Jump to content



sata και πιθανον προβλημα


zyx

Recommended Posts

εχετε αντιμετοπιση κανα προβλημα με τους sata να χανουν ενα αρχειο ntfs.sys και να βγαζει μπλε οθονη και μερικες φορες να μην μπορεις να κανεις ουτε φορματ ουτε repair στα win xp? εμενα πολες φορες μετα απο μεγαλα fsb και την ωρα που ψαχνω να δω τα ορια κολαν τα xp. και μετα παπαλα ο σκληρος. η λυσει βρεθικε. μπορει βεβεα να μην το εχει αντιμετοπισει κανεις.

λοιπον βαλαμε τo cd των win2000 μεχρι εκει που μας λεει να πατησουμε f8 ελπιζω να καταλαβατε και μετα κανουμε restart και ολα οκ.

θυμασε vag αυτο που σου ειχα πει. τελικα ετσι λυθηκε. σε μενα παιδια ο δισκος δεν μπορουσε να κανει τιποτα. ουτε φορματ. ετσι ομως και εντελος τυχαια λυθηκαν τα προβληματα

Link to comment
Share on other sites

αρκετες φορες μου το εβγαζε αυτο οποτε πειραματιζομουνα.στην αρχη πιγαινα και εγω για format αλλα δεν ελεγε να κανω καθε τρεις και λιγο.οταν στο ξανακανει ριξε το συστημα σου στα default,μην σου πω και παρακατω:p ,και κατα π.π θα μπει κανονικα στα win.μετα ξαναμπενεις στο bios και επαναφερεις και τις oc ρυθμισεις σου.σε μενα παντως ετσι λυνοταν το προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.