Jump to content



προβλημα με καρτα γραφικων


artcore25

Recommended Posts

Ενω η οθόνη του υπολογιστή μου δούλευε κανονικά... την αποσύνδεσα χθες για να την συνδέσω σε έναν άλλο υπολογιστή και μετά την ξανασύνδεσα στον δικό μου. Από τότε η ανάλυση της οθόνης πάει μόνο μέχρι 1600 Χ 1200. Αλλά όταν την βάζω σε ανάλυση 1920χ1080 μου βγαζει μια μάυρη οθόνη και η οθόνα βγαζει διαφορα χρωματα και τρεμοπαιζει στο πανω μερος...σε όλες τις άλλες αναλύσεις δουλευει κανονικά

Έκανα ξανά εγκατάσταση τους drivers αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα...μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει....

η οθόνη μου ειναι lg flatron w2243s...και η κάρτα γραφικών μου ATI...

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

η οθονη σου εχει δικο της cd για drivers? αν ναι κανε ενα reinstall.αν οχι και εχεις την δυνατοτητα και αν εχει η οθονη το κλασσικο 15pin βυσμα(το μπλε) συνδεσε την με αυτο στο pc αν το εχεις με το ''νεο'' ασπρο μεγαλο βυσμα.

κατι παρομοιο μοθ ειχε κανει η παλια μου οθονη samsung 2232b αν θυμαμαι καλα το μοντελο,και εστρωσε με αυτην την αλλαγη,μακαρι να συμβενει κατι παρομοιο.

Link to comment
Share on other sites

τελικά το πρόβλημα ήταν η ασυμβατότητα των windows.....στα windows xp δουλεύουν όλα κανονικά.Επειδή όμως προτιμώ τα windows 7 ξέρει κανείς απο που μπορω να κατεβάσω τον ανάλογο driver για την οθόνη μου???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.