Jump to content



Catalyst 3.10


cherryman

Recommended Posts

Δεν τους δοκίμασα ακόμα, βασικά δεν ήξερα ότι βγήκαν... είχα δοκιμάσει τους beta 3.10, αποκλειστικά για το call of duty, αλλά δεν μου έλυσαν τα προβλήματα που είχα.

Από το site της ATI:

3.10 - 1 FILE Package

3.10 Drivers

3.10 Control Panel

WDM Capture Driver- για AIW κάρτες

fixes

Release Notes

Link to comment
Share on other sites

Τελικά για να καταλάβουμε και τι λέμε κι όλας. Έβαλες τους 3.10 τους μαμίσιους ή τους softmodded; Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους; Γι' αυτό ρώτησα και στο άλλο thread αν μπορώ να τους βάλω ή αν είναι μόνο για "μεγάλα" μοντέλα της σειράς 9xxx.

Link to comment
Share on other sites

έβαλα τους μαμίσους... έτρεξα ένα 3dmark και ένα nfs underground και μετά έβαλα το patched αρχείο... μόνο αυτό προσδιορίζει τους patched, ένα αρχειάκι. τώρα είμαι με τους softmoded. ξαναέτρεξα 3dmark, nfs underground και μόλις πέρασα και το nba live 2k4

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable [18-12-2003 και 13:18]

Μετα το 9 ειναι το 10, το 3.9 δεν σημαινει οτι ειναι δεκαδικος αριθμος απαραιτητα .Μπορει να ειναι 2 αριθμοι με μια τελεια αναμεσα

Cat 3.10 = to 3 apo 2003 kai to 10 einai to version mesa sto xrono ayto.;)

Diladi to 2004 tha exoume cat 4.xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.