Jump to content



Windows 7 & right mouse click


Hydra

Recommended Posts

Ενα μικρο προβληματακι που εχω τον τελευταιο καιρο ειναι οτι καθε φορα που ανοιγει το pc και κανω δεξι click στην επιφανεια εργασιας ή στην μπαρα έναρξης το παραθυρακι που ειναι να βγει απλως αναβοσβηνει γρηγορα και τελικα δεν ανοιγει.Με λιγο ψαξιμο λοιπον βρηκα μια λυση(δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι λυση,γι αυτο ρωταω και εδω).

Καθε φορα που ανοιγει λοιπον το pc παταω Ctrl+Alt+Del και μετα "Εκκινιση Διαχειρισης Εργασιων".Απο εκει κλεινω την διεργασια με το ονομα dwm.exe ,η οποια δεν ξερω και τι ειναι μαλιστα.Αφου κλεισει αυτη ολα οκ.

31172491.png

Τις τελευταιες δυο μερες βεβαια σταματησε να το κανει,αλλα για πειτε?Τι να φταιει??? :hang3:

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολυ!

Καταλαβα τι ακριβως ειναι το dwm.exe ,αλλα δε μπορω να πω οτι βοηθηθηκα απο τις οδηγιες,γιατι ολα αυτα που λενε και στα 2 threads ειναι για windows Vista και τα 7 ειναι αλλιως.Τα Vista δεν εχουν την εξατομιξευση και σε αυτην δεν καταφερα να βρω κατι ομως.

Ευχαριστω και παλι.Κατα εναν περιεργο λογο δεν εχω αυτο το προβλημα καμια βδομαδα τωρα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.