Jump to content


Εκτύπωση E-books? (Τι/Που/Πόσο?)


MUL

Recommended Posts

Πριν απο λίγες ημέρες αγόρασα βιβλίο 950 σελίδων (στην αγγλική εκδοσή του) απο γνωστή αλυσίδα βιβλιοπωλείων στα 33 ευρώ ( να σημειώσω οτι η ελληνική έκδοση κάνει 52+ ευρώ :drool:αν θυμάμαι καλά) , μολις γύρισα σπίτι ανακάλυψα οτι το είχα και σε e-book :suicide: (δεν πειράζει όμως γιατι άξιζε τα λεφτά που έδωσα για να το εχω στην βιβλιοθήκη που θέλω/ήθελα να φτιάξω:hmm:). Εχω κανα 2 e-books τα οποία σκεφτομαι να δώσω να μου τα εκτυπώσουν (όπως κάναμε με τις πτυχιακές μας:shifty:)...Δεν θυμάμαι ποσο πάει το μαλλί ανά σελίδα... Γενικά το έχετε ψάξει το θέμα??Και κάτι άλλο ..απο το amazon ας πουμε εχετε παραγγείλει ?? Τι παίζει? Υπάρχει και κανένα site το οποίο να μπορείς να αγοράσεις e-book? (χλωμό)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης να προσθέσω ότι καλό είναι να αγοράζεις τα βιβλία από το να τα εκτυπώνεις, γιατί με αυτό το τρόπο στηρίζεις τον συγγραφέα και του δίνεις πάτημα να βγάλει και άλλα βιβλία.

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα ενα site το οποίο μπορείς να αγοράσεις e-book (apress.com) . To ερώτημα παραμένει.. που το εκτυπώνουμε και ποσο πάει ...

Στα φωτοτυπικαδικα έξω από ΠΑΠΕΙ παίζει να κάνουν, μπορώ να ρωτήσω και να σας ενημερώσω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.