Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ήντα λες ωρέ σύντεκνε; Που να ξέρω που και πως είναι το πλυντήριο σου;

Σε μεγάλα ζόρια πάντως μια ατσαλίνα βοηθάει σίγουρα. Μπορείς να ανοίξεις το σωλήνα κι από τις 2 πλευρές; και πλυντήριο και βρύση εννοώ.

H μόνη λύση είναι Θειικό οξύ. Το πουλάνε σε χρωματοπωλεία και ειδικά μαγαζιά στην Αθηνάς, αλλά θα πάρεις αραιωμένο 1lt στα 7-10... Υπάρχει κι ένας στο Μαρκόπουλο που δίνει το μπιτόνι των 20lt με 25... Εσύ αποφασίζεις.

Καθαρίζει τα πάντα! Το τουμποφλο είναι μια @@ και μισή. Γνωστός υδραυλικός επιμένει ότι και να σου ανοίξει τη σωλήνα, αφήνει απίστευτα υπολείμματα μέσα που μακροπρόθεσμα θα στο κάνει χειρότερο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με το οξύ, γιατί καίει χέρια, μάτια, δέρμα και προκαλεί δυσφορία αν εισπνευθεί (ίσως για αυτό πουλάνε μόνο αραιωμένο εδώ...)

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την τουαλέτα μου, κι έδινα 1-2 φορές το χρόνο 100 για απόφραξη. Αποφάσισα μία φορά και έδωσα τα 20 +βενζίνη από Μαρκόπουλο και ησύχασα ;)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

δεν ξέρωπως βούλωσε, η διαδρομή είναι του νεροχύτη/πλυντηρίου πιάτων....

3 φακελάκια του μπο φλο!

δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα....

τίποτα πιο δυνατό?

σπρέι υπερπίεσης σκεφτόμουνα....

έχει πάρει το μάτι σας πουθενά εκτος teleshoping?

Μήπως δεν βούλωσε η διαδρομή και βούλωσε το σιφόνι του νεροχύτη?

Αρχική απάντηση από Wizard!

H μόνη λύση είναι Θειικό οξύ. Το πουλάνε σε χρωματοπωλεία και ειδικά μαγαζιά στην Αθηνάς, αλλά θα πάρεις αραιωμένο 1lt στα 7-10€... Υπάρχει κι ένας στο Μαρκόπουλο που δίνει το μπιτόνι των 20lt με 25€... Εσύ αποφασίζεις.

Καθαρίζει τα πάντα! Το τουμποφλο είναι μια @@ και μισή. Γνωστός υδραυλικός επιμένει ότι και να σου ανοίξει τη σωλήνα, αφήνει απίστευτα υπολείμματα μέσα που μακροπρόθεσμα θα στο κάνει χειρότερο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με το οξύ, γιατί καίει χέρια, μάτια, δέρμα και προκαλεί δυσφορία αν εισπνευθεί (ίσως για αυτό πουλάνε μόνο αραιωμένο εδώ...)

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την τουαλέτα μου, κι έδινα 1-2 φορές το χρόνο 100€ για απόφραξη. Αποφάσισα μία φορά και έδωσα τα 20€ +βενζίνη από Μαρκόπουλο και ησύχασα ;)

+1:D

Παλιες καλες αναμνησεις ...

Το ειχαμε χρησιμοποιησει στο στρατο ...για τον ιδιο λογο!:hehe:

εντελως πληροφοριακα και εντελως στο ασχετο..

Amd X2 BE-23xx που τερματιζουν απο oc??

Και με ποια μητρικη κανει καλο ζευγαρακι??(τσιπσετ εννοω)

nvidia 590?amd-ati 690G?

To ξερω οτι θα γινει (αν και ξεκινησε ηδη) σφαγη στα ποδια της barca's με 790 αλλα

αποκλειστικα για τα παραπανω??

Λευτέρη....Mr.Muscle φακελάκι....με κρύο νερό. Θα ρίξεις ένα, θα το αφήσεις 2 λεπτάκια πριν ρίξεις το νερο. Ρίχνεις περίπου ένα ποτήρι νερό.

Μετά απο 5 λεπτά κάνεις το ίδιο με 2ο φακελάκι.

Το πρόβλημα λύθηκε.

ps. Αν δεν λυθεί...άλλαξε σωλήνες:hehe:

Αρχική απάντηση από darkCount

Λευτέρη....Mr.Muscle φακελάκι....με κρύο νερό. Θα ρίξεις ένα, θα το αφήσεις 2 λεπτάκια πριν ρίξεις το νερο. Ρίχνεις περίπου ένα ποτήρι νερό.

Μετά απο 5 λεπτά κάνεις το ίδιο με 2ο φακελάκι.

Το πρόβλημα λύθηκε.

ps. Αν δεν λυθεί...άλλαξε σωλήνες:hehe:

To Mr Muscle είναι το ΙΔΙΟ υλικό με το tuboflo απλά με άλλη ονομασία... Χειρότερο θα το κάνει :)

Αρχική απάντηση από Athens2004

Σας παίζει το msn ? [ωρα 10:59]

Δείχνει να παίζει κανονικά...

Νταξει, συγκινηθηκα σημερα.

Εφερε μια ξαδερφη μου εναν Celeron 233Mhz 64 Ram. Το ανοιξα και ειχε windows 98. Μετα κοντεψα να κλαψω ειχε: WinMX, Kazaa Lite, Divx 4! και το κορυφαιο: Mια X-treme συνδεση! Αdware ftw!!!

Αρχική απάντηση από WeirdAL [Σήμερα, στις 11:32]

Νταξει, συγκινηθηκα σημερα.

Εφερε μια ξαδερφη μου εναν Celeron 233Mhz 64 Ram. Το ανοιξα και ειχε windows 98. Μετα κοντεψα να κλαψω ειχε: WinMX, Kazaa Lite, Divx 4! και το κορυφαιο: Mια X-treme συνδεση! Αdware ftw!!!

Με winmX + καζαα + dialup xtreme πρέπει να έχει κλάψει και η ξαδέρφη σου αρκετές φορές . :X

Αρχική απάντηση από Athens2004

Με winmX + καζαα + dialup xtreme πρέπει να έχει κλάψει και η ξαδέρφη σου αρκετές φορές . :X

Μπα τότε μπαίναμε μάω με τα 40K και κατεβάζαμε 10 τραγούδια τη μέρα να 'ουμ και τα μετράγαμε σαν στραγάλια :hehe:

Εγώ έχω 300 mp3 εσύ πόσα έχεις; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.