Jump to content



12 νέα δωρεάν εργαλεία για το SEO


metal_roy

Recommended Posts

Πρόσφατα η Web SEO Analytics έβγαλε online μία νέα σουίτα εργαλείων για το SEO. Τα 12 νέα εργαλεία μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν και χωρίς registration στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.webseoanalytics.com/free/

Τα δύο πιο σημαντικά SEO Tools είναι το Web SEO Analysis και το Keyword Battle:

Το Web SEO Analysis Tool επιτρέπει την δημιουργία SEO report για μια συγκεκριμένη σελίδα, την αναλύει και εστιάζει στους σημαντικούς παράγοντες που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για την κατηγοριοποίηση των σελίδων. Το report περιλαμβάνει πληροφορίες για το Indexation, Traffic Reports, Reputation και Social Media Data, Keyword Analysis και Diagnostics.

Το Keyword Battle Tool επιτρέπει την σύγκριση του ranking μιας λίστας domain για μια σειρά από keywords σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing or Yahoo). Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την έκδοση της γλώσσας που τον ενδιαφέρει (πχ την .gr, .fr, .com κλπ).

Οι χρήστες που είναι μέλη έχουν επιπλέον την δυνατότητα να αποθηκεύουν τα reports, να κάνουν export σε PDF ή CSV/Excel, να κάνουν customize τα reports χρησιμοποιώντας το λογότυπο τους και να χρησιμοποιήσουν νέα εργαλεία και υπηρεσίες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.