Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Τι συγκρίνετε μωρέ τώρα; Τον Λίβυο πιλότο με τον Έλληνα αστυνομικό; Έναν που θα δείρει έναν άλλο με έναν που θα ρίξει βόμβα σε άμαχους; ΠΩΣ είναι δυνατόν να συγκριθούν;

Αν έβαζες τον αστυνομικό σε F-16 και του έλεγες βάρα τι θα έκανε; Θα υπάκουε;

Έναν γάτο που πήρε χαμπάρι, λόγω Αιγύπτου κτλ, ότι δεν τον "θέλουν" πια τον Καντάφι επάνω, οπότε αρνείται να υπακούσει σε έναν μακάκα...με τον αστυνομικό που δεν βλέπει την ώρα να τελειώσει η πορεία για να πάει σπίτι του, για καφέ, για να φύγει από την δουλεία τέλος πάντων;

Ατυχής σύγκριση "πατριωτισμού".

2ον. Σύγκριση Ελβετίας! με Ελλάδα όσων αφορά τις στρατιωτικές δαπάνες...Δεν χρειάζετε σχόλια...πάμε παρακάτω.

3ον. Ξεδιαλύνετε στο νου σας τα ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ τις αγορές οπλικών συστημάτων με εργοστασιακές τιμές, με τα ΕΞΟΔΑ συμπεριλαμβανομένων και των ΜΙΖΩΝ. Τραγικότερες είναι οι διαφορές σε περίπτωση ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΩΝ, κτλ.

Οπως επίσης τα ΕΞΟΔΑ για τους μισθούς που χρειάζονται με τα ΕΞΟΔΑ των extra ΨΗΦΟΘΗΡΗΚΩΝ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ με την καθιέρωση "ΝΕΩΝ" θεσμών υπηρέτησης....Επόπ, Ποπόπ, ΜόΧωΚ κτλ κτλ...

Δεν φταίει ο ΣΤΡΑΤΟΣ για τις προσλήψεις. Εισήγηση γίνεται για έλλειψη προσωπικού, μέσων κτλ προκειμένου αντιμετωπιστεί η Α/Β απειλή. Λόγω πολιτεύματος, η πολιτεία-κυβέρνηση είναι υπεύθυνη να εξαλείψει την Α/Β απειλή ΩΣΤΕ να ελαχιστοποιήσει την ΑΝΟΥΣΙΑ σπατάλη. Η "πολιτεία" αποφασίζει ότι καλή είναι η ΑΠΕΙΛΗ διότι μέσω ειδικών διαγωνισμών, αποφέρει "κέρδη".

Πρόσφατα αποσύρθηκε ένα οπλικό σύστημα. Αυτό το σύστημα θα μπορούσε (κατόπιν εισήγησης) με μία μικρή προσθήκη, να μεταπωληθεί σε άλλες χώρες με σαφέστατο κέρδος στο Ελληνικό δημόσιο. Το πολιτεία είπε "ΤΣΟΥ, ντεότι....έτσι...."

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2ον. Σύγκριση Ελβετίας! με Ελλάδα όσων αφορά τις στρατιωτικές δαπάνες...Δεν χρειάζετε σχόλια...πάμε παρακάτω.

Στην Ελβετία είναι παρκαρισμένο το διεθνές κεφάλαιο, αυτό ντε που αμα λάχει ξεκινά και πολέμους. Ποιος θα πειράξει το σπίτι του? (επειδή ειπώθηκε ότι δεν την πείραξαν σε 2 παγκόσμιους πολέμους)

3ον. ..... τα ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ τις αγορές οπλικών συστημάτων με εργοστασιακές τιμές, με τα ΕΞΟΔΑ συμπεριλαμβανομένων και των ΜΙΖΩΝ. Τραγικότερες είναι οι διαφορές σε περίπτωση ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΩΝ, κτλ.

...... Η "πολιτεία" αποφασίζει ότι καλή είναι η ΑΠΕΙΛΗ διότι μέσω ειδικών διαγωνισμών, αποφέρει "κέρδη".

Sooo true! Είμαι υπέρ της ύπαρξης στρατού αλλά όχι στρατού σαπιοκοιλιάδων (σαφώς και δεν είναι όλοι έτσι αλλά 18 μήνες που ήμουν στρατό, η αναλογία που είδα ήταν 2 ικανοί προς 8 πανάχρηστους - σε μόνιμους αναφαίρομαι). Επίσης δεν θέλω στρατό - όχημα/μέσο για να τρώμε τα λέφτα. Στην Τουρκία γύρω από το στρατό (που επέλεξαν να τον έχουν όπως τον έχουν) έχει στηθεί τεράστια βαριά και υψηλής τεχνολογίας βιομηχανία που κάνει απόσβεση πολλά από τα έξοδα. Εδώ το μόνο που κάνουμε είναι να δίνουμε απευθείας αναθέσεις σε διπλάσιες και βάλε τιμές και να κανονίζουμε αντισταθμιστικά οφέλη μέσω off-shore εταιριών (που σπανίως υλοποιούνται γιατί απλά γίνονται έτσι για να φαγωθεί χρήμα χωρίς συνέπειες)

Πρόσφατα αποσύρθηκε ένα οπλικό σύστημα. Αυτό το σύστημα θα μπορούσε (κατόπιν εισήγησης) με μία μικρή προσθήκη, να μεταπωληθεί σε άλλες χώρες με σαφέστατο κέρδος στο Ελληνικό δημόσιο. Το πολιτεία είπε "ΤΣΟΥ, ντεότι....έτσι...."

Αναφαίρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο? Συνήθως ο αρχικός προμηθευτής (USA?) απαγορεύει την μεταπώληση ακόμη και μετά την απόσυρση, για ευνόητους λόγους.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Και δεν μένει φυσικά στην απαγόρευση, αλλά ελέγχει κιόλας περιοδικά με επισκέψεις στις μονάδες για απογραφή..Τεσπα...Nope...καμιά σχέση με US. Εδώ....δικό μας είναι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

το γνωσιακό επίπεδο δε καθορίζει τις ζωώδεις από τις κοινωνικές τάσεις στο χαρακτήρα ενός ατόμου.

σίγουρα εμποδίζει τις πρώτες να βγουν στην επιφάνεια και ενθαρρύνει τις δεύτερες....αλλά σε κανένα βαθμό δεν ακυρώνει τις μεν ή τις δε.

θεωρώ το παράδειγμα του Chozen εύστοχο.....και οι ΜΑΤατζήδες είναι άνθρωποι με παιδιά ή γονείς......και ο πιλότος το ίδιο.

Αν δεν καθορίζει το γνωσιακό επίπεδο ένα άτομο τότε δεν τον καθορίζει τίποτα

Από την πρώτη συνειδητή γνώση που έκανες πράξη, μαθαίνοντας να χέζεις στην τουαλέτα και όχι επάνω σου, μέχρι σήμερα κάθε γνώση που αποκτάς είναι ένα βήμα μακριά από την ζωώδη κατάσταση.

Αυτό που είσαι είναι ο συνδυασμός της ικανότητα σου να αντιλαμβάνεσαι και να αφομοιώνεις γνώσεις του περιβάλλοντος σου και της οικονομικής δυνατότητας της οικογένειας σου να πληρώνει για γνώσεις τρίτων.

Το πως αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον γύρο σου και αυτά που συμβαίνουν είναι άρρηκτα δεμένα με τις γνώσεις που διαθέτεις. Ακόμα και το πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα στα μάτια σου.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί αλλάζει ο άνθρωπος απόψεις και γνώμη με την πάροδο του χρόνου;

Γιατί αποκτάει περισσότερες γνώσεις και προσθέτει παραμέτρους που του διέφευγαν.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την συζήτηση που είχαμε τις προάλλες για το αν ο ΜΑΤατζής είναι ένοχος όταν βαράει τον 60χρονο ακολουθώντας εντολές:

Mystery behind two Libyan fighter jets landing in Malta, revealed - Boing Boing

Οι πιλότοι των 2 Mirage F1 της Λιβύης που τους δώθηκε εντολή να ανοίξουν πυρ προς τους Λίβυους πολίτες/διαδηλωτές, προσγείωσαν τα jets τους στη Μάλτα και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Ποιος είναι ο αληθινός πατριώτης τώρα; Αυτός που ακολουθεί τις εντολές της σημαίας της πατρίδας του και βαράει τους συμπολίτες του, ή αυτός που αποφασίζει ως νοήμον πλάσμα να ΜΗΝ σκοτώσει συμπολίτες του;

"Οι διαταγές είναι διαταγές" ναι, για τα ζώα. Οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να μαθαίνουν από την εμπειρία τους και να χρησιμοποιούν το μυαλό τους. Όταν έχεις 5-10 άτομα να σκέφτονται, να αποφασίζουν και να δίνουν εντολές σε 100/1000άδες, τότε έχεις έναν άρρωστο οργανισμό (Στρατός, Εκκλησία κλπ)

Άσε τη Λιβύη, ας κοιτάξουμε καλύτερα πρότυπα. Αν θυμάμαι καλά είσαι Βρετανία. Εκεί πως αντιμετωπίζουν τις οργανωμένες μειοψηφίες που χρησιμοποιούν βία και καταστροφές για να επιβάλουν τις απόψεις τους; Πριν λίγο καιρό δεν μαζέψανε σηκωτούς φοιτητές που τα σπάγαν και διαμαρτύρονταν για την αύξηση στα δίδακτρα; Τα δεκάδες πυρηνικά εργαστάσια στη Βρετανία, φτιάχτηκαν με τη συμφωνία και του τελευταίου κατοίκου και ευαίσθητου χίπη της γειτονιάς; Επιβλήθηκαν από την εκλεγμένη πλειοψηφία, όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Εδώ δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα εντελώς ουδέτερο ξενοδοχείο, μία χωματερή, και καίγεται ο κόσμος. Με αυτά που λες το λογικό συμπέρασμα είναι ότι όλοι οι λαοί είναι ικανοί και δικαιούνται να έχουν το δικό τους κράτος εκτός από τους Έλληνες που είναι με ειδικές ανάγκες.

Τέλος τι πάει να πει φταίει ο Έλληνας ο παλιοχαρακτήρας για την σημερινή χρηματοοικονομική κατάσταση; Ακολουθήθηκαν ορισμένες πολιτικές από τις πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων 30-40 χρόνων, που οδήγησαν το χρέος από 20-25% τέλη δεκαετίας 70 στα σημερινά επίπεδα. Οι πολιτικές έχουν χαρακτηρισμό και κατηγορία και αυτές κρίνονται, όπως και οι πολιτικές ηγεσίες που τις εφάρμοσαν και τις προπαγάνδισαν στον λαό να τις επιλέξει. Ποιος ζητούσε συνέχεια το κράτος να δίνει λεφτά εδώ και κει, να διορίστούν εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο, ο Μητσοτάκης;

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη.. αλλά για ποιά δημοκρατία μιλάς? Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια κυβέρνηση στην εξουσία που εφαρμόζει ακριβώς τα αντίθετα απ' όσα εκλέχθηκε να κανει. Που είχε ως προειλλημένη απόφαση την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, ενώ υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο ακόμα και 4 μήνες μετά την άνοδο της στην εξουσία. Που καταστρατήγησε το σύνταγμα και τη βουλή, δένοντας τη χώρα με μια σύμβαση που ακόμη και σήμερα δεν την έχει δει και αναγνώσει κανείς στο σύνολο της.

Καθε ένα απο τα παραπάνω, συνιστά de facto κατάλυση της δημοκρατίας. Συνιστά κατάληψη της εξουσίας. Συνιστά δικτατορία. Δηλαδή επειδή δεν έβγαλε τα στρατά στο δρόμο? Εξελίχθηκαν.

Και ο Χιτλερ με εκλογές ανέβηκε στην εξουσία αρχικά. Δε νομίζω να αμφιβάλει κανείς οτι ήταν δικτάτορας...

Στις αυτοδιοικητικές πριν 3 μήνες ο πρωθυπουργός δήλωσε σαφώς ότι αν καταψηφιστεί θα παραιτηθεί. Το κόμμα του βγήκε πρώτο και κέρδισε και μετά από δεκαετίες τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, με τη συνδρομή και επευφημίες και αριστερότερων χώρων.

Κανείς πολιτικός χώρος, ούτε οι διαδηλωτές δεν έχουν ως αίτημα πρόωρες εκλογές. Στις αραβικές χώρες σκοτώνονται και ζητάνε να έχουν αυτό το δικαίωμα, απλώς να ψηφίζουν. Στην Τουρκία οι αμόρφωτοι Τούρκοι και Κούρδοι χωρικοί ανέτρεψαν μόνο με την ψήφο τους το κεμαλικό κατεστημένο δεκαετιών και το πανίσχυρο λόμπι των στρατηγών. οι υπερμορφωμένοι Έλληνες μάλλον δεν είναι ικανοί ή δεν καταδέχονται να το κάνουν ας βρούν και να πουν πρώτα τι ακριβώς θέλουν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι στην Βρετανία, στην Ιρλανδία είμαι. Αλλά μιας κι έφερες τόσα παραδείγματα από την Αγγλία, ας μείνουμε εκεί.

Κι εκεί η αστυνομία ακολουθεί εντολές, αλλά εκεί έχουν λίγο καλύτερη δημοκρατία, οπότε ο κόσμος δεν τα βάζει με τους αστυνομικούς. Τι εννοώ με το "καλύτερη δημοκρατία";

Ex-MP jailed over false expenses - The Irish Times - Fri, Jan 07, 2011

Απλά δες τα ποσά για το οποία ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο βουλευτής (10 και 15 χιλιάδες λίρες, όχι τα δις που εξαφάνισε ο Αντρίκος και ο Κωστάκης). Όχι μόνο διασυρμός στα κανάλια ή απλά μομφές και κατηγορίες, ΦΥΛΑΚΗ. Αυτά ποιος νομίζεις ότι τα κατάφερε; Οι βουλευτές από μόνοι τους αποφάσισαν να βγάλουν τα μάτια τους;

Και δεν είναι ένας και δυο, καμιά 25ριά βουλευτές είναι. Τους πρώτους 4-5 τους τσίμπησαν και οι υπόλοιποι 20 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ και παραδέχθηκαν τις κλοπές. Και κάθονται στην θέση του κατηγορούμενου, κανονικότατα.

http://www.guardian.co.uk/politics/2011/jan/11/mp-eric-illsley-admits-charges

Εδώ όλο το σκάνδαλο, μπες και δες την λίστα με τα ονόματα:

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Kingdom_Parliamentary_expenses_scandal

Ασχέτως τελικών ποινών, οι βουλευτές διατάχθησαν να δώσουν πίσω τα κλεμμένα.

Το ίδιο σώμα προστατεύουν οι Άγγλοι αστυνομικοί και το ίδιο τα ΜΑΤ;

Έγινε επεξεργασία από Chosen
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Απλά δες τα ποσά για το οποία ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο βουλευτής (10 και 15 χιλιάδες λίρες, όχι τα δις που εξαφάνισε ο Αντρίκος και ο Κωστάκης). Όχι μόνο διασυρμός στα κανάλια ή απλά μομφές και κατηγορίες, ΦΥΛΑΚΗ. Αυτά ποιος νομίζεις ότι τα κατάφερε; Οι βουλευτές από μόνοι τους αποφάσισαν να βγάλουν τα μάτια τους;

Και δεν είναι ένας και δυο, καμιά 25ριά βουλευτές είναι. Τους πρώτους 4-5 τους τσίμπησαν και οι υπόλοιποι 20 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ και παραδέχθηκαν τις κλοπές. Και κάθονται στην θέση του κατηγορούμενου, κανονικότατα.

η πλακα ειναι πως απο την Αγγλια "αντιγραψαμε" το κοινοβουλευτικο συστημα ..ειχε αρχισει αυτη η εξελιξη απο τα χρονια που η Ελλαδα ηταν βασιλευομενη δημοκρατια.

Και πως τα καταφεραμε στην πορεια και περασαμε το "The King Can Do No Wrong" (μην γελατε,ο θεσμος της βουλευτικης ασυλιας ειναι συγγενης με αυτο το αξιωμα) στους βουλευτες...

Αυτοι οι πατερες του εθνους εκαναν πολυυυ επιλεκτικη αντιγραφη παντως...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Αφού αναφέρθηκε η Λιβύη, βλέποντας την συνέντευξη του Καντάφι και τις δηλώσεις γενικά του περίγυρου του, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι....η Ελλάδα.

Δηλώσεις πρωθυπουργού, υπουργών, αρχόντων "όλα είναι καλά", Ο λαός καταλαβαίνει !? τις δυσκολίες και είναι αποφασισμένος για θυσίες!", "Που την είδατε πείνα;" και άλλα τέτοια...

Στην κοσμάρα τους έκαστοι. Ευτυχώς ακόμα η διαφορά μας είναι μία. Ευτυχώς...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

απο χτες, εστω και στεναχωρα, το θεμα ειναι οτι βρηκαμε τους αντιπαραγωγικους...θανατος σε ολους τους ενστολους, να γλιτωσουμε και τα εξοδα...!!! ΡΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στους εξοπλισμους...??? ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΦΑ τα αλεξισφαιρα γιλεκα και τα διαλυμενα περιπολικα, και τα οπλα που διαλυονται και εκπυρσοκροτουν μονα τους...??? αυτη ειναι η αστυνομια και γενικα ο ενστολος κοσμος...να που πανε τα λεφτα...εχουν και παραπονο μερικοι για τα εξοδα του κρατους στους ενστολους, το βλεπω ποσα δινεται και εχετε την πιο χαλια αστυνομια, μονο στις ταινιες ειναι χειροτερα...!!! "υπερηφανη ελλαδα(η αγελαδα?), τρωγε τα παιδια σου..."

οπως τα 2 παλικαρια που δολοφονηθηκαν...οι αντιπαραγωγικοι αστυνομικοι της ομαδα ΔΙΑΣ...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οι δαπάνες για εξοπλισμούς ανέρχονται στο 4% του ΑΕΠ, ενω ευρωπαϊκές χώρες αντίστοιχου μεγέθους με τη δική μας παίζουν στο 1,5% αν δεν κάνω λάθος.

Αυτά που περιγράφεις hyperion συμβαίνουν γιατί τα λεφτά τα τρώνε προφανώς τα γνωστά αρπακτικά. Μόνα τους, και οχι όλοι μαζί όπως λένε.

Και είναι και κοροϊδία ως ενα σημείο να δίνουμε ολα αυτά τα λεφτά.

Εγω να δεχθώ ότι απειλούμαστε από παντού λόγω κακής γειτνίασης.

Η Ε.Ε. τι κάνει ;

Θα δεχόταν η Γερμανία να παραβίαζεται καθημερινά ο εναέριος χώρος της ;

Γιατί αφήνουν να συμβαίνει αυτό σε ενα κράτος μέλος ;

Και στην τελική πως αντιλαμβάνονται την ένωση ;

Δε θα έπρεπε να πουν :

''Μάγκες, τραβάτε μεγάλο οικονομικό ζόρι αυτή την περίοδο οπότε παγώστε τους εξοπλισμούς για πέντε χρόνια, και αν σας κουνηθεί κάποιος, εδω είμαστε εμείς. Να προστατέψουμε το κράτος μέλος μας''

Αντ' αυτού έσπευσαν να μας πουλήσουν και άλλα οπλικά συστήματα.

Την ίδια στιγμή που μας δανείζουν χρήματα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

απο χτες, εστω και στεναχωρα, το θεμα ειναι οτι βρηκαμε τους αντιπαραγωγικους...θανατος σε ολους τους ενστολους, να γλιτωσουμε και τα εξοδα...!!! ΡΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στους εξοπλισμους...??? ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΦΑ τα αλεξισφαιρα γιλεκα και τα διαλυμενα περιπολικα, και τα οπλα που διαλυονται και εκπυρσοκροτουν μονα τους...??? αυτη ειναι η αστυνομια και γενικα ο ενστολος κοσμος...να που πανε τα λεφτα...εχουν και παραπονο μερικοι για τα εξοδα του κρατους στους ενστολους, το βλεπω ποσα δινεται και εχετε την πιο χαλια αστυνομια, μονο στις ταινιες ειναι χειροτερα...!!! "υπερηφανη ελλαδα(η αγελαδα?), τρωγε τα παιδια σου..."

οπως τα 2 παλικαρια που δολοφονηθηκαν...οι αντιπαραγωγικοι αστυνομικοι της ομαδα ΔΙΑΣ...

Μπορείς να μου πείς πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχεις δεί να σέβονται τα του δημοσίου; Οτιδήποτε είναι αυτό; Απο τα κλιματιστικά που καίνε μέρα νύχτα τα καλοκαίρια μέχρι τα περιπολικά που αναφέρεις που τους συμπεριφέρονται λές και είναι οι *ουτάνες του εξοπλισμού.

Όσο για το περιστατικό εννοείται οτι ΔΕΝ επικροτώ σε καμία περίπτωση αλλά όλα αυτά που γίνονται με έχουν κάνει να πιστευω οτι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Τέλος το "εκπυρσοκροτουν μονα τους" μην το αναφέρεις έτσι... Είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητη φράση....

το βλεπω ποσα δινεται και εχετε την πιο χαλια αστυνομια

Προφανώς εσύ δεν δίνεις έ;

Έγινε επεξεργασία από NoDsl
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Παραπέμπει σε αθώους "ήρωες" προπέρυσινους ε;

Ενω χθες τα θύματα ήταν κάποιοι που "ΑΠΛΑ" ΄"αν δεν ήθελαν να κινδυνεύουν ας μην διάλεγαν αυτό το επάγγελμα" και "έπαιζαν με την φωτιά".....και την γνωστή καραμέλα...και μπλα μπλα...

Στον άδικο θάνατο κάποιου δεν βάζεις ΑΛΛΑ στην πρόταση. Όσο σέβεσαι τον έναν αδικοχαμένο οφείλεις να σεβαστείς και τον άλλον. Το πόσο τραβάει δημοσιογραφικά ένας θάνατος από εναν άλλον μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Το ένα θύμα μέχρι και ταινία γίνεται...Όλα τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες απώλειες της μεταπολιτευτικής μας επαναστατικής κληρονομιάς. Εϊτε σκοτώνονται όπως οι χθεσινοί, είτε πνίγονται, είτε γίνονται κομματάκια όταν "σκάει" κάπου το αεροπλάνο τους. Α....ας πρόσεχαν. Στρατόκαβλοι είναι όλοι τους και φασιστόμουτρα.....

:getlost:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Παραπέμπει σε αθώους "ήρωες" προπέρυσινους ε;

Ενω χθες τα θύματα ήταν κάποιοι που "ΑΠΛΑ" ΄"αν δεν ήθελαν να κινδυνεύουν ας μην διάλεγαν αυτό το επάγγελμα" και "έπαιζαν με την φωτιά".....και την γνωστή καραμέλα...και μπλα μπλα...

Στον άδικο θάνατο κάποιου δεν βάζεις ΑΛΛΑ στην πρόταση. Όσο σέβεσαι τον έναν αδικοχαμένο οφείλεις να σεβαστείς και τον άλλον. Το πόσο τραβάει δημοσιογραφικά ένας θάνατος από εναν άλλον μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Το ένα θύμα μέχρι και ταινία γίνεται...Όλα τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες απώλειες της μεταπολιτευτικής μας επαναστατικής κληρονομιάς. Εϊτε σκοτώνονται όπως οι χθεσινοί, είτε πνίγονται, είτε γίνονται κομματάκια όταν "σκάει" κάπου το αεροπλάνο τους. Α....ας πρόσεχαν. Στρατόκαβλοι είναι όλοι τους και φασιστόμουτρα.....

:getlost:

Επειδή προφανώς απευθύνεσαι σε εμένα, είπα εγώ οτι δεν σέβομαι τον σωστό επαγγελματία; Γιατί δεν πιστεύω ότι είναι λειτουργός. Πιο πριν αναφέρανε οτι "η ανάγκη τους κάνει και επιλέγουν το επάγγελμα".

Απο εκεί και πέρα, χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω τη συζήτηση, δεν πιστευω οτι τα χτυπήματα γίνονται τυχαία.

Εκτός και αν θεωρείς οτι οι τύποι στο βαν, γυρνώντας απο το κτέο του ρέντη(αν κατάλαβα καλά την τοποθεσία που έγινε το σκηνικό) πέρασαν 2 τετράγωνα μακρυά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και όλως τυχαίως βρήκαν τους δύο αστυνομικούς και τους γάζωσαν γιατί οι κάλυκες τους βαραίνανε.

Αυτό εννοώ και ούτε ασέβεια προς τους αδικοχαμένους δείχνω ούτε είμαι μηδενιστής.

Από αυτά τα σκηνικά όμως δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι για όλα τα υπόλοιπα αίσχη. Και άλλο το πιτσιρίκι που δεν πρόλαβε να "περπατήσει" στον τόπο τούτο(κερατέα) και άλλο τα παιδιά που πέσανε εν ώρα καθήκοντος.

Έγινε επεξεργασία από NoDsl
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Παραπέμπει σε αθώους "ήρωες" προπέρυσινους ε;

Ενω χθες τα θύματα ήταν κάποιοι που "ΑΠΛΑ" ΄"αν δεν ήθελαν να κινδυνεύουν ας μην διάλεγαν αυτό το επάγγελμα" και "έπαιζαν με την φωτιά".....και την γνωστή καραμέλα...και μπλα μπλα...

Στον άδικο θάνατο κάποιου δεν βάζεις ΑΛΛΑ στην πρόταση. Όσο σέβεσαι τον έναν αδικοχαμένο οφείλεις να σεβαστείς και τον άλλον. Το πόσο τραβάει δημοσιογραφικά ένας θάνατος από εναν άλλον μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Το ένα θύμα μέχρι και ταινία γίνεται...Όλα τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες απώλειες της μεταπολιτευτικής μας επαναστατικής κληρονομιάς. Εϊτε σκοτώνονται όπως οι χθεσινοί, είτε πνίγονται, είτε γίνονται κομματάκια όταν "σκάει" κάπου το αεροπλάνο τους. Α....ας πρόσεχαν. Στρατόκαβλοι είναι όλοι τους και φασιστόμουτρα.....

:getlost:

ειπαμε στη γρια να χεσει...

δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο,αλλα ακομα και να ισχυει δε σημαινει οτι θα χαρουμε αμα πεθανουνε...

τζιζους.

εμενα μου φαινεται τραγικα υποπτο που ηταν ληστες περιπτερου με καλασνικοφ...μετα θα εχουμε τι?ληστες γλυφιτζουριων με αντιαρματικες?

μου φαινεται πολυ copy paste ιστορια με παλαιοτερες επιθεσεις εναντια σε αστυνομικους που γινονταν μετα απο κραξιμο της αστυνομιας για απαρεδεκτες συμπεριφορες...(γαζωμα τμηματος,κλουβας ματ κτλ)

Link to comment
Share on other sites

παντως, μου αρεσει η υποκρισια τους...τρωνε τοσα λεφτα, και δεν μενουν χρηματα για σωστη εκπαιδευση αστυνομικων, που εν τελει, την δικη μας ασφαλεια εξασφαλιζουν...απο σφαιρες μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις εχουν ελλειψεις στις σχολες, και οχι μονο...

αφηνουν περεμποριο οπλων ελευθερο, μεχρι και η κουτση μαρια μπορει να παει να βρει οπλο...οπως βλεπετε αυτα ειναι μεθοδευμενα...

ειναι προφανης η προπαγανδα του κινδυνουν ωστε να ενισχυσουν την καταστολη απο την μια οι απεργιες, απο την αλλη η εγκληματικοτητα, απο την αλλη η τρομοκρατια...

μα γιατι ρε γαμωτο...μονο οι αστυνομικοι και οι πολιτες κινδυνεουν...???

οι πολιτικοι γιατι δεν κινδυνευουν ποτε αραγε...??? τα "δημοφιλη" προσωπα απο ολους τους χωρους γιατι εξακολουθουν και ειναι ασφαλη αυτους τους αγριους καιρους..??

μας οδηγουνε σε αδιεξοδο, μας ξεζουμιζουν το αιμα με θανατους, και μας αδειαζουν το πορτοφολι με φορους...εχει σπαταληθει ανυπολογιστο χρημα και εχει χαθει ολη η "δηθεν" βοηθεια που μας εδιναν απλοχερα οι καλοι ευρωπαιοι...να χαρω την ευρωπαικη οικογενεια, που απο την πρωτη μερα οι τουρκοι αφηναν λαθρομεταναστες να μπαινουν ευρωπη, ή εμπαιναν στο αιγαιο με πολεμικα, επρεπε να πεσει "καμπανα"...αλλα ξεχασα..."διαβημα"...βεβαια, υπαρχουν και τροποι καλης συμπεριφορας...

εχω βαρεθει να αυξανουν οι τιμες γυρω, και να βλεπω ολο και πιο πολλους νεους ανεργους...και ο πιο καραγκιοζης βλεπει οτι παμε σε αδιεξοδο, ο κοσμος κακοπερναει, και αυτοι λενε θα ανακαμψει η οικονομια, θα βγουμε απο την αυστηρη επιτηρηση οταν εκπληρωθουν οι στοχοι...μπλαμπλαμπλα...

καταλαβετε κατι ολοι αυτοι οι φλωροι και μπινεδες που ληστευουν με ισχυ, που σκοτωνουν μπατσους και περιπτεραδες και εγω δε ξερω τι αλλο, αν δεν εναντιωθουν εναντια στο συστημα(πολιτικη, showbiz, πολυεθνικες, μεγαλοεπιχειρησεις, και τραπεζες), μιλαμε για παρακρατικες οργανωσεις ή υποκινουμενες ομαδες αποπλανησης της προσοχης των πολιτων ή προπαγανδιστες ωστε να αυξησουν την ανασφαλεια και να επιβληθει η "ασφαλεια"...

Link to comment
Share on other sites

Τον Γιαννη τον ηξερα,ηταν απο Περιστερι και ηταν συμμαθητης και της καθηγητριας μου.

Μεχρι περσυ τον εβλεπα καμια φορα Arch με τους φιλους του!!

Με ολα αυτα που ακουσα απο νεα ατομα σημερα ,που το παιζουν επαναστατες και ανθρωπιστες και αντιρατσιστες ,εχω να δηλωσω μονο οτι οσοι καθεστε και εξεταζετε το καθετι πριν πειτε "ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ....ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΡΕ. Δεν ειδα κανεναν απο τους παραπανω που ανεφερα να κανουν τιποτα.Τις διακρισεις σας μεσα....

Ο αλλος μου πε σημερα "Καλα και εκεινος δεν ηταν αγιος" . Τους σιχαθηκα........

Μανα ειχαν και αυτα τα παιδια!!!Ολοι παιδια μιας μανας ειμαστε γαμωτο μου!!!! :nothing:

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίστηκε τελικά η αποπληρωμή χρεών του Λαμπράκη από το ελληνικό κράτος!

Ψηφίστηκε τελικά στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο επί της αρχής που περιλαμβάνει την διάταξη που προβλέπει την αποπληρωμή δανείου του Μεγάρου Μουσικής από το ελληνικό κράτος.

Με σκανδαλώδη διάταξη το υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να αποπληρώσει δάνειο 95 εκατ. ευρώ που πήρε το 2007 από την Εθνική Τράπεζα ο Χρήστος Λαμπράκης. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο Λαμπράκης είχε για εγγυητή του δανείου το ελληνικό Δημόσιο και τώρα που το Μέγαρο Μουσικής επικαλείται οικονομικά προβλήματα, το Δημόσιο καλείται να αποπληρώσει το χρέος. Το Δημόσιο είχε εγγυηθεί γι’ αυτό το δάνειο και πλέον στον καινούργιο νόμο σημειώνει πως αναλαμβάνει την υποχρέωση πληρωμής των δόσεών του χωρίς να έχει μελλοντικά απαιτήσεις από τον ΟΜΜΑ. Πρόκειται για δάνειο 25 χρόνων με εξαμηνιαίες δόσεις, αξίας 95 εκατ. ευρώ και περίοδο χάριτος 6 χρόνων για το κεφάλαιο.

Η συγκεκριμένη διάταξη δεν συνάντησε «σθεναρές» αντιδράσεις στη Βουλή και μάλιστα ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς επιχειρηματολόγησε υπέρ της ψήφισης της συγκεκριμένης διάταξης λέγοντας ότι σε περίπτωση καταψήφισης το Μέγαρο Μουσικής κινδυνεύει να κλείσει.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.