Jump to content



Αντέχει το PSU μου Tri-fire?


methanol88

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι κάτοχος ενός Toughpower 850W Sli certified (+ι7 920), με κάρτα 5970 όμως. Τώρα που θα πάρω και ψύκτρα για τον επεξεργαστη θα τον πεθάνω και αυτόν στο overclock :p Μελλοντικά σκεφτόμουν να πάρω μια 5850 και να κάνω trifire για να είμαι καλυμμένος για πολλά χρόνια, και επειδή μου αρέσει το extreme gaming. Σηκώνει το σύστημα μου το εν λόγω τροφοδοτικό ή θα χρειαστώ αλλαγή; + τους υπερχρονισμους σε CPU/GPU φυσικά.

Το τροφοδοτικό είναι το εξης:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650570&u=THERMALTAKE-W0131-TOUGHPOWER-850W-NVIDIA-SLI-CERTIFIED το πήρα γιατί τα chips της nvidia τραβάνε του κόσμου το ρεύμα οπότε σιγά μη δε σήκωνε το power efficient τέρας μου.

Αν ναι/όχι τι χρειάζεται να προσέχω/τσεκάρω στο τροφοδοτικό μου για να είμαι σίγουρος;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Βιαζεσαι να ξοδεψεις τα λεφτα σου; Υπαρχει κανα παιχνιδι που κολωνεις να παιξεις με την 5970;

Να μου λεγες για bench κλπ πασο.

Αλλα το να εισαι καλλυμενος για πολλα χρονια ειναι No go, πουλα την 5970 σε ενα χρονο και παρε την 6970.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς και συμφωνώ εν μέρη, δεν έχω έτσι και αλλιώς αποφασίσει για κάτι, απλά βλέπω τις επιλογές μου και ήθελα να ξέρω τι γίνεται και αν μπορώ να το κάνω.

Καλή ανάσταση σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.