Jump to content

LL_NEO

V.I.P.
  • Posts

    3.347
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

1 Follower

About LL_NEO

  • Γενέθλια 27/05/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Στην καρδιά της Monica

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LL_NEO's Achievements

  1. Προφανώς και κόπτεσαι όταν μας λες πως καμία αλλαγή δε θα επιφέρει αυτό που πάνε να μας επιβάλλουν αλλά παράλληλα όσοι δε συντασσόμαστε με αυτό το ησσονος σημασίας πράγμα είμαστε ομοφοβικοί. Διάλεξε και πάρε. @Myralis γλυκέ μου προφανώς και δεν θα καλιμπραρεις τα λεγόμενα σου με βάση το εκλογικό σας ποσοστό. Παρόλα αυτά αυτό που σου είπα ισχύει. Είστε πλέον ξανά πολυ μικρή σαν παράταξη για να έρχεστε με ύφος φωτεινού σκατογνωστη και να βάζετε ταμπέλες.
  2. Μισό. Αν δεν επιφέρει καμία αλλαγή ουσίας όπως λες, τότε εσυ γιατί κόβεσαι;
  3. Ξεφορτωσε λίγο μαγκιά και κόψε με τους χαρακτηρισμούς. Ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι ξέρω να το παίζω και εγώ. Άντε ήρθε το 11% να μας κουνήσει το δάχτυλο για το τι είμαστε. Με αυτές σας τις παπαριες φτάσατε ξανά να μην μπορείτε να γεμίσετε ταξί. @Simon να σου απαντήσω ξεκάθαρα. ΣΚΑΤΑ.
  4. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο Θωμάς με τον Αντώνη στο κρεβάτι τους. Ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα τους ως ζευγάρι είναι ήδη τακτοποιημένο με το σύμφωνο συμβίωσης και τα οποία κενά στο κληρονομικό άνετα τακτοποίειται με διαθήκες κτλ. Το διακύβευμα / αηδία είναι ότι με αυτό το διάολο που φέρνουν δίνουν σε αυτούς το δικαίωμα σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων να γίνουν με πλαγιά μέσα γονείς.
  5. Διότι είτε έτσι είτε γιουβέτσι δε θα έχει περάσει νομοσχέδιο που καταθέτει το κόμμα το οποίο έχει τη δεδηλωμένη. Όποτε ναι έστω και σε επίπεδο γοήτρου είναι πλήγμα.
  6. Για τα τρία πρώτα αν βγάλεις τους προσδιορισμούς άκρο/βαθια θα συμφωνήσω μιας και ουσιαστικά περιγράφεις το 90% των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι και είναι αντίθετοι με αυτή την αηδία. Το αν χαϊδεύουν αυτιά ψηφοφόρων θα φανεί όταν γίνει η σούμα, κοινώς είναι εύκολο να λες «δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία» όταν υπολογίζεις να το ψηφίσουν άλλοι για σένα. Τώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λένε πως δε θα το ψηφίσουν τα κοζα αλλάζουν. Αν πάντως κάτσει η μπίλια στο Όχι θα είναι η πρώτη φορά που εγώ μπορώ να σκεφτώ που η κυβέρνηση θα βγει χαμένη και το κυβερνητικό κόμμα κερδισμένο.
  7. LL_NEO

    Broadlink RM MINI 3 - Universal WIFI IR Remote

    sorry αν είμαι λίγο στραβός και δεν το εντόπισα αλλά δεν κατάλαβα αν μετά το αρχικό σεταπ (όπου και προφανώς χρειάζεται να είμαστε στο ίδιο δίκτυο κτλ) μπορούμε να στέλνουμε εντολές στο μαραφέτι, μόνο αν είμαστε στο ίδιο lan ή τις δέχεται και απομακρυσμένα;
  8. LL_NEO

    Αγορά τηλεόρασης 65’’

    Ο μόνος μου ενδοιασμος σχετικά με το oled είναι το τι παίζει με το burn in. Δεν παίζω παιχνίδια με στατικές μπάρες (χμμμμ ίσως Mortal Kombat) αλλά υπάρχει ακόμα σαν φαινόμενο; Εντωμεταξυ σορρυ το ποστ μου ήταν λίγο hit & run. Μπήκα ποσταρα και δεν ξανά απάντησα σε κανέναν όποτε ευχαριστώ για το input από όλους σας μέχρι τώρα.
  9. Το ότι ενεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκύπτει από την ειδησεογραφία που έχω διαβάσει. Που ακριβώς είδες όμως ότι αυτοι τους κάλεσαν και οργάνωσαν το σκηνικό. Μήπως τα μπερδεύεις με το τι έγινε στο Λαύριο;
  10. Μιας και σκοπεύω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση είπα να ρωτήσω και εδώ για προτάσεις στις 65 ίντσες (όχι Θωμά αυτό που φαντάζεσαι) γύρω στο χιλιάρικο. Χρήση streaming και λίγο PS5
  11. Διαφωνώ. Το πρόβλημα είναι ο γέρος σου που δεν τραβήχτηκε.
  12. LL_NEO

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Μωρή σουρλουλου μυρίστηκες ότι παίζει να μπει η Ζωιτσα στη Βουλή και μπήκες για προπαγάνδα;
  13. LL_NEO

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    είσαι σίγουρος πως θέλεις να επικαλεστείς την εξωθεν καλή μαρτυρία; Ρώταω για ένα φίλο φίλου
  14. LL_NEO

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Μην το λες. Με τη βλακεία που κάνεις φλεξ νομίζω ότι κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπηρική
  15. LL_NEO

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Αρα για να ανακεφαλαίωσουμε Κλαφτηκες που η γυναίκα σου δεν παίρνει προσωπική διαφορά (η οποία προορίζεται για συνταξιούχους) σε ρώτησε κάποιος αν η γυναίκα σου ειναι συνταξιούχος, απαντας Cosmote απο το 12. Ναι σόρρυ που αγνοώ ότι δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα και κλαίγεσαι για κάτι που η γυναίκα σου αν δεν είναι συνταξιούχος, αλλά τι να πω, τυπικός αντιΝΔ μέχρι το κόκκαλο οπότε όλα καλά. Ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση γιατί έρχεται νέα πίτσα σε ένα μήνα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.