Jump to content



Αναποφασιστος


PeleGiannisGalpe

Recommended Posts

Καλησπερα φιλοι μου.

Εδω και κατι μηνες εχω βαλει στο μυαλο μια αναβαθμιση του ηχοσυστηματος για το pc...Σκεφτομαι να παρω ενα 12αρι σαμπακι της mac audio(link απο e-shop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659222 ),2 οβαλ(link: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659120 ),εναν ενισχυτη(link:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659226 ),μια 12βολτι μπαταριουλα και ενα τροφοδοτικο σαν και αυτο(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803165) για να την φορτιζω..ολα καλα μεχρι που πηγα σατουρν(οι τιμες ειναι χαμηλοτερες και απτο e-shop!) και ειδα αυτα τα καταπληκτικα ηχεια(http://www.sony.gr/product/pas-desktop-speakers/srs-db500) και τελικα δεν μπορω να αποφασισω...εννοειτε πως το σαμπ και τα οβαλ θα ακουγονται πιο δυνατα αλλα ειναι και το θεμα των χρηματων(τα σονυ ειναι περιπου 100 φτηνοτερα)...ποια ειναι η δικια σας γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

Είναι θέμα budget (όπως είπε και οι προηγούνενος), είδους μουσικής που θα ακούς (ταινίες, καθαρά μουσική, ή λίγο απ'ολα), θέμα setup (2 ηχεία, 2.1, 5.1) κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Γυρω στα 270 ευρω θα δωσω και πιο πολυ ακουω μουσικη...πολυ λιγο gaming(αυτον τον καιρο καθολου) και πολυ σπανια ταινιες..υστερα δεν εχω καμια προτιμηση σε 2.1 ή 5.1,εχω ηδη τα logitech z 2300 και θελω παραπανο δυναμη(για μουσικη παντα)..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ππροσωπικά ροτιμώ χωριστό ενισχυτή και ηχεία αλλά το κόστος πάντα ξεφεύγει με αυτά.

Τα ηχεία sony που είπες δεν τα έχω ακούσει αλλά φαίνονται καλά.

Μπορεις να κοιτάξεις και για κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-X720GT-HOME-THEATE.htm που είναι στα λεφτά σου.

Αφού όμως θέλεις εντάσεις ψάχτω πρώτα, το Saturn (ή Mediamarkt) είναι μια καλή περίπτωση να δείς μεγάλη ποικιλία.

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι για μουσικη εγω θα σου προτεινω να πας σε Altec Lansing ηχεια υπολογιστη στα λεφτα που δινεις.

Δεν εχω ακουσει να εχουν απογοητευσει κανεναν ποτε.

Γενικα αντισονυ, αντιλοτζιτεκ και αντικριειτιβ σε θεμα ηχου :)

Link to comment
Share on other sites

μηπως να παρεις αλλο ενα σετ 2300.. γιατι με 270 κατι παραπανω σε δυναμη απο τα 2300 δεν νομιζω να βρεις.. (η λεξη ποιοτητα δεν υπαρχει προς το παρον...)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..μαλλον θα παω στο sub..ειχα σκεφτει την αγορα 2ου σετ z2300 αλλα το απεκλεισα μιας και ειναι ηχεια υπολογιστη και οχι αυτοκινητου..δυστηχως δεν εχουν φτιαχτει ακομα ηχεια για πισι που να φτανουν εκεινα του αμαξιου(εκτος απο κανα 2 σετ)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.