Jump to content



Corsair 2x512 3200/3500 & Ati 9600XT/9800XT


mortisboy

Recommended Posts

Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια!!!

Εχω αναλαβει να φτιαξω για εναν πελατη μου 2 πολυ καλα μηχανακια!!!

Εχω καταληξει σε καποιο configuration Με Αbit IC7 Max3 και p4 2.8 kai 2x512 3200 ή 3500 και στο ενα θα μπει 9600XT και στο αλλο 9800XT

To προβλημα μου ειναι οι μνημες ...γιατι συνηθως για μενα επερνα απο εξω ενω τωρα πρεπει να παρω απο εδω!!Τι λενε οι Corsair 512 που εχει το hac???

Kαι το αλλο ειναι με τις Rαdeon ....τι? πως? που? Να σημειωσω γενικοτερα οτι δεν παιζει ιδιαιτερο κολλημα με τα λεφτα!!!

Link to comment
Share on other sites

Βασικα στο ενα θα στηθει Domain με Εxchange και ισως και SQL το αλλο θα ειναι φαση workstation και θα δουλευει απο σχεδιαστηκα προγραματα μεχρι εφαρμογες γραφειου...το ξερω οτι ισως ειναι υπερβολη η 9800xt αλλα doesn't matter!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

3200 & 9600...και παλι ειναι υπερβολη.

με το δικτυο τι θα κανεις τελικα?

αντι για μνημαρες και καρταρες παρτου ενα dual συτημα..λεω γω τωρα

πιο χρησιμο θα του ειναι τουλ στο server.

οσο για το αλλο τι θα τρεχει?

απ' οτι θυμαμαι δεν εχουν γραφιστικες απαιτησεις,

μεταφρασεις δεν κανουν?

...παντως την dsl δεχομαι να την φιλοξενισω σπιτι μου και δε θα του παρω και λεφτα.!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ειναι οντως υπερβολη η 9800xt θα μπουν και στα δυο 9600xt kai Corsair 3200

Zarra δεν κανουν μονο multilingual productions αλλα τι να βαλει μια fx5200 τι 9600xt μικρη η διαφορα (60-70)

Οσο για τις μνημες απλως ελεγα να τα βαλω να τρεχουν στα 3.0ghz με 1/1 ...τεσπα

Θελω επειδη το support της εταιρειας το εχω αναλαβει εγω να ειναι τζιτζι να καινουρια μηχανηματα!!!!

Τhanks παντος!!!!

Link to comment
Share on other sites

...εε καλα ειπα πριν...

παρε τους 3 γραφομηχανες και ενα mmx για server!!! :blink:

για την dsl που δεν γινεται να μπει....

και για το isdn που ειναι ...λιγο...

σκεφτηκες το δορυφορικο Inet?

αν και δεν ειναι ακριβως οτι υποσχεται

πιστευω 8α παει καλυτερα απο την isdn

Link to comment
Share on other sites

Ζarra οσο για το Dual μηχανημα θα γινει αργοτερα και αυτο...;) απλος προς το παρον θελει δυο καλα μηχανηματα..εκ των οποιων στο ενα θα στηθει προσωρινα Domain ..και μετα βλεπουμε!!!

Σχετικα με την ADSL εχω φαει πακετο γιατι μιλησα με οτε για την αλλαγη της γραμμης και μου ειπαν οτι και οι δυο γραμμες ειναι πανω σε οπτικη ινα ,...και αυτο σημαινει οτι δεν μπορει(τουλαχιστον στην παρουσα φαση) να μπει ADSL :( οποτε θα δειξει ή λιγο υπομονη ή θα παραγειλω μια ISDN 128K )

Link to comment
Share on other sites

οχι ρε συ και γραφομηχνες....στο 2004 ειμαστε...:p να μην τρωω και της απιστευτες ωρες εκει μεσα...μια χαρα ειναι τα μηχανακια ωστε να του κρατησουν 2 -3 χρονακια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Zax θα στησω Win 2003 Server (Πρωτιμω την Enterprise και οχι την Standar edition) και θα εξυπηρετει 7 clients απλα το θεμα ειναι οτι θα ηθελα μια γραμμη που να ειμαι συνεχεια online (και οχι μισθωμενη γραμμη) γιατι πρωτον δουλευουν παρα πολυ με mail και δευτερον ο πελατης εχει τα κεντρικα γραφεια στο Βελγιο και θα ηθελε να μπορει να κανει connect στο δικτυο oποτε ναναι και χωρις να σερνεται!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν εχεις ξαναστησει τα 2003 αλλα βασικα ΞΕΧΝΑ τελειως τις καρτες γραφικων και τα φρου-φρου με τα αρωματα. Εδω προκειται για σοβαρο μηχανημα κι εσυ κοιτας να βαλεις καλη VGA. Δεν θα κανεις παιχνιδομηχανη. Απο την στιγμη που προκειται για server, ο οποιος λογικα εκτος απο Domain θα ειναι και file server, e-mail server Και λογικα internet server ΜΗΝ κανεις το λαθος και βαλεις κατι λιγοτερο απο 2GB RAM. Οριστε που θα δωσεις τα χρηματα της καρτας γραφικων. Παρε μια VGA της πλακας(η GF4MX 440 πιστευω ειναι ΥΠΕΡαρκετη) και βαλε μνημη στο μηχανημα. Server προκειται να φτιαξεις, οχι Playstation.

Link to comment
Share on other sites

Ακομα και να μην ειναι SCSI δισκοι σε Raid 5, πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2χ36GB Raptors σε Raid_1 για το λειτουργικο και 2x74GB Raptors παλι σε Raid_1 για data storage.Eτσι ωστε να εξασφαλισεις την καλυτερη δυνατη ασφαλεια με λιγοτερα λεφτα και θα εχεις και πολυ καλη ταχυτητα. χμ,χμ Kατι για backup καθημερινο θα εχει το μηχανημα επανω?

Link to comment
Share on other sites

Και μιας και η ερώτησή σου ήταν για μνήμες, σαφώς και να βάλεις ECC.....

Anyway, επιμένω ότι το setup που σχεδιάζεις για τον server, είναι τελείως λάθος... με το συμπάθειο, έτσι, απλά this is what i do for a living, όπως θα έλεγε και ένας γνωστός, :p

Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις μην βαρατε δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που θα στησω 2003!!Και αν προσεξατε καλα στην αρχη ειπα οτι το pc αυτο προσωρινα θα κανει αυτη τη δουλεια.......και σε κανα 2μηνο θα φτιαχτει ενας πραγματικος server με Dual Cpu, Raid 5 κτλ

Tα pc αυτα προοριζονται για σχεδιαστικα προγραματα 3d και μη και για εφαρμογες γραφειου!!! Ουτος η αλλος αυτη ειναι η δουλεια μου και δεν ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω μια συνθεση υπολογιστη για την αναλογη λειτουργια του!!!

Link to comment
Share on other sites

Επομενος συμφωνω σε ολα αυτα που λετε απλα δεν πιασατε την λογικη με την οποια θα γινουν τα πραγματα!!!Στην συγκεκριμενη εταιρεια δεν εχει ξαναστηθει Domain οποτε θα κανω προς το παρον τωρα καποιες δοκιμες με καποιο απο αυτα τα μηχανηματα και στην συνεχεια θα παραγγειλω και τα πραγματα του Server...thats all... για ποιο λογο ολη αυτη η επιθεση ρε σεις ...και και γω τωρα εδω και 15 χρονια με αυτα βγαζω τα ματια μου. και σπαω το μυαλο μου...οποτε don't shout ....και ολα αυτα φιλικα χωρις να θελω να θειξω κανεναν!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.