Jump to content



Aναβάθμιση


Vasiliss

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πολύ ωραίο και χρηστικό το φόρουμ. Ήδη έχω διαβάσει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Μου έχουν λυθεί πολλές απορίες που είχα.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc μου, γύρω στα 170 ευρώ υπολογίζω, για cpu, ram, μητρική με κάρτα γραφικών. Απλή χρήση περιήγησης στο νετ. Oπότε έχουμε :

μητρική

cpu

ram

Τι λέτε? Θα δω αξιόλογη διαφορά από τον athlon 64 2,00GHz με 2Χ512ΜΒ ram??

Περιμένω τις απόψεις σας, να είστε καλά!

Link to comment
Share on other sites

Το παρών σύστημα δεν σε καλύπτει? (Ρωτάω γιατί η χρήση που κάνεις είναι πολύ απλή)

Για μητρική προτίμησε αυτή με νεώτερο chipset και καλύτερη κάρτα γραφικών. Επίσης μνήμη να πάρεις 1 stick 2αρη και όχι 2x1gb....

Τι δίσκο έχεις ?

Edit: Καλή επιλογή είναι και ο 3core

Link to comment
Share on other sites

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα προτιμήσω την μητρική που λες, έχει όντως καλύτερη κάρτα.

Το παρόν σύστημα που έχω, μόλις εγκατέστησα τα windows 7, άρχισε να κολλάει πολύ και επειδή το socket της μητρικής μου (s939) έχει πια πεθάνει, γι΄αυτό προτίμησα να κάνω αυτην την μικρή αναβάθμιση.

Όσον αφορά την ram, απλά άκουσα ότι καλύτερα να είναι 2Χ1GB για να εκμεταλλευτώ το dual channel.

Σκληρό έχω έναν απλό, ide, 150gb.

Αν είναι πιο γρήγορος ο τριπύρηνος στα 2,7 από τον διπύρηνο στα 3,0 τότε να τον προτιμήσω.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα σου προτινα ειτε την μητρικη που σου ειπε ο leros2004, ειτε την κατα τη γνωμη μου ποιοτικα καλυτερη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785T-M-AM3-785G-DDR3-VGA-90-MIBAP0-G0EAY00Z.htm (εχει και 3 χρονια εγγυηση αντι για 2 που δινει η asrock)! cpu καλυτερα 3πυρηνο τον οποιο εχεις μεγαλη πιθανοτητα να τον ξεκλειδωσεις και να τον κανεις 4πυρηνο! γενικα με 3πυρηνο ή 4πυρηνο θα σε καλυψει το μηχανημα περισσοτερο στο χρονο μιας και δεν κανεις συχνα αναβαθμισεις! στο θεμα μνημης το καλυτερο ειναι να εχεις 4 gb! οποτε παρε τωρα ενα dimmaki 2gb και μετα αγοραζεις κι αλλο ενα και εισαι αρχοντας! μην νομιζεις οτι χανεις τρελες επιδοσεις απο το dual channel! δεν φαινονται ιδιαιτερα! στην περιπτωση της μητρικης asrock που εχει μονο 2 θεσεις για μνημη ram αν βαλεις τωρα 2χ1gb, επειτα αν θες να προσθεσεις κι αλλη ram δεν θα μπορεις και ειτε θα πρεπει να πουλησεις αυτες που θα εχεις για να παρεις αλλες των 2χ2gb ειτε να τις παντρευτεις! στην περιπτωση της asus μητρικης που εχει 4 θεσεις για ram μπορεις να βαλεις ενα κιτακι 2χ1 gb ram και αργοτερα να κουμπωσεις κι αλλο ενα τετοιο κιτακι των 2x1gb και να πας στο συνολο στα 4gb ram! ετσι δεν χανεις και το dual channel καθολου! μνημες: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Kingston-Ddr3-2Gb-Dimm-1333Mhz-KVR1333D3N9-2G.htm ειτε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-2Gb-Kit-1333Mhz-Value-3V13332GK.htm

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.