Jump to content



Εφαρμογή για ημερήσιο χρονικό όριο σε παιχνίδι;


whitesnake

Recommended Posts

Ψάχνω μια εφαρμογή ώστε να βάλω time limit σε συγκεκριμένο παιχνίδι, με ημερήσιο όριο. Δε με ενδιαφέρει να "κόβει" γενικότερα το ίντερνετ ή τη λειτουργία του υπολογιστή, παρά μόνο να περιορίζει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι (online συγκεκριμένα) σε πχ 2 ώρες ανά ημέρα. Δοκίμασα το net nanny αλλά δε μου έδινε τέτοια δυνατότητα - το time limit ήταν γενικής φύσεως και έτσι οποιαδήποτε εφαρμογή και να χρησιμοποιούσε ίντερνετ, μετρούσε αντίστροφα αυτό. Μετά δοκίμασα και το cyber patrol, αλλά και πάλι δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια δοκιμασμένη λύση;

Link to comment
Share on other sites

Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη!! :D

Ελπίζω να έχω βρει μια λύση σήμερα που θα πάω από το σπίτι του παιδιού για να ξεμπερδέψω. Να σημειώσω ότι γενικά δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε υπολογιστές, οπότε δεν ανησυχώ μήπως τυχόν το παρακάμψει ή κάνει οτιδήποτε άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Το time sheriff αν και μετράει τον χρόνο μόνο όταν παίζει το παιχνίδι, τελικά αδυνατεί να το κλείσει. Μου βγάζει κανονικά την ένδειξη ότι μένουν χ λεπτά και να αποθηκεύσω ό,τι πρέπει, αλλά τελικά δεν το κλείνει.

Δυστυχώς RootX δεν είναι το wow. Μακάρι να είχε τέτοια επιλογή κι αυτό!!

Ευχαριστώ όλους, αν κάποιος έχει και καμιά άλλη ιδέα, ας την πει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.