Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από zyx

hahahahaha

αν το πω τι κερδιζω ? :p

Για πες να δούμε (αν και μόνο το ότι βγήκες από το καWO(W)ύκι σου είναι από μόνο του ένα θαύμα:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Για πες να δούμε (αν και μόνο το ότι βγήκες από το καWO(W)ύκι σου είναι από μόνο του ένα θαύμα:p

γιατι νομιζω οτι ειναι ιδιος ο zyx? (βαση της photo που ειχε postαρει με τον athlon XP-M στο χερι?)

Αρχική απάντηση από esdee

γιατι νομιζω οτι ειναι ιδιος ο zyx? (βαση της photo που ειχε postαρει με τον athlon XP-M στο χερι?)

Εγώ πάντως δεν είχα αυτόν στο μυαλό μου....

Eνω ειμουν στο σπιτι ενως γνωστου, μου εδειξε το παλιο pc του μπαμπα του...και ηταν...

ΑΥΤΟ!

spc3000b8rw.jpg

"ρε λες...." ειπα :hehe: :hehe:

Λετε να εχουμε την λυση στο αιωνιο προβλημα "τι σημενουν τα αρχικα "spc"???

:DΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...

υ.γ HP rulez. Στελνω το pocket pc με UPS (χρεωση HP) την περασμενη Πεμπτη στην Ολλανδια να το φτιαξουν και χτες ειναι σπιτι.

Αρχική απάντηση από PGM

:DΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...

υ.γ HP rulez. Στελνω το pocket pc με UPS (χρεωση HP) την περασμενη Πεμπτη στην Ολλανδια να το φτιαξουν και χτες ειναι σπιτι.

Το έφτιαξαν τουλάχιστον ή το επιδιόρθωσαν a la sotiris? :hehe:

Το μονo που εκανα χτες ηταν να δω αν ανοιγε. Πριν φυγει στο εξωτερικο, δεν ανοιγε καν. Εμμμ , πιστευω διορθωθηκε το προβλημα... :D:D

Επιτελους βρεθηκε ο διδυμος αδερφος μου σε...καρικατουρα!!!

Μα τι λετε ρε ναρκομανεις που σας τον θυμιζω??? Ε ρε φτηνια στα παριασθησιογονα στις μερες μας!!

καλα ο Θοδωρης που μετα απο 34 χρονια εβαλε α-Καλομοιρικο αβαταρ και μαλιστα με το fear and loathing in Las Vegas (αν δεν λανθανω) οποτε βουρ στα σκληρα και στην μεσκαλινη εχετε πεσει.

Μονο στα... φρυδια ταιριαζουμε

Βλέπω ο SLN είναι πάντα δημοφιλής :p

Αλλά να πω την αλήθεια δεν είχα αυτόν στο μυαλό μου....(tip είναι μέλος της ''διοικητικής ομάδας''.....μην κολλάτε στα φρύδια - εμένα βασικά μου τον θυμίζει το όλο σχήμα του προσώπου....).

post-1061-1416072342,8096_thumb.jpg

Καταγγέλω την εκτόξευση απειλών από άλλο - φοβισμένο ( ; ) μέλος της διοικητικής ομάδας:

Αρχική απάντηση από ???

re kafre poion enoeis me to comic?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.