Jump to content

Dj_ALeX

Premium Members
  • Posts

    2.285
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

2 Followers

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    PC Hardware & Software,Djing,Street racing,Gymnastic!
  • Steam
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198024424746/

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.895 Εμφανίσεις προφίλ

Dj_ALeX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dj_ALeX

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Οι τιμες ειναι απαραδεκτες! Το σκαλπινγκ παει συννεφο και δυστυχως θα συνεχισει τουλαχιστον μεχρι το 2022..
  2. Πάμε γερά Λίζα!!!
  3. Dj_ALeX

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Πόσο καιρό έχω να μπω...
  4. Dj_ALeX

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Έπεσες στην παγίδα και δεν καταλαβες τι είπα παραπανω. Δεν βαριέσαι καλη καρδιά.
  5. Dj_ALeX

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Το κάτω που είδες ειναι σε ορισμένους DX11 τίτλους. Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονικη αν διαβασες το white paper της πρασινουλας ειναι περισσότερο DX12 oriented/optimized με αποτελεσμα κάπου να χανει και καπου να κερδιζει. Όλα τα reviews βγαζουν 8-9% εγώ σου λέω 10% για στρογγυλοποιηση πάνω την 2080 απο 1080Ti. Που είναι ακριβώς το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Για την τιμη ούτε λόγος φυσικά τα είπαμε.. δεν αξίζει καν η καρτα! @DEADLAZARUS Το στοκ cooler ειναι ομορφο ναι αλλα ειναι για κλαματα. Δεν μπορεί να ξεφύγει απο πουθενα ο αερας λογο του design. Χτυπάει 80άρες full load με -15 βαθμους στις custom υλοποιησεις. H ASUS StriX δεν παίζεται! Τελειες θερμοκρασιες 65 βαθμους στην 2080 και 70+ βαθμους στην 2080Ti με custom fan curve!
  6. Dj_ALeX

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Αν περίμενες παραπάνω δίκο σου θέμα! Να σου θυμίσω απλά οτι η 1080 είχε παρόμοια διαφορά απο μία καλή υλοποίηση 980Ti και η 1080Ti είναι βαριά ένα +35% πάνω απο 980Ti Overclocked! Εγώ προσωπικά αυτά που είδαμε περίμενα απλα το πράγμα φαίνεται να είναι πολύ φτωχότερο λόγο και της απαραδεκτης τιμολογησης της πρασινουλας!
  7. Dj_ALeX

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Καλά αυτά που διαβάζω απο μερικούς σε αυτό το νήμα απλά είναι για γέλια. Κόψτε το κρασάκι καιρός είναι. Πάμε τώρα στο θέμα της ημέρας. Οι κάρτες έχουν τις αναμενόμενες επιδοσεις/διαφορές απο τους προκατόχους τους ανα ποσοστό και ανά κατηγορία επιδόσεων. Το θέμα και το μεγάλο αγκάθι όμως είναι η τιμή τους (εδώ γελάμε δίχως αύριο). Προσωπικα θα τις δοκιμάσω πολύ σύντομα αλλά προφανώς και δεν συστήνω σε κανέναν ακόμα και εάν έχει λεφτά για πέταμα να παει να αγοράσει. Απο την άλλη η nvidia δίχως να έχει ανταγωνισμό έβγαλε ένα νέο προϊόν το όποιο όντως είναι υποσχόμενο και μπορεί να παίξει τα πάντα 4Κ όλα Ultra χωρίς SLI. Αυτό απο μόνο του όταν δεν εχεις αντίπαλο σε καθορίζει και σε βάζει στην θέση του νικητή! Βέβαια για τον απλό user αυτα ειναι τρίχες κατσαρές απο την άλλη για άλλους όχι! Τώρα όσον αφορά το DLSS + RTX κάπου είδα οτι θα προσθέσει το (1), ένα έξτρα +20% πάνω στα καρέ στα παιχνίδια ΠΟΥ ΘΑ το υποστηρίξουν. Ακόμα και με αυτο το boost που στο σύνολο φτάνει για την 2080 + 30% > 1080Ti και 2080Ti + 50% > 1080Ti δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτή η τιμολόγηση απο πλευράς της πράσινης. Οι "κανονικές" τιμές θα έπρεπε να ήταν για την 2080 στα 550€ & 2080Ti στα 800€ βαριά (σε custom υλοποιησεις).. Αυτά δεν μπορούν να γίνουν 1ον γιατι πουλάει το RTX στο πακέτο (κάτι πρωτοποριακό, θα το δουμε στην πορεια) και 2ον η AMD όπως έχω ξανα πει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Άρα που καταλήγουμε?? Pascal και ξερό ψωμάκι μέχρι νεωτέρας.. (και δεν πρόκειται κανένας driver να κάνει μαγικά). Είναι σίγουρο οτι δεν ειναι 100% βελτιστοποιημενοι αυτην την στιγμή οι οδηγοι για τις νεες καρτες σαφώς, αλλα μαγικά δεν γίνονται! Για μένα έτσι οπως το βλέπω.. αυτη η γενιά δεν λέω δυνατή αλλα i think i'll pass..
  8. Dj_ALeX

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Στα 7nm το turing όταν βγεί θα πυροβολαει! Αυτην την στιγμή έβγαλε οτι έβγαλε μιας και δεν εχει ανταγωνισμό και επειδή η κοκκινούλα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Επίσης το RTX ήρθε για να μείνει! Ολες οι επόμενες σειρές της nvidia απο δω και πέρα θα περιλαμβάνουν RTX capabilities. Περιμένουμε να δούμε και επισημα reviews πολύ συντομα!
  9. Dj_ALeX

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER

    @DEADLAZARUS Δεν εχει να κανει με το συστημα ειναι προβλημα εξακριβωμένο του παιχνιδιου και εχει βουηξει ολο το steam/reddit και τα forums! Το παιχνιδι ειναι καινουργιο ειναι λογικο να υπαρχουν ορισμενα θεματα.
  10. Dj_ALeX

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER

    Το παιχνίδι είναι φανταστικό, ωραία γραφικά και σκιές (τα textures σε ορισμένα σημεία θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα), πολλές σκληρές δοκιμές και τάφους για να ανακαλύψουμε. Πολλοί διαφορετικοί εχθροί και η αγωνία είναι πάντα εκεί! Το παιχνίδι έχει μερικά θέματα στο κομμάτι της απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των συχνών frame drops και με συχνά κρασαρίσματα με σφάλματα DXGI. Ο renderer DX12 φαίνεται να παράγει περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο, αλλά έχει σημαντικά προβλήματα σταθερότητας και μερικές φορές το παιχνίδι είναι εντελώς unplayable (αναμένεται νέο patch σύντομα)! Τέλος, θα δημοσιεύσω κάποιες ωραίες εικόνες (αρχικό μέγεθος 1080p, * τους έκοψα 30% για το μέγεθος *, με ρυθμίσεις Ultra + SMAAT2x). Το παιχνίδι το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  11. Dj_ALeX

    Οι αγορές μας..!!

    Και να προσθέσω (και για το gaming κομμάτι) οτι μια καλή 980Ti στα 1600+ ρολοι δεν εχει να ζηλέψει τπτ απο μια 1080.. τώρα απο κει και πέρα ο καθένας στις αγγελίες μπορεί να λέει οτι θέλει. Αναβάθμιση για κάποιον που εχει 980Ti ειναι να πάει σε 1080Ti οχι σε 1080.
  12. Dj_ALeX

    Need for Speed Payback

    Μια χαρά παιχνίδι είναι. Στις 19 βγαίνει και νέο update!
  13. Dj_ALeX

    Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα Titan V, αρχιτεκτονικής Volta

    @billpeppas Ακριβώς! Λογικό ο κόσμος να μπερδεύεται μιάς και τα έχει κάνει σαλάτα με τις Τατιάνες η πρασινούλα! Marketing Guru
  14. Dj_ALeX

    Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα Titan V, αρχιτεκτονικής Volta

    Δηλαδή προτιμάς να δώσεις 10000$ αντί για 3000$ και λές οτι αυτή που κάνει 3000$ είναι ακριβή και οτι δικαιολογούμε την nvidia για αυτήν την τιμολόγηση?? Όπως και να έχει η nvidia πάντα ήταν ακριβή και πάντα θα είναι.. Διάβασε λίγο και τι λένε στα παρακάτω site: Link1 Link2
  15. Dj_ALeX

    Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα Titan V, αρχιτεκτονικής Volta

    H κάρτα αυτή απο τα χείλη της ίδιας της nvidia αναφέρεται ώς Prosumer καρτα και οχι καθαρα επαγγελματικη (για αυτό κάνει 3000€ και οχι 10000€), πόσο μάλλον για gaming κάρτα (consumer). Το τι ειναι όμως Prosumer δεν πάει να πεί οτι δεν μπορεί να τρέξει παιχνίδια. Εξάλου βγήκαν και οι drivers στους οποίους περιλαμβάνεται εκτός των άλλων και το library για tensor core programming (Cuda 9+). Άσχετα απο ολα αυτά αυτή η κάρτα δεν δίνει σαφη εικόνα για τις πιθανες μελλοντικες επιδόσεις των επόμενων GTX μοντέλων εκτός βέβαια αν αρκεστούμε και σε ατομικές προβλεψεις.. Αυτό που θεωρώ σίγουρο πάντως είναι αυτο που αναφέρω στο προηγούμενο πόστ μου περί GDDR6 κτλ... Τώρα ο billpeppas δεν ξέρω τι σκεφτόταν για να πεί κάτι τέτοιο και προφανώς και δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο.. Τέλος η Titan V φαίνεται ξεκάθαρα απο τα specs, οτι είναι κομμένη σε σχέση πάντα με την tesla V100 των 10000$!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.