Jump to content



Aγορα Gaming PC..Πειτε την γνωμη σας


kolofagos

Recommended Posts

Μεσα στους επομενους μηνες σκεφτομαι να παρω ενα PC 90% για gaming..Το μπατζετ που εχω θεσει ειναι γυρω στα 800 ευρο...Επειδη θα ειναι ο δευτερος Η/Υ μου και δεν ξερω και πολλα απ'αυτα,λεω αν ειναι δυνατον να αγορασω πισι με λιγοτερα χρηματα,το οποιο ομως θα αντεχει Crysis,CoD4 και αλλα τετοια games σε αρκετα μεγαλα γραφικα..Αν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας γιατι αυτη τη χρονικη περιοδο δεν ειναι καιρος για εξοδα :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Oταν φτασουμε "στις επομενες μερες" ξαναρωτα παλι.

Σιγουρα θα βρεις καμμια 10αρια προτασεις μεσα σε 1-2 ωρες που θα ειναι αρκετα καλυτερες απο αυτες που θα πεσουν τωρα.

Link to comment
Share on other sites

@Dolly η οθονη που χρησιμοποιω αυτη την στιγμη ειναι http://www.skroutz.gr/s/4759/LG-L1718S-17%22.html ...Μετα που αγορασω το πισι λεω να παρω την εξης http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2243S-PF-TFT-Monitor-21-5.htm

@ΝTG Eνοειτε πως εκεινες τις μερες θα ξαναποσταρω ζητωντας τη γνωμη σας..αυτο που ρωταω τωρα ειναι,αν ειναι δυνατον ενα πισι των..."600" ευρω να "χτυπαει" βαρυα games, βλεπε Crysis σε high γραφικα.Τωρα αν δεν γινετε,οκ,δεν θα τα βαψω και μαυρα

Link to comment
Share on other sites

Full hd σε 21 ιντσες βασανο θα ειναι για τα ματια σου...

20-22 ιντσες 1680χ1050 καλυτερα

Καλα,δεν ειναι εκει το προβλημα,και σε 1280χ1024 να παιζω δεν εχω προβλημα..ετσι κ αλλιως μαλλον θα αργησει να ερθει η ωρα της οθονης,προηγηται το πισι :cool: ..

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ νωρίς να ψάχνεσαι από τώρα.... Και χρηματικά αλλά και τεχνολογικά το:

Μεσα στους επομενους μηνες
θεωρείται αιώνας για τον κόσμο των υπολογιστών .
Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ νωρίς να ψάχνεσαι από τώρα.... Και χρηματικά αλλά και τεχνολογικά το: θεωρείται αιώνας για τον κόσμο των υπολογιστών .

Το ξερω..γι'αυτο δεν ζηταω να με φτιαξετε ενα πισι απο τωρα,οταν ερθει η ωρα,θα πεσει κ αυτη η ερωτησουλα..απλα αυτο που με απασχολει ειναι αν γινετε ενα πισι των 600ευρο να σηκωνει βαρια παιχνιδια (crysis,battlefield,cod κτλπ) σε high γραφικα γιατι θα με ερθει καλυτερα ενα 600αρι,απο ενα 800αρι στην τσεπη..νομιζω πολυ καλυτερα.Αλλα αυτο δεν με σταματαει απο το να αγορασω ενα 800αρι,αν εχουν μεγαλες διαφορες αυτα τα δυο,τοτε οκ,παω πασο.

P.S:Μπορει ο τιτλος να μπαιρδευει,το ξερω,μ... μου :to_pick_ones_nose3:

Link to comment
Share on other sites

Το ξερω..γι'αυτο δεν ζηταω να μου φτιαξετε ενα πισι..απλα ρωταω,αμα γινετε ενα πισι των 600ευρο να σηκωνει βαρια παιχνιδια (crysis,battlefield,cod κτλπ) σε high γραφικα...Μπορει ο τιτλος να μπαιρδευει,το ξερω,μ... μου :to_pick_ones_nose3:

Με 600€ ή 800€ ?

Χοντρικά με τα τωρινά δεδομένα:

100€ για μνήμες 4gb (ελπίζουμε να πέσουν στο μέλλον)

100-150€ για cpu

60-100€ για M/B

και 1 5850 και είσαι άρχοντας :happy:

Link to comment
Share on other sites

Δλδ να αγορασω πισι με 800+ ευρω? Δεν θα με πειραξει :devil: ,αλλα δεν νμζ να τα καταφερω και να μαζεψω κι αλλα λεφτα μεσα σε εναν μηνα...

Τελος,αποφασισα,θα δωσω 800ευρω να παρω ενα για να ειμαι σιγουρος...τωρα αμα γινει το θαυμα και μαζεψω κ αλλα τοτε τι να κανω,δεν θα μπορω να αντισταθω..:to_pick_ones_nose:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.