Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πλάκα πλάκα άμα μαζεύω τα λεφτά μου μπορεί το καλοκαίρι να πάρω τπτ φτηνό. Το θέμα είναι οτι δεν πρόκειται να καταφέρω να τα μαζέψω αν δεν δίνω λίγο από δώ, λίγο από 'κεί...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό που έλεγε ο Μπάμπης (Bobi_Rhoads) πάντως: "Πιο πολύ ψήνομαι να μαζεύω λεφτά για κιθάρα παρά π.χ. για οθόνη"...

1. Πανάκριβος

2. Φέρνει μαμακίες μάρκες

3. Κάνει ό,τι μπορεί για να πουλήσει και μόνο αυτό

Δε μ'αρέσει καθόλου το στυλ του μαγαζιού αυτού γενικώς...

Πάντως εδώ είναι από τους φθηνότερους για να μη πω Ο φθηνότερος και μπορεί να σου φέρει τα πάντα...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 23:37]

love-smiley-086.gif

ζαχούλη άσε τις χειρονομίες και ξεκίνα για την πριγκηPOS

http://www.kithara.vu/ss.php?id=MjE5MjkzNzI0

Την ίδια απορία έχω κι εγώ! Μάλλον όμως θα κάνω και τα δυο συγχρόνως!!! :p

Πάντως σήμερα που μίλησα με κάτι παιδιά από ένα συγκρότημα μου είπαν πως και με 300-400 παίρνεις κάτι καλό για να παίζεις μόνος σου. Οπότε με βλέπω να μαζεύω λεφτά... :jump: Βασικά σκέφτηκα κάτι: Να βάζω ό,τι χαρτονόμισμα από 20ευρο και πάνω περνάει από τα χέρια μου σε ένα κουμπαρά που να μην μπορεί να ανοίξει. Παρα μόνο αν τον σπάσεις! :p Έτσι μπορεί να μαζέψω τπτ... :p

Αρχική απάντηση από kender

Μη μιλάς για drums... και εγώ θέλωωωωωωωωωω :baby:

Eγώ έχω και κάθονται σχεδόν αχρησιμοποίητα λόγω κιθάρας!!

Αν ποσταρα ενα λινκακι με wallpapers απο τα περισσοτερα μοντελα και τις περισσοτερες cellebrities του κοσμου.............

θα ενδιαφεροταν κανεις? :whistle2:

Αρχική απάντηση από jax7480

Αν ποσταρα ενα λινκακι με wallpapers απο τα περισσοτερα μοντελα και τις περισσοτερες cellebrities του κοσμου.............

θα ενδιαφεροταν κανεις? :whistle2:

Γιατι οχι?:D

Αρχική απάντηση από gtr_84

Γιατι οχι?:D

Λεω μηπως να το εκανα καινουριο θεμα και να γινει και sticky στα off topic αν υπαρχει ενδιαφερον...αλλα ας το αποφασισουν οι υπευθυνοι αυτο....

Απολαυστε υπευθυνα

Υ.Γ.Τι χαζος που ειμαι. Ξεχασα να αναφερω τα αυτοκινητα και τις ταινιες...

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 12:23]

Ζάχο sorry για χθες αλλά θόλωσε το μυαλό μου από τους κ@λους και τα βυζι@! :p

Ορίστε το λινκ με τα wallpaper

Πω πω τσονταααα

Τυπωνω φωτοζζζ και φευγω για το μπανιο για λιγο quality time....

Ασχετο : Δεν μπορω να πληκτρολογω γρηγορα τον τελευταιο καιρο, με εμποδιζουν οι τριχες στην δεξια παλαμη. Λετε να ειναι σοβαρο??

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:57]

Πω πω τσονταααα

Τυπωνω φωτοζζζ και φευγω για το μπανιο για λιγο quality time....

...

Πάρε κανα laptop ρε.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.