Jump to content



Προτάσεις για νέα vga+psu.


thefou

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Διαθέτω το παρακάτω σύστημα:intel c2d E6400 2.13,mobo gigabyte 945P-s3,2gb ram,nvidia 9500gt,psu 400w(αγνώστου ταυτότητας),οθόνη 19".Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αλλάξω κάρτα και τροφοδοτικό.Το budget είναι αυστηρά 250Ε.Το έχω σκεφτεί κάπως έτσι:150 για κάρτα και 100 για τροφοδοτικό.Με μια γρήγορη ματιά καταλήγω στην 5770,για τροφοδοτικό περιμένω τις προτάσεις σας και για κάρτα φυσικά.Τα παιχνίδια που παίζω είναι fps και βλέποντας απαιτήσεις παιχνιδιών (metro 2033,AvP)"έχω τρομάξει".Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω αξιοπρεπώς τα παιχνίδια και να μη χρειάζεται "1 ώρα" να τα ρυθμίζω,ανάλυση-φίλτρα,κτλ.

Θα ήθελα τις γνώμες σας για την 5770 απο προσωπική εμπειρία και μη,αν θα αντέξει σε βάθος χρόνου(1 χρόνο+),αν θα ανταποκριθεί για αυτό που την θέλω.

ΥΓ 1.Πως γίνεται το κόλπο με το link που ανοίγει απο το post κατευθείαν;;;

ΥΓ 2.Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά σε εικόνες της μητρικής που διαθέτω για να μου εξηγήσει κάτι.Κάτω απο τήν PCI-E,υπάρχει μία μαύρη θύρα pci-2 λέγεται εάν δεν κάνω λάθος.Έχω βάλει στο μάτι μια sapphire 5770 και φοβάμαι μήπως υπάρξει πρόβλημα βρίσκει πάνω στην θύρα κτλ,η απλώς θα την καλύψει;;;

ΥΓ 3.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά είναι η πρώτη σοβαρή αναβάθμιση που θέλω να κάνω και με την βοηθειά σας θέλω να καταλήξω κάπου που να μείνω ικανοποιημένος.Περιμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:worship:

Link to comment
Share on other sites

psu: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134000574

vga: http://www.pixmania.gr/gr/gr/4904516/art/sapphire-technology/radeon-hd-5770-vapor-x-1.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNzEwMDczNDg7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

edit: με την μαυρη θυρα pci-e x2 δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα...απλως θα την καλυψει....

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχάριστω για τις άμεσες απαντήσεις.

Neph ρίχνω το budget στο psu.Τι κάρτα θα μπορούσα να πάρω;;;Έχεις κάτι στα υπόψιν;;;

Επειδη σκέφτομαι κάποια στιγμή να προσθέσω 2ο σκληρό,κάποιο fun,μνήμη.Θα ήθελα να πάρω καποιό δυνάτο και ποιοτικό psu (ας υπάρχουν τα watt και ας κάθονται)όπως λένε τα psu είναι επένδυση.Και επειδή δε βλέπω να ξανακάνω αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα,ίσως κάποια στιγμη μεταφερθεί σε νέο pc.

sorry για την φασαρία,αλλά παίζει κάποια πρόταση απο you.gr,πλαίσιο;;;

Thespesios την κάρτα που έβαλα στο μάτι είναι η sapphire που υπάρχει στο you.gr και την είδα λίγο μεγάλη,γι'αυτό ρώτησα για την θύρα pci-e x2,μήπως υπάρξει πρόβλημα.

Παιδία δεν "καίγομαι" αποκλειστικά για 5770,οποιαδήποτε άλλη κάρτα-πρόταση ευπρόσδεκτη.

Αναβάθμιση σε vga-psu δεν βλέπω να ξανακάνω,γι'αυτό θέλω να πάρω ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Psu-550W-Gx550W-RS550-ACAAE3-EU.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Vapor-X-5770-PCI-Express-1GB-11163-00-20R.htm

παρε και την προταση απο πλαισιο.....το psu ειναι ποιοτικο και μπορει να αντεξει ακομα και αν βαλεις αλλη μια 5770.....

στην αναλυση που παιζεις η καρτα θα κρατησει και παραπανω απο χρονο χωρις να χρειαστει αναβαθμιση...παντως γνωμη μου ειναι να βαλεις με την πρωtη ευκαιρια και αλλα 2gb ram....

η συγκεκριμενη 5770 ερχεται με πολυ καλο cooler ειναι ηδη factory o/ced και μπορει να υπερχρονιστει και αλλο,ευκολα...αυξανοντας τις επιδοσεις της...

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις thespesios.

Για τροφοδοτικό δε θα με πείραζε κάποιο με 600w.?

Έπειδη δεν έχω αλλάξει ξανά psu,δε πιστέυω να υπάρξει πρόβλημα με την σύνδεση των συσκευών καλώδια κτλ και την τοποθέτηση του πάνω στο case,μέγεθος κτλ.Το case είναι ένα απλό άνετο midi tower.

Αυτό με το link πως γίνεται???

Link to comment
Share on other sites

Μνήμη βασικά θες όπως και δήποτε.Και ίσως μια ψύχτρα μεγαλύτερη για να πειράξεις τον επεξεργαστή.

Με το λινκ για να βάλεις επέλεξε την πρόταση που θες με το mouse (αυτό που σου βγάζει το αρνητικό με το μπλε) και στη συνέχεια πάτα την αλυσίδα κάτω από το smile και εισήγαγε σύνδεσμο.

Link to comment
Share on other sites

παρε ενα απο τα ανωθεν τροφοδοτικα,τσιμπα και την πιο φτηνη 5770(πχ sapphire) και τα ρεστα βαλε +2gb ram...

παντωςα ακομα και το enermax 425@60 euro θα σε καλυψει ανετα για single gpu καταστασεις...μην μπαινεις στο τρυπακι πολλα watt,επενδυση για το μελλον κτλ...

σχετικα με την 5770 για την οθονη που εχεις και την αναλυση της,εισαι υπερανετος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.