Jump to content

Freeze με το που ανοίγει


Borg
 Share

Recommended Posts

μόλις πατάω να ανοίξει δείχνει την εικόνα της mobo και παγώνει

δοκίμασα 3 διαφορετικές μνήμες

δοκίμασα 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών

έχω αποσυνδέσει οτιδήποτε με την mobo, όπως sata,usb front ports

επίσης της περισσότερες φορές δεν ανοίγει η οθονη, δηλ ανοίγει και παραμένει black screen

p55 mobo ,i5-750 cpu

καμία ιδέα?

:help:

Link to comment
Share on other sites

Μπαταρια εβγαλες ?

Σε i5 ειχαν πει κατι προβληματα μετα απο λιγο στο socket του επεξεργαστη!

Πεζει να χεστηκε το pc με την επικειμενη αγορα του βεζουβιου (fermi) :hehe:

Link to comment
Share on other sites

το παράξενο ειναι οτι το led γράφει 00 στο τέλος και κολλάει , που το 00 σημαίνει νορμάλ κατάσταση

οχι ρε μαυρογατα, το φερμι δεν ηρθε ακομα :p

Link to comment
Share on other sites

Αρα περα απο την mobo screen δεν προχωραει με τιποτα ?

Εβαλες μονο μια μνημη ? τις δοκιμασες ολες σε ενα slot?

Εβγαλες καρτες γραφικων και οτι αλλο εχεις στις Pci θυρες?

Εκλεισες το Pc για κανενα μισαωρο ? Εκανες ενα cmos ?

Εβγαλες μπαταρια ?

Δοκιμασες αλλη μπριζα και αλλο τροφοδοτικο?

Εαν τα εκανες ολα αυτα και δεν παιζει τοτε -> rma mobo !!! θα εριχνα και ενα ματι στο cpu...

Edited by sebastian
Link to comment
Share on other sites

Αρα περα απο την mobo screen δεν προχωραει με τιποτα ?

Εβαλες μονο μια μνημη ? τις δοκιμασες ολες σε ενα slot?

Εβγαλες καρτες γραφικων και οτι αλλο εχεις στις Pci θυρες?

Εκλεισες το Pc για κανενα μισαωρο ? Εκανες ενα cmos ?

Εβγαλες μπαταρια ?

Δοκιμασες αλλη μπριζα και αλλο τροφοδοτικο?

Εαν τα εκανες ολα αυτα και δεν παιζει τοτε -> rma mobo !!! θα εριχνα και ενα ματι στο cpu...

1 ναι

2 ναι

3 ναι

4 ναι

5 το ίδιο τροφοδοτικό που δούλευα μέχρι σήμερα μεσημέρι enermax galaxy gxx 850w

6 ουστ ρε μαυρογατα

Link to comment
Share on other sites

5 το ίδιο τροφοδοτικό που δούλευα μέχρι σήμερα μεσημέρι enermax galaxy gxx 850w

Ότι και να σου χαλάσει "μέχρι τώρα δούλευε κανονικά". :p

Δοκίμασε άλλο PSU αν έχεις ή δανείσου, αλλιώς mobo.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά

τελικά από τις 16:00 μέχρι 01:00 δεν γινόταν τίποτα , μετά απο 5 σεκ στο κάθε μπουτ κολλούσε

μετά απο πολλές προσπάθειες προσπαθούσα να μπω στο φλασ μενού αλλά και εκεί κολλούσε

σε κάποια φάση όπως έμπαινα στο φλασ μενού πάτησα 2πλο κλικ στο εντερ και ξεκίνησε το φλασ...και φυσικά κόλλησε και εκεί = dead η mobo

η mobo ήταν η asrock p55 deluxe

σήμερα την πήγα στο πλαίσιο και καπάκι διάλεξα άλλη για αντικατάσταση

και τελικά αγόρασα μαζί με μια διάφορα στα λεφτά την gigabyte p55a-ud6

ήταν να πάρω την MSI Big Bang trinergy αλλά θα την έφερναν απο σαββατο και άμα

τωρα προσπαθώ να μάθω την λογική της mobo μιας και από χ48 σε Ρ55 είναι αρκετά διαφορετικά

η απάντηση απο asrock

Dear Sir,

Thank you for contacting ASRock.

Please kindly refer to the following suggestiong for testing on your side first.

1. Un-install all the devices and cables.

2. Use jumper to clear CMOS over 6 sec.

3. Check the pin in the CPU socket, see is there have curved pin.

4. Install the CPU, VGA card, power supply and one memory module for testing.

5. Change to install the memory into different slots for testing.

6. Change another CPU for tesing.

If ther problem still exist, please contact your local dealer to check the MB.

Kind Regards,

ASRock TSD

Edited by Borg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...