Jump to content



προβλημα με την εγκατασταση windows xp


demonakos

Recommended Posts

Καλησπερα !

Προσασπαθω να εγκαταστησω τα windows XP Greek ομως την ωρα ποθ αρχιζει η διαδικασια με τη μπλε οθωνη στην αρχη και εκει που "πρεπει να δημιουργησω παρτιοσιον να κανω φορματ και να κανω τελος εγκατασταση" δεν μου εμφανιζει το σκληρο δισκο.

Εκανα εγκατασταση κανονικα τα windows 7 τοποθετω το cd win xp μηπως μπορεσω , το ανοιγω και η επιλογη εγκαταση Windows XP ειναι απενεργοποιημενη

Τι μπορει να συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω!!!

Link to comment
Share on other sites

1ον - Δε σου εμφανίζει σκληρό δίσκο γιατί πρέπει να βάλεις τους sata drivers της μητρικής. Υπάρχουν στο CD της μητρικής σου, θα πρέπει να τους αντιγράψεις σε ένα floppy, και θα πατήσεις το F6 στην αρχή της εγκατάστασης των XP, και θα τους φορτώσεις.

2ον - Πως θα κάνεις εγκατάσταση τα XP "πάνω" από τα 7; Δεν γίνεται αυτό που λες, γι' αυτό και η επιλογή είναι απενεργοποιημένη.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνεται τίποτα άλλο εκτός του... floppy. :hehe:

Μπορείς βέβαια να φτιάξεις ένα CD με το nlite, στο οποίο θα κάνεις integrate τους sata drivers, για να τους φορτώσει αυτόματα.

Δες έναν οδηγό εδώ.

Link to comment
Share on other sites

"Μπορείς βέβαια να φτιάξεις ένα CD με το nlite, στο οποίο θα κάνεις integrate τους sata drivers, για να τους φορτώσει αυτόματα."

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος! Κατα τα άλλα πρώτα τα 7 και μετά ΧΡ.... δε γίνεται φίλε μου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.