χρονια τωρα πελατης ηταν στο δικομματισμο . Ξαφνικα δε φταιει ο γιωργακης , ετσι για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη

Link to comment
Share on other sites

το ρουσφετι και η που*** απο το 1967 ξεκινησε , ρωτα να μαθεις οτι για να εβγαζες διπλωμα αυτοκινητου ηθελες πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων , και στο δημοσιο δεν εμπαινες αν δεν ησουν ημετερος, το πελατειακο κρατος στη χουντα δυναμωσε. Και οσοι λενε οτι η μεταπολιτευση τα προκαλεσε ολα αυτα , τι προκαλεσε τη μεταπολιτευση ? :devil:

Έγινε επεξεργασία από ea6gka
κατοπιν αιτησεως αφαιρεσα υβριστικο σχολιο, αν και στη τηλεοραση το μεσημερι ακους τρις-χειροτερα
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

φυσικα και επρεπε να τους ψηφιζεις , ομως προς αποκατασταση της αληθειας (που πολλοι βλεπω την στρεβλωνουν οπως γουσταρουν) η μαστιγα ξεκινησε το 67. Τα χουγια αυτα ειναι παλια συνηθεια , και οπως λεει ο λαος , "πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα τα χουγια"

Link to comment
Share on other sites

το θέμα ξέρεις πιο είναι για εμένα.

πως χούντα ήταν και φυσικά ΔΕΝ ήταν παράδεισος για ΚΑΝΕΝΑ. αλλά η αποκατάσταση να γίνεται both ways, η χούντα έκανε σε 7 χρονια καλά για τον τόπο που οι άλλοι σε 36 δεν έχουν κάνει ακόμα.

τότε μας πη..... στρατιωτικά, τώρα πολιτικά.

at the end of the day, ότι έτρωγες τρως, χωρίς τα παράλληλα σποραδικά καλά.

Link to comment
Share on other sites

τι να πω , πεστα στους 20.000 εκτοπισμενους στη γυαρο που ηταν προδοτες (τι ειρωνια), στους νεκρους λοκατζηδες στη κυπρο (εχεις διαβασει ποιος τραβηξε τη μεραρχια απο εκει?), στους κυπριους που ειδαν τη μισω χωρα τους να κοβεται στη μεση, στις πολεις μας που εγιναν τερατουργηματα απο τσιμεντο χαριν της προοδου , στο αμερικανο διπλωματη που ελεγε οτι εχουμε να κανουμε με ηλιθιους οταν ο πατακος του ελεγε να παρουμε τη Πολη, δλδ τι να πω , δεν υπαρχει ελπιδα δυστηχως

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

κάθε εποχή έχει τέτοια .... (δεν ξέρω το όνομα σου).

τώρα έχεις 200.000 οικονομικούς (όχι με απόλυτη έννοια) μετανάστες για καλύτερες συνθήκες, έχεις τα Ιμια, έχεις την Ξάνθη (περίμενε να δεις τι θα γίνει εκεί), έχεις 5.000.000 στην Αθήνα, 2.000.000 στην Σαλονίκη, και μετά το χάος, και μακάρι να είχαμε πάρει την πόλη.

το θέμα είναι να πεθάνει ο δικοματισμός μπας και αλλάξει κάποτε κάτι.

Link to comment
Share on other sites

xreos.jpg

δεν ξέρω αν ισχύει η παραπάνω εικόνα που βρήκα, αλλά μου φαίνεται πολύ αργός ο ρυθμός κάλυψης του χρέους..αν είναι έτσι για 15-20 χρόνια σίγουρα θα ξεχρεώνουμε.. :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.