Jump to content



Πρόβλημα με crossfire με 2 SAPPHIRE 5850 1GB!!


goras

Recommended Posts

Ερώτηση παιδιά: πάνω σε μια asus P55 P7D-E EVO, με I7 860, 8GB RAM 1600 kingston, intel ssd 80gb, έβαλα 2 κάρτες sapphire 5850, στο κουτί cosmos s με τροφοδοτικό 850 της corsair και μια καλή ψύκτρα prolimatech. Λειτουργικό έβαλα w7 ultimate και εγκατέστησα τους catalyst 10.3. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά δεν μου βγάζει στους catalyst την επιλογή για crossfire ενώ οι κάρτες δουλεύουν κανονικά και οι 2. Εννοείτε ότι έβαλα τα bridge και τα 2 και δοκίμασα και με ένα αλλά και παραλλαγές τους!Οι κάρτες μου παίρνουν από 2 καλώδια τροφοδοσίας PCI express και τα έβαλά και τα 2, συνολικά 4, δοκίμασα και να τις αλλάξω. Το bios μου είναι στην τελευταία έκδοση. Επιπλέον οι κάρτες μου δουλέυουν κανονικά η μια σε ταχύτητα χ8 και η άλλη χ2, γιατί όχι χ8, χ8;Τι να κάνω για να δουλέψει το crossfire, καμμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Μεσα στο ATI Catalyst Control Center δεν σου εχει επιλογη να ενεργοποιησεις το Crossfire-X?

Επισης δοκιμασε απο το BIOS να επενεργοποιησεις το USB 3.0 και το SATA 3.0 support.

Ειναι μεσα στο μενου με τα onboard devices. Μετα απο αυτο δες αν αλλαξε η ταχυτητα της δευτερης καρτας σε Χ8 απο Χ2 που ειναι τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.