Jump to content



Πειτε ο,τι θελετε......


jax7480

Recommended Posts

Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........

Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.

Μου την δινει απιστευτα το οτι πρεπει να ψαχνω μιση ωρα ακομα και στο πιο απομακρυσμενο δρομο της Θεσσαλονικης για να βρω να παρκαρω.

Μου την σπαει που μου τα περνουν οι ασφαλειες, τα τελη κυκλοφοριας, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, μου την δινει που φετος πρωτοχροννιατικα θα δουλευω, για να βγαλω τα λεφτα για τους προηγουμενους.Μου την δινει που με τον 13ο μισθο μου θα πρεπει να παρω δωρα σε ολους.

Μου την δινει που καθε Π@Π@Ρ@Σ οδηγει στην αριστερη, που δεν μπορω να τρεχω με 200 σε ολους τους δρομους, που δεν εχουμε δρομους, που καθομαι και ακουω τον καθε καραγκιοζη οτι τιμες ειναι στασιμες και ανα ημερα βλεπω αυξηση 50% στα προϊοντα. Μου την δινει που αλλοι γεννηθηκαν πλουσιοι και αλλοι φτωχοι, μου την δινει που δεν μπορω να παρω το αμαξι που γουσταρω, να παρω το PC που γουσταρω. Μου την δινει που ολοι κοιτανε πως να σου τα φανε ενω ξερουν οτι δεν εχεις, μου την δινει κανενας δεν δινει δεκαρα για κανεναν, μου την δινει "οταν λεω καλημερα" να με κοιτανε σαν χανο λες και τους εβρισα την μανα.

Μου την δινει που ολα γινονται για τα λεφτα, πολεμοι, λοιμοι και καταποντησμοι.

Που την δινει που ο καιρος μια ειναι ετσι μια αλλιως, που καθε φορα που πλενω το αμαξι βρεχει.

Μου την δινει που δεν εχω PC , που δεν εχω λεφτα να παω για εναν καφε, που και ο καφες ακομα εφτασε αισιως το 1 χιλιαρικο. Που δεν μπορω να παιξω το μαμημενο NFS-U ουτε στο καινουριο φορητο που πληρωσα ενα καρο λεφτα, μου την δινει που ο ΟΤΕ ζηταει 150 το διμηνο για το aDSL και το πληρωνουμε σαν καινουρια τεχνολογια. Μου την δινει που οταν παω για service το αυτοκινητο στην αντιπροσωπια πρεπει να μου "παρουν" πισω την εκπτωση που μου εκαναν οταν αγορασα το αυτοκινητο.

Μου την δινει που οταν σκιζεσαι για τους αλλους βρισκεις παντα τον μπελα σου.

Μου την δινει η κινηση στους δρομους. Οι πεζοι που περπατανε στην μεση του δρομου και τα κωλομηχανακια που περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα σπαζοντας τους καθρεφτες.

Μου την δινει που για αλλη μια φορα η Nvidia εβγαλε νεα VGA που ειναι 10% γρηγοροτερη απο την προηγουμενη αλλα μονο με αυτην μπορεις και παιζεις Doom3 και εχει και 999,99 τιμη προσφορας απο το Πλαισιο.

Τελικα ειναι πολλα αυτα που μου την δινουν και αμα συνεχισω μαλλον θα γεμισει ο σερβερ.

Ρε Αει #$#$%$^%%%^ ΓΙΔΙΑ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Μου την δίνει που ακούω... έχουμε αερόσακους εμείς και δεν φοράμε ζώνη, οπότε τσάμπα μας γράφουν οι μπάτσοι, πατάμε φρένο στις στροφές γιατί έχουμε ABS,έχω πιει λίγο...αλλά μπορώ να οδηγήσω ..σιγά ένα μπουκάλι ήπια μόνο. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ? ε ναι!! βγάζουν λεφτά. ( θα είχαμε γίνει πλούσιοι αν γινόταν αυτό που νομίζει ο κόσμος). Μου την δίνουν οι καράβλαχοι που έρχονται στα μαγαζιά... γίνονται λιώμα, και έτσι και τους κοιτάξεις λίγο, παίρνουν τηλέφωνο τους τσομπαναραίους και μέσα σε 10 λεπτά το μαγαζί έχει γεμίσει με datsun από έξω, και φυσικά αν δεν έχεις παρέα σε έχουν σφάξει. Μου την δίνει που μπορούμε να πάρουμε δίπλωμα από τα 18 και πάνω... ΝΑΙ !!!!! μόνο στην Ελλάδα αυτό..... αθάνατη όπως πάντα.... ΤΙ ????? DSL??? ΠΟΣΟ ???? ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ.... σαααααααα..... δε ντρέπονται λιγάκι... ζητάνε τα άπειρα λεφτά και δεν το δίνουν σε όλες τις περιοχές.... που κανονικά "σαμπρέλα θα' πρεπε να βάλω για να το βάλω στη χουάνη σου" . θα έπρεπε να να πέφτουν στα πόδια μας και όχι να το ενεργοποιούν σε ένα μήνα.

Γυναίκες οδηγοί.... ασχολίαστο...

και ας βάλουν εξαερισμό στα μαγαζιά.... έλεος.. ας βγάλουν άδεια... ( εδώ πέρα όλοι καφετέριας άδεια έχουν) και μετά να μας διώχνουν μόλις σκάσει μύτη αστυνομία.

Link to comment
Share on other sites

Την δεδομενη στιγμη μου την δινουν οι μ@λ@κες στα μεταπτυχιακα που ολο και κατι φακελακια θελουν .......δεν θα χρειαστειτε καθικια καποια χαρη απο τον Νονο θα τα πουμε τοτε....

Και με τρωει το γνωστο διλλημα για την γυναικα...Ζαχο επειγοντως πρεπει να στησουμε τον καφε μεταξυ των γυναικοπαιδων και εμεις στο αλλο δωματιο απλα να ακουμε....

Men rule da fucking universe but women just ownz it.......

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dfragos

Μου την σπάει να δίνω συνέχεια μαθήματα στην σχολή, και το πιο σημαντικό, να μην τα περνάω....

Μου την σπάει που όλες οι γυναίκες είναι ίδιες....

To πρωτο διορθωνεται.....μην πας καθολου να τα δωσεις.

Link to comment
Share on other sites

Μου τι δινει το nfs που δεν παιζει σε tnt2,

έχει παει και ο θείτσος το pc για service και δεν μπορώ να του ξεριζώσω την 9600....

είχα pc και δεν είχα χρόνο και τώρα έχω χρόνο και δεν έχω pc , φτού σου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που είδατε στην προηγούμενη φώτο είναι ότι κάνουμε τους καραγκιόζηδες ανεβαίνοντας πάνω στο πεζοδρόμιο για να περάσουμε το ποτάμι.. εχμ το δρόμο ήθελα να πω. Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει το αμφίβιο πλέον αυτοκίνητο μου σε επικίνδυνες αποστολές.

Συγχωρέστε μου την ποιότητα των φωτογραφιών είναι από το κινητό..

post-23-1416070684,5259_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ότι θέλουμε ε? Χμμμμ...

Καλή χρονιά σε όλους, και μακάρι φέτος να φτιάξουμε και κανένα κουτί της προκοπής και να χάσουμε και κανένα κιλό...

Μακάρι να σταματήσουν να κυνηγάνε τα P2P τώρα που βρήκα 10mbit σύνδεση! Μακάρι να σταματήσουν όλοι αυτοί που με έχουν χώσει με τις αγκαρίες τους...

Μακάρι να περνάτε όλοι καλά χωρίς προβλήματα και άγχος!

Τέλος, μακάρι να ήμασταν όλη η παρέα μου σε ένα μέρος και όχι διασκορπισμένοι στις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας! Οι καλύτεροι φίλοι που υπάρχουν!

Link to comment
Share on other sites

Μου τη δίνει που για να μπω στη σχολή που θέλω πρέπει να δώσω και μαθήματα όπως η έκθεση, η βιολογία και οι αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο της σχολή που θέλω να περάσω

Μου τη δίνει ότι ενώ οι περισσότεροι νοήμονες Έλληνες γνωρίζουνε τα προβλήματα της χώρας τους κανείς δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση που τα δημιουργεί...

Δεν είναι τα μόνα που μου τη δίνουν αλλά αυτά είναι τα ποιο ουσιώδη για εμένα αυτή τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

163 άλογα έχει, 0-100 σε 7,4", 218χλμ τελική, 1140 κιλά, 210 χιλιογραμμόμετρα ροπή, και όλα αυτά με 1600cc, 16 βαλβίδες και 24.000 ευρά. Είναι και στη δική μου wish list. Παραδόξως είναι και αρκετά άνετο αν κάθεσαι στην θέση του οδηγού, και αρκετά γρήγορο και ευέλικτο. Και προβλέψιμο αν και στην αρχή ξαφνιάζεσαι. Πίσω όμως καλύτερα να κάθονται γκόμενες παρά εγω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.