Jump to content



WII με αμερικανικα παιχνιδια???


PANYEN

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα. Εχω την πιο πανω παιχνιδομηχανη απο Ελλάδα, μετά από ταξιδι μου στην Αμερικη εχω αγορασει καποια παιχνιδια (family feud & medal of honour) τα οποια δεν μπορει να παιξει το WII μου? Μου βγάζει μηνυμα ότι δεν μπορει να τα διαβασει. Ξερει κανενας αν μπορω να κανω κατι για να μην πανε χαμενα? Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=502&vmcchk=1&Itemid=66

Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σου πιανει σε ολα τα παιχνιδια γιατι δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα, το πουλανε και game explorers πανορμου στην προνομιακη τιμη των 29.90 ευρω :hehe:

Υπαρχει και η λυση με το πειραγμενο firmware που αναφερθηκε πιο πανω αλλα ουτε το εχω κανει, την εχω για casual χρηση την κονσολα 3 χρονια τωρα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.