Jump to content



Q6600 Θερμοκρασίες


Trollarw

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Λοιπόν σήμερα είχα ψιλοβαρεθεί το απογευματάκι και είπα να καθαρίσω το desktop του bro μου...

Τα έβγαλα όλα τέλος πάντων και cpu κτλπ. Βασικά οι θερμοκρασίες όλες οκ αλλά του Q6600 δεν μου αρέσει.

Ambient θερμοκρασία γύρω στους 20-22, Το κουτί κλειστό, καθόλo overclock όλα stock + stock ψύκτρα. Έβαλα AS5 πάστα και την έκανα spread με τη μέθοδο του δακτύλου με nylon.

Mόλις άνοιξε το pc κοίταξα με το realtemp αμέσως τις θερμοκρασίες και ήταν 33οC max. Μετά από 30 λεπτά prime95 το max που ανέβασε είναι 78οC και οι άλοι πυρήνες γύρο στους 73 - 77 . Βέβαια κατα τη διάρκεια του prime95 για παράδειγμα έπεφτε η θερμοκρασία από τους 78(max) στους 70 μετά άλλαζε test και εφτανε πάλι 78 μετά κατέβαινε 75 κτλπ. 100% cpu usage πάντα. Και μετά το 30 λεπτο που το έκλεισα το prime95 , η θερμοκρασία σε idle ήταν 51 με 53 max .

Τα πάντα stock (ρεύματα/ψύχτρα) είναι normal νούμερα για αυτό το cpu? Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν. Κρίμα δεν τσέκαρα πριν κάνω τον καθαρισμό τι temps είχε...

Link to comment
Share on other sites

Τώρα πέταξα ένα orthos x2 για ενα 5λεπτο στου αδερφού μου (g0 stepping) αλλά δεν έχει default ψύκτρα.

idle 28-32, load max ~50, άντε πες 55 γιατί δε το άφησα πολύ ώρα. Αυτά στα 2.4

Στον παλιό δικό μου, πάλι g0 stepping με scythe ninja πάνω, πριν τον δώσω τον κάναμε o/c στα 3, max 60 oC χωρίς να παίξουμε με τα vids.

Άμα είναι g0 φαίνονται μεγάλα τα νούμερα που βγάζεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.