Jump to content



Ερώτηση σχετικά με την "μεταφορά" VSH σε DVD


DJ_Mike

Recommended Posts

Καταρχάς συχγαρητήρια για το site και τα σχετικά. Είμαι νέος στο φόρουμ. Όσοι έμπεναν στο pc-tech με γνωρίζουν ως Scorpion_B.

Στο ζουμί τώρα :

Ξέρω ελάχιστα πράγματα για το πώς να γράψω μια κασσέτα σε ένα dvd. Σύγουρα θα χρειάζεται μια κάρτα με video-in και ένα βίντεο. Από προγράμματα κυρίως δεν ξέρω τίποτα.

Thanx προκαταβολικά !!!!

Keep the good work !

Link to comment
Share on other sites

Πρωτο απο ολα πρεπει να κανεις capture απο το βιντεο στον σκληρο σου.Οποτε χρειασεσαι καποιο tv-in και λογικα το ηδη υπαρχον line - in της καρτας ηχου σου.Ενα απο το προγραματακια που κανει και capture ειναι το VirtualDub και ειναι και τζαμπα ενναλοκτικα ενα επισης πολυ καλο ειναι το edit studio.Οσοι ξερουν κατι αναλογο ας ποσταρουν.Ενα απο τα πραγματα που πρεπει να προσεξεις κατα την διαρκεια του caprure ειναι ο δισκος να ειναι οσο πιο optimized( εαν γινεται να ειναι αδειος κτλ.....) γινετε ωστε να μην εχουμε το φαινομενο του αποσυγχρονισμου ηχου εικονας....Απο την στιγμη που θα εχεις το caprure βιντεο σου χρειαζετε καποιο προγραμμα για dvd authoring εδω δεν εχω να προτεινω καποιο προγραμμα μιας και δεν εχω ασχοληθει αρκετα με κανενα απο αυτα , μια ματια στο dvd.box.sk ισως σε βοηθησει.Ετσι θα εχεις τα αρχεια σου σε μορφη dvd....clonedvd και γραψιμο....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.