Jump to content



Ομαδικη Αγορα Dvd-r Nec2500a 8x +/- R !!!


Vadergr

Recommended Posts

Eχει ηδη οργανωθει μια προσπαθεια ομαδικης παραγγελιας του Nec 2500a .Ειναι το μονο drive που γραφει 8χ σε +/- και 4χ σε +-/ RW !!! Ταχυτητα εγγραφης cdr ειναι στα 32χ .Το πρωτο mini review υπαρχει εδω ... http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?tt=url&url=http%3A%2F%2Fhomepage2.nifty.com%2Fyss%2Fnd2500a%2Fnd2500a.htm&lp=ja_en .... και ειναι παρα πολυ ενθαρρυντικο !!!

Μετα απο επαφες μου ,εμαθα οτι η τιμη πωλησης του στην Ελληνικη αγορα θα κυμαινεται απο 140 ως και 158ε ΤΟ ΠΟΛΥ ! Η τιμη αυτη ειναι αρκετα χαμηλη για το ονομα,τα χαρακτηριστικα και την χρονικη περιοδο αγορας του nec2500a.Σε αυτην την τιμη υπαρχουν τωρα αντιγραφικα 4χ χαμηλοτερων δυνατοτητων.

Παρακαλω οσοι ηδη εχουν δηλωσει συμμετοχη στο pctech να μην ξαναπαντησουν εδω...

Αν θελει καποιος να ποσταρει εδω ΜΟΝΟ αν ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για την αγορα ...

Η αγορα θα γινει μεταξυ 10-20 Ιανουαριου ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ !!!

Ο τροπος πληρωμης δεν κρυβει παγιδες αφου το πιθανοτερο ειναι να μαζευτουμε ολοι οι ενδιαφερομενοι και να το αγορασουμε απευθειας απο το καταστημα το οποιο θα μου δωσει τις χαμηλοτερες τιμες για την αγορα των κομματιων που θα εχουν ζητηθει!

Οποιος εχει ερωτησεις σχετικα με την αγορα μπορει να τις κανει σε αυτο το thread ωστε να βλεπουν ολοι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.