Jump to content



hp probook 4710s αλλαγη πανελ .


Athens2004

Recommended Posts

Οτι λεει ο τίτλος παιδες . Εχω το συγκεκριμενο notebook , θελω να αλλαξω το panel ξεβιδωσα τις μπροστινες περιφεριακες βιδες του καδρου αλλα δεν λεει να ανοιξει , αλλη βιδα δεν παιζει . Θελει καποιο κολπο η υπαρχει κανενα κλιπακι κρυφο ?

Και κανενα info απο google ευπροσδεκτο . λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι . kthnxbai. fragma τα φωτα σου.

dsc02027t.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

με ένα πλαστικό εξολκέα (ή νυχάκια αν δεν παίζει εξολκέας :p ) ανασήκωσε το πλαστικό από την εσωτερική περίμετρο και προχώρα και ανασήκωνε ανά 5εκατοστά περίπου.υπάρχουν περίπου 15-20 κλιπς που ξεκουμπώνουν περιμετρικά του front screen cover.

πιθανόν στο κάτω μέρος εκτός απο δοντάκια να πρέπει να βάλεις λίγο περισσότερη δύναμη άν έχει και κόλλα ή ταινία διπλής όψης.

αν δε βοηθήσαν τα παραπάνω πες μου να ανεβάσω και καμιά φωτό.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ξεκινησα να κανω αλλα ειναι σφιχτο το ατιμο και ειπα θα το χαλασω δεν παιζει . Ναι ρε εχω νυχακια και εξολκεα εχω και απολα . Πρωτα ομως θα παω να πιω εναν καφε γιατι με κουρασε το ξεβιδωμα . Thnx , :D

Link to comment
Share on other sites

Τελικα γυρισα σπιτι αποφασισμενος . . . Στο χερι κρατουσα την πιστωτικη που θεωρησα καλυτερη για εξολκεα και αρχισα να ξηλωνω το πανελ οπως ειπε ο φραγμας. Φτανω με τα πολλα στην αλλαγη βλεπω απο πισω μια λεπτουλα καλωδιοταινια σαν κολλημενη - soldered...!!!!!!!!! Θολωσα.... ( ειχα πιει και 2-3 μπυριτσες... μετα τον καφε. ) εκει που ημουν ετοιμος να την χαλασω βλεπω στο νετbook απεναντι να συνδεεται ο φραγμας σαπορτ. Του τα ειπα καπως γρηγορα τον μπερδεψα και αυτον :hehe: . Ανοιγει την καμερα στο μσν μου δειχνει πως εχει η κατασταση . Το εχεις μου λεει ? ναι ρε ανετα του λεω . . . ( τωρα θα το χαλασω τελειως λεω απο μεσα μου :hehe: ) Με τα πολλα η ενχειρηση πετυχε και εμεινε και περισευμα μια λαμα απο το παλιο το μονιτορ και μια βιδα απο τις 8 του πλαισιου που εφυγε κατω απο το κρεβατι και τωρα βαριεμαι να την ψαξω... α και το παλιο το πανελ .

dsc02034j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Φραγμα , χρωσταω χαρη φιλαρακο . thnx again . :clap:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.