Jump to content

thefou

Premium Members
  • Posts

    327
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by thefou

  1. thefou

    Ερώτηση για pixel οθόνης.

    Παιδιά, χίλια ευχαριστώ, θα μείνει όπως είναι. Δε νομίζω, ότι αξίζει το ρίσκο, επιστροφή κτλ. Και πάλι χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, για εσάς και τις οικογένειές σας. Σας ευχαριστώ.
  2. thefou

    Ερώτηση για pixel οθόνης.

    displayport, 2k 120hz. Όσο δίνει η οθόνη και η κάρτα γραφικών. Είναι παλιά, r9 380.
  3. thefou

    Ερώτηση για pixel οθόνης.

    Ακριβώς αυτός είναι ο φόβος μου, μην μπλέξω χειρότερα... Από τα ελάχιστα που γνωρίζω, το μόνιτορ είναι ok. Ευχαριστημένος μέχρι τώρα.
  4. thefou

    Ερώτηση για pixel οθόνης.

    Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ο προβληματισμός μου είναι, ότι βρίσκονται σε σημείο που δεν "ενοχλούν". Εάν μπω στην διαδικασία αλλαγής (είμαι εκτός μεγάλων πόλεων, πακετάρισμα από την αρχή, courier...) και στείλουν χειρότερη... (pixel στο κέντρο, όπως του φίλου σου η με το πήγαινε - έλα, στο ίδιο το monitor...). 3 ερωτήσεις ακόμη. Αυτά είναι καμένα η κολλημένα pixel??? Το μαύρο πλαίσιο, μισού εκατοστού στην οθόνη είναι φυσιολογικό??? Ο κέρσορας αριστερά και πάνω στην οθόνη σταματά στο μαύρο πλαίσιο, ενώ δεξιά και κάτω εξαφανίζεται... είναι οκ αυτό???
  5. Καλημέρα. χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία. Πριν 3 μήνες, αγόρασα το monitor https://www.skroutz.gr/s/44427660/HP-OMEN-32q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html . Το θέμα μου είναι, ότι τώρα εντόπισα, πάνω δεξιά και αριστερά στις γωνίες 2 pixel, ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μέχρι τώρα δεν τα είχα εντοπίσει, γιατί πρέπει να πέσει φως στο σημείο και με την κατάλληλη γωνία... για να τα παρατηρήσεις! Τα pixel, είναι στο μαύρο πλαίσιο, μισού εκατοστού περίπου που έχει η οθόνη. Το monitor είναι ok, εκτός από αυτό. Θα ήθελα την γνώμη σας, εάν αξίζει να μπω σε διαδικασία επιστροφής - εγγύηση κτλ???
  6. thefou

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Καλή χρονιά σε όλους και όλες,με υγεία,ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειές σας.
  7. thefou

    Αυτοκίνηση

    Καλημέρα. https://twitter.com/amirani87/status/1072466926868287489/video/1
  8. thefou

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες. Γεμάτη με ότι επιθυμεί ο καθένας,αλλά πάνω από όλα με υγεία,για εσάς και τις οικογένειές σας.
  9. thefou

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Να χαίρεστε τα PC σας,να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Καλημέρα.
  10. thefou

    Αυτοκίνηση

    Καλησπέρα. https://youtu.be/QoSOEtzWPlU
  11. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω την κάρτα sapphire 380 nitro 4gb και πριν λίγες ημέρες άλλαξα την πάστα, Όμως παρατήρησα ότι,ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει,αυξήθηκε η χρήση των ανεμιστήρων της κάρτας και της φασαρίας φυσικά. Πριν την αλλάγη πάστας,η κάρτα δούλευε 75-77 βαθμούς και μέχρι 55% οι ανεμιστήρες.Τώρα βλέπω 70-75 βαθμούς και 65%-70% τους ανεμιστήρες. Γενικά παρατηρώ,πιό γρήγορες μεταβολές της θερμοκρασίας(προς τα κάτω πάντα). Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό???
  12. thefou

    Αυτοκίνηση

    http://lamianow.gr/lamia-video-1-000-eyro-kai-afairesi-pinakidon-lamiotis-odigos-anevike-anapoda-tin-kapodistrioy-kai-epese-ston-elegcho-eikones-video/
  13. thefou

    Αυτοκίνηση

    Καλημέρα.
  14. thefou

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
  15. Καλημέρα σε όλους και όλες. Φίλε μου,αυτό που κάνεις απλά δεν περιγράφεται! Εάν πληρώ, τα κριτήρια που έχεις βάλει, θα με ενδιέφερε κάποιος απο τους SSD-M2 η laptop.
  16. thefou

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες. Ευτυχισμένο το νέο έτος, γεμάτο με ότι επιθυμείτε, για εσάς και τις οικογενειές σας(συμπεριλαμβανομένων και των pc σας!). Μα πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ.
  17. thefou

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλές γιορτές σε όλους!
  18. thefou

    Διακοπές ίντερνετ

    Καλησπέρα. Για αρχή δοκίμασε το νέο firmware που έχουν βγάλει.Λογικά πρέπει να έχεις την έκδοση 7 (v7). http://www.tp-link.gr/download/TD-W8960N_V7.html#Firmware Είχα αγοράσει το ίδιο modem-router,για να αντικαταστήσω αυτό που μου είχε δώσει ο πάροχος,γιατί ήταν στα τελευταία του. Σχεδόν μετά απο 1 χρόνο που το έχω, δεν πέρασε μέρα που δεν ασχολήθηκα μαζί του,μου είχε κάνει τα νευρά...πρέπει να έιχα ανοίξει θέμα και εδώ. Τρομερά ασταθές στο ασύρματο,με κινητα και tablets. Επικοινώνησα και με την εταιρία,δοκίμασα ότι μου πρότειναν,firmware-ρυθμίσεις,αλλά τίποτα απο αυτά δεν βοήθησε. Τελικά ζήτησα νέο Modem-router από τον πάροχο και ησύχασα.
  19. thefou

    AMD Radeon Software support & discussion (No legacy support)

    Καλημέρα. Δεν ξέρω εάν ήταν θέμα driver η DDU 17.0.7.6, αλλά εχθές κατά την εγκατάστση και μετά,μου έκανε κάτι περίεργα. Η μισή οθόνη λευκή κατά την εγκατάσταση και μετά δεν εμφάνιζε την επιλογή AMD radeon settings με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Με την δεύτερη εγκατάσταση έστρωσε. Αυτό με τον ήχο, που κάθε φορά, πρέπει να επιλέγω ξανά τα ηχεία,είναι θέμα Driver???Δεν θυμάμαι να το έκανε παλαιότερα.
  20. thefou

    Αυτοκίνηση

    Καλημέρα. https://youtu.be/nVOaDfGOPGs
  21. thefou

    Οι αγορές μας..!!

    Δεν το έχω δοκιμάσει το μικρόφωνο και δεν έχω άποψη.
  22. thefou

    Οι αγορές μας..!!

    Με το πρόγραμμα razer surround, αξίζει να ασχοληθώ???
  23. thefou

    Οι αγορές μας..!!

    Καλησπέρα σε όλους. Τα πρώτα σοβαρά (ελπίζω) ακουστικά που αγοράζω. Μια πρώτη γρήγορη εντύπωση.Πολύ καλή ηχομόνωση και άνετα. Ελπίζω να με δικαιώσουν σε βάθος χρόνου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση-πληροφορία που μπορεί να μου χρειαστεί???Στο θέμα ήχος,δεν έχω ιδέα.
  24. Ζάχο,σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να διαβαζεις και να ακούς μπράβο,αλλά να μου επιτρέψεις ένα ακόμη ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και απο εμένα,για αυτό που κάνεις. Καλημέρα σε όλους και όλες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.