Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

σου ειναι λιγος ο jimy hendrix? συγγνωμη ακους τη τελειοτερη κιθαρα ολων των εποχων και σου φαινετε λιγο?:hmm:

Ρε παιδιά ηρεμία λίγο! Ένα κομμάτι άκουσα μόνο! Το συγκεκριμένο μου φάνηκε λίγο ψόφιο. Όταν λέω ψόφιο ενωώ οτι περίμενα ένα πιο γρήγορο και Power solo και τέτοια... Μπορεί αν ακούσω κάποιο καλύτερο κομμάτι να μ'αρέσει! :)

ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ!

(γιατί ο ένας μεν θα τρώγει τσάμπα τον επόμενο χρόνο, τον άλλον τον βλέπω στα παγκάκια της Ομόνοιας (άντε της Στουρνάρας για να νοιώσει καλύτερα) και με μεγαλύτερες ανάγκες επιβίωσης):p

ΑΥΤΟΣ με έφερε; :...:

ΚρίμαΣ και εγώ που νόμιζα ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία :cry:

Αλλά βέβαια, η εξουσία διαφθείρει....χάθηκε αυτή η ευγενική ψυχή που γνώριζα.....εξαφανίστηκε κάτω από ένα σωρό ατελειώτων ban και club....

Αλλά που θα πάει; Η εκδίκηση είναι κοντά: Όπου να να 'ναι η γραμματέας σου φεύγει και τα dual core έρχονται.... :devil:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:22]

ΑΥΤΟΣ με έφερε; :...:

Φυσικα εγω σε εφερα!

Σιγα μην υπαρχει κι αλλος που να σε συμπαθει....

Ολοι οι υπολοιποι σε "γλυφουν" για ευνοητους λογους!

Μονο εγω σε θελω για φιλο μου.

Ποσο gay βγηκες ειπαμε??

Αρχική απάντηση από SLN

Φυσικα εγω σε εφερα!

Σιγα μην υπαρχει κι αλλος που να σε συμπαθει....

Ολοι οι υπολοιποι σε "γλυφουν" για ευνοητους λογους!

Μονο εγω σε θελω για φιλο μου.

Ποσο gay βγηκες ειπαμε??

ωραίος φίλος ρε!

εδώ σε πλήρωνα και δεν ''έγλυφες'' και καλά...:p

τι να λέμε τώρα....

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε παιδιά ηρεμία λίγο! Ένα κομμάτι άκουσα μόνο! Το συγκεκριμένο μου φάνηκε λίγο ψόφιο. Όταν λέω ψόφιο ενωώ οτι περίμενα ένα πιο γρήγορο και Power solo και τέτοια... Μπορεί αν ακούσω κάποιο καλύτερο κομμάτι να μ'αρέσει! :)

Μέσα είσαι! Κι εγώ γι'αυτό δεν ακούω Παπακωνσταντίνου. Είχα ακούσει μια φορά το "Στις 3 χαράματα Ομόνοια" και κατέληξα ότι τελικά είναι πολύ φλώρος...

Αρχική απάντηση από Chosen

Μέσα είσαι! Κι εγώ γι'αυτό δεν ακούω Παπακωνσταντίνου. Είχα ακούσει μια φορά το "Στις 3 χαράματα Ομόνοια" και κατέληξα ότι τελικά είναι πολύ φλώρος...

Το κομμάτι που λες πρώτη φορά το ακούω... :blink: Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν σ'άρεσε! :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Το κομμάτι που λες πρώτη φορά το ακούω... :blink: Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν σ'άρεσε! :p

Εδώ που τα λέμε ούτε εμένα μου άρεσε ο Παπακωνσταντίνου όταν τον είχαν πρωτοακούσει από CD. Από όταν πήγα πρώτη φορά σε συναυλία του πορώθηκα! Ο Παπακωνσταντίνου είναι καθαρά συναυλιακός καλλιτέχνης. Αν θες να σου προτείνω δυνατά του κομμάτια να μου πεις τη γνώμη σου... Βασικά τελευταία έχω ξεκολλήσει από τον πολύ Βασίλη και ακούω γενικώς διάφορα ελληνικά rock συγκροτήματα. Τον έχω ακόμα στο avatar μου πρώτον επειδή δεν έχω κανένα άλλο από αυτούς που ακούω να βάλω και δεύτερον επειδή μου αρέσει πολύ αυτή η "πόζα" του... :p Επίσης μην ξεχνάμε οτι από τους έλληνες είναι από τους καλύτερους. Δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με ξένους αλλά για την Ελλάδα είναι από τους καλύτερους... Βασικά η μαμακία που έκανε τώρα ήταν οτι άλλαξε κιθαρίστα ενώ είχε πάλι έναν από τους καλύτερους της Ελλάδας... :TD: Τέσπα, θα δείξει τι λέει ο Γιαννάκης με την κόκκινη κιθάρα! :D

Αρχική απάντηση από Samael

Ταγκαν κ Στριγκαν.......

Παρτε κανενα Enermax να ισωσετε :p

ΕΕΕΕΤΣΙ, απλα μαμει και σπερνει....τρεχει η καυλα απο τα molex του...

Αρχική απάντηση από jax7480

Α δεν θέλω να τρέχει τπτ θα μου λερώσει το pc :p

Αρχική απάντηση από jax7480

Έεεεεεεετσι (χ2):T::T: Eιδικα αν το εχει περιλαβει και κανας Γιωργος ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.