Jump to content

bleo8onhs

Premium Members
  • Posts

    1.522
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About bleo8onhs

  • Γενέθλια 15/10/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Back to reality
  • Ενδιαφέροντα
    tcp/ip
  • Επάγγελμα
    πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης...

bleo8onhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bleo8onhs

    Samsung MLC/SLC thread

    Κανένα άλλο eshop ξέρετε για τους samsung slc's γιατί το novatech δεν τους έχει πλέον?
  2. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Μπααα! Δοκίμασα τη JR με mushkin και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν ανέβαιναν όσο οι corsair. Καμία ασυμβατότητα.
  3. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Πολύ καλή είναι η μητρική, και μάλλον θα γίνει και καλύτερη.. Χτυπάει τα ίδια νούμερα με τις άλλες με αρκετά λιγότερο ρεύμα. Όντως μάλλον ίδιες είναι με τη JR κατά βάθος, και εγώ τις μνήμες τις δούλεψα και λίγο ψηλότερα από 1066, τώρα όμως με τόσο fsb αν δεν τις βάζω 1:1 πάνε ψηλά με τα άλλα, οπότε και γώ κάτω είμαι. Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ενώ δουλεύουν οι μνήμες χαμηλότερα, θέλουν περισσότερο ρεύμα για να δουλέψουν. Και για το raid, δεν ξέρω με το νέο bios, αλλά με το 812 με raid, ψηλά, δεν θα πάτε.
  4. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Λέω να ποστάρω και γώ στο XS αλλά δεν είμαι ακόμη σταθερός. Spi τελειώνω εύκολα, αλλά στο prime ο ένας πυρήνας αποτυγχάνει. Valid 512x8,5
  5. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Δεν τις έβαζε, αυτό έχει σαν default ρύθμιση. Και τις δικές μου έτσι τις ξεκινάει. Corsair dominator 1066 έχω 2Χ2G.
  6. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Σε μένα δεν ανοίγει το pc αν δεν δώσεις 2.1 στις μνήμες ούτε default. Μόνο μετά από clear cmos που πάει ο πολλαπλασιαστής στο 8(και όχι 8,5) ανοίγει. Αν το βάλω 8,5 και δεν δώσω 2,1 δεν ξεκινά. Επίσης, διαπίστωσα στην μικρή και το ίδιο διάβασα, ότι αν δεν είναι enabled ο κοντρόλερ των ata δεν ξεκινά επίσης! Και έλεγα τόσο καιρό, γιατί φτάνει στις μνήμες και σταματάει.
  7. bleo8onhs

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Αν δείτε την τελευταία φωτο, το cp δείχνει κανονικά 180.42. Τα προβλήματα όμως παραμένουν. Μήπως να φταίει το pci-e που το έχω στα 105? Θα το κατεβάσω να ξαναδοκιμάσω, αλλά κουφό μου φαίνεται.
  8. bleo8onhs

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Μήπως ξέρει κανείς γιατί σε vista 64 όταν βάζω τους προτελευταίους forceware και τώρα τους τελευταίους (beta) η εγκατάσταση σταματάει στο 50%? Μου βγάζει στο τέλος μετά από ώρα ότι δεν κατάφερε να γίνει εγκατάσταση. Οι drivers μάλλον μπαίνουν, αλλά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Και στα παιχνίδια έχω προβλήματα. Το underground 2 σταματάει λες και βγάζει φωτογραφία, και ξαναξεκινάει, και το grid έχει από παγώματα μέχρι πιξελιάσματα και όταν βγαίνω και τα windows έτσι είναι. Να ζεσταίνεται η κάρτα (9800gtx)?
  9. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Μανία που με πιάνει με τους Ε... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον δώσω τον q... Έχω την εντύπωση πως στα 506 βγάζω καλύτερο p32 για λίγα secs!
  10. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Δοκίμασε να δώσεις 100 και στα δύο, ή 200. Για quad. Για Ε διάβασα στο XS ότι καλό είναι να δώσεις 100 στο ένα και 0 στο άλλο. Το ΝΒ δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα στη μητρική. Δοκίμασε και ψηλότερα, 1,35 ή παραπάνω. Για το raid έχει θέμα στο DFI Club Forum και ακριβώς τα ίδια με τα δικά μου προβλήματα υπάρχουν. Επίσης, για την μητρική σας, υπάρχουν αρκετά έτοιμα ABS αρχεία με ρυθμίσεις, καθώς και πολλά ss. Κοίτα εδώ για ρυθμίσεις.. http://csd.dficlub.org/forum/showthread.php?t=8079
  11. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Δεν κουβεντιάζω για τέτοιο oc. Στα 3,κάτι και γώ έφτανα. Έφτασα μέχρι 424 fsb. Μπούταρα και με 500 αλλά τα windows κόλλαγαν αμέσως. Χωρίς raid όμως, είμαι στα 505 και συνεχίζω. Με το 812. Για την JR δεν έχει βγεί πιο νέο... Τα παθαίνω και γώ αυτά τα παλαβά. Μπαίνω κανονικά με 500 και με 480 ούτε ξεκινάει. Μου έχει δώσει το μυαλό στα χέρια. Μπαίνει με 450 και με 400 ούτε λόγος.
  12. bleo8onhs

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Σε μένα, μια καλή ρύθμιση για το GTL είναι 63 67 61. Με 67 67 67 δεν ανεβαίνει με τίποτα, όπως και με 61 61 61. Προς το παρόν. Επίσης, όσοι οβερκλοκάρετε, έχετε raid? Σε μένα δεν ανέβαινε με τίποτα επίσης. Με τετραπύρηνο πάντα. Ξέρει κανεις ποια ρύθμιση είναι καλή για το FSB κάτω από τα GTL? Για Ε διαβάζω ότι είναι καλό το 28-29, για quad? Ααα, και για τις μνήμες, διάβασα στο xtreme ότι αν έχω dominators, ας βάλω στο model 4 4 1. Σε μένα μόνο με auto και 0 0 2 κατάφερα να κάνω κάτι. Ισως και 3 3 1. Και κάτι άλλο. Στο bios της JR, η DFI, είχε vdroop επιλογή. Στο τελευταίο. Για κάποιο λόγο το έβγαλε από το site όμως, οπότε και εγώ έβαλα το αμέσως παρακάτω (812?) το οποίο δεν έχει. Ξέρετε κάτι για νέο bios? Ή γιατί το κατέβασε?
  13. bleo8onhs

    How To: Cracking WEP

    Κοίτα να δεις... Και στην αρχή οι περισσότεροι (και εγώ) περίμεναν ότι πάει για την τρύπα...
  14. Γιατί, με την κορόνα την ακούτε?
  15. @Elric Δεν ξέρω φίλε, εγώ από κάβα τα παίρνω, αλλά από Αθήνα (από κεί φαντάζομαι είσαι) δεν ξέρω καθόλου. Πολύ καλή μπύρα επίσης, κάλύτερη κατά τη γνώμη μου από την κορόνα, DJD, είναι η Miller. Την βρήκα στο Βασιλόπουλο και είναι εξαιρετική και πολύ ελαφριά. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα την βρείτε σε μαγαζιά. Στην Πάτρα ένα είχα βρεί.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.