Jump to content



LAN GAMING FANS!!


env0y

Recommended Posts

Αγαπητοί αναγνώστες,

Αν έχετε θέλετε να ξεφύγετε λιγάκι από το προσωπικό gaming ή σας την σπάνε τα online MMORPG κτλ ή επίσης αν σας έλειψαν οι μέρες που μαζευόμασταν όλοι μαζί σε ένα σπίτι για εβδομαδιαίο LAN Burnout με τα PC και τα laptop μας :o (δημιουργώτας παράλληλα πύργους από κουτιά pizzas):hehe:

Θέλω να σας προτείνω ένα peer to peer VPN δωρεάν λογισμικό (απαιτεί μόνο εγγραφεί στο site) το Tunngle

http://www.tunngle.net/en/

Το συγκεκριμένο λογισμικό δημιουργεί μία εικονική κάρτα δικτύου και IP το οποίο σας επειτρέπει να παίξετε LAN Games με τους κολλητούς σας όπου και να βρίσκονται.

Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα λογισμικά σαν και αυτό αλλά το συγκεκριμένο το δοκίμασα και παρ'όλο είναι ακόμα σε beta μορφή δεν παρατήρησα lag με τα φιλαράκια μου.

Δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας ή αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε.

Καλή διασκέδαση!! :hi:

Link to comment
Share on other sites

ειναι το μονο με το οποιο καταφεραμε να παιξουμε nfs shift >2 ατομα ταυχτοχρονα -χωρις να χρειαστει να συνδεθουμε στην ΕΑ..- , τοσο το (Logmein)Hamachi, οσο και το (Comodo)EasyVPN ετρωγαν φρικη, με το tunngle, ειδαν το lobby και συνδεθηκαν. παντως κανει και αυτο τα "δικα του", ωρες ωρες, αλλα για το σκοπο που το χρησιμοποιησαμε μας φανηκε πολυ καλυτερο-ευχρηστο απο τα αλλα 2.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.