Jump to content

suboy

Premium Members
  • Posts

    1.544
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by suboy

  1. suboy

    Gamers nexus vs Ltt

    Ποτέ δεν μου άρεσε ο τύπος. Από την αρχή μου έβγαζε κάτι κακό στην συμπεριφορά του και σπάνια τον έβλεπα (και βλέπω, και όχι όλο το vid). Πετυχημένος ή όχι χαζόφατσα έχει.
  2. suboy

    👍

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  3. Σε άριστη κατάσταση. Αποστολή δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, μετά από κατάθεση σε Alpha ή Πειραιώς (όχι αντικαταβολή). Αποστολή από το εξωτερικό και παράδοση σε 5-6 εργάσιμες.
  4. suboy

    👍

    Sold.
  5. i5 6500T / 16GB Ram / 512GB SSD M.2 Windows 11 Pro Original Σε άριστη κατάσταση. Αποστολή δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, μετά από κατάθεση σε Alpha ή Πειραιώς (όχι αντικαταβολή). Αποστολή από το εξωτερικό και παράδοση σε 5-6 εργάσιμες.
  6. suboy

    αγορα εσωτερικου δισκου 2 terra

    Επεξεργασία βίντεο με HDD το 2023? 10GB/20GB δεν είναι τίποτα. SSD (ή NVMe) asap και backup σε εξωτερικό HDD όπως αναφέρθηκε. Άσε την αξιοπιστία και βάλε στο πρόγραμμα backup. Ότι και δίσκο να πάρεις χωρίς backup ζεις επικίνδυνα. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα του δίσκου. Αν πας για SATA δες ΜΧ500 / 870 EVO. Μην κοιτάς τίποτε άλλο ειδικά αυτό που έβαλες. Επίσης δες τι board έχεις και αν υποστηρίζει NVMe.
  7. suboy

    αγορα εσωτερικου δισκου 2 terra

    Θα έλεγα οτι οι δίσκοι είναι και θέμα τύχης. Το ότι έχει κρατήσει ο 250 τόσο καιρό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αν ξαναπάρεις seagate θα σου βγάλει άλλα 10 χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις backup (επικαιροποιημένο). Μόνο για HDD κοιτάς ή και SSD?
  8. Για να τα απλοποιήσουμε σχετικά. Οι SSD-NVMe είναι το μέλλον λόγο ταχύτητας κυρίως. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και έναν solid state για backup αλλά λόγο της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί καλό θα ήταν να μην μείνει offline για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν θες να έναν δίσκο να τον βάλεις σε ένα ασφαλές μέρος και να κάνεις offline backup μια φορά το χρόνο μπορείς άνετα να πας σε μηχανικό ή ακόμα και σε cloud backup. Στο δικό μου setup έχω 1st backup σε NVMe για γρήγορο full / incremental και μετά τον NVMe σε μηχανικό. Έχεις κάποια εφαρμογή για backup ή απλά copy paste τα αρχεία; Μήπως βολεύει το google drive (200GB 30€/έτος) ή Backblaze Personal Backup, pCloud premium (500Gb για 90μέρες και μετά 5ευρώ το μήνα, δες και τα υπόλοιπα πακέτα). Ναι αυτές οι θήκες είναι usb. Από εσένα εξαρτάτε πως θα την χρησιμοποιήσεις. Μια θήκη και 10 δίσκους ναι αλλά πόσο ασφαλές/πρακτικό είναι το βάλε βγάλε; Προσπάθησε να ελαχιστοποιήσεις την φυσική ας πούμε φθορά στο μέσο* που χρησιμοποιείς για αποθήκευση. *Καλύτερα στα μέσα γιατί ένας εξωτερικός δεν θεωρείται backup.
  9. Προσωπικά θα κοίταζα* για nvme+case. Παράδειγμα Samsung 970 Evo Plus ή 980 ή WD SN570 (300TBW για τα 500GB και 5 χρόνια εγγύηση) μαζί με μια εξωτερική θήκη (π.χ Ugreen CM400). * Πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα από αμαζον 2ΤΒ 970 για αυτό το σκοπό.
  10. suboy

    Περιεργο θεμα με μητρικη και uefi

    Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψες με τον nvme και για αυτό ρώτησα. Άρα δεν έχει να κάνει με το PC.
  11. suboy

    Περιεργο θεμα με μητρικη και uefi

    Για να παίξει το UEFI πρέπει ο δίσκος να ειναι GPT. To CSM ενεργοποιεί το legacy mode και γιαυτό ρώτησα αν ο δίσκος είναι MBR ή GPT. O nvme τι ρόλο παίζει? Εκεί είναι το λειτουργικό;
  12. suboy

    Περιεργο θεμα με μητρικη και uefi

    Από powershell τρεξε Get-Disk και δες αν ο δίσκος με το λειτουργικό είναι GPT ή όχι.
  13. Αν βρεις κανένα μερακλή ηλεκτρονικό να αλλάξετε ηλεκτρολυτικούς*, καθαρισμό και έναν γενικό ελέγχο μπορεί να αλλάξει εντελώς ο ήχος του. Βέβαια η πηγή παίζει τεράστιο ρόλο (πετσοκομμένο mp3, youtube κτλ). Αν και έχω αφήσει το άθλημα θυμάμαι ELNA Audio Caps, Nichicon FG / KZ. Δεν ξέρω τι κυκλοφορεί ακόμα. Αν τον πας για ελενγχο και μπορείς ανέβασε μερικές φωτό από το εσωτερικό του, ετσι για το χάζι.
  14. Νομίζω η λύση του @Oric είναι καλή στο να τον λειτουργήσεις με blue-tooth. Καλό θα ήταν να κάνεις και ένα καθάρισμα στα ποτενσιόμετρα με σπρέι ηλεκτρικών επαφών αν χρησιμοποίησες μετατροπέας DIN 5 Pin male σε RCA χωρίς αποτέλεσμα. Γενικά δείχνει ότι λειτουργεί η συσκευή?
  15. Πώς το δοκίμασες? Επίσης αν υπάρχει κάποια φωτό θα βοηθήσει .
  16. suboy

    Υδρόψυξη για Ryzen 9 7900x

    thanks. Δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια. idle παίζει σε 30 με 40 βαθμούς. Από βδομάδα θα έχω εικόνα που θα αρχίσει render σε Premier + After Effects.
  17. suboy

    Υδρόψυξη για Ryzen 9 7900x

    Διαφορετικό setup αλλά επειδή είδα και εγώ 95 βαθμούς απόρησα αν όλα είναι οκ. 13900F με SILENT LOOP 2 360mm και mx-4. Σε prime ή cpu-z stress test βλέπω 90 με 95 βαθμούς. Στο πρώτο τεστ έψαχνα ότι δεν έχει γίνει κάτι σωστά στην τοποθέτηση. Μετά όντως και εγώ σκεφτόμουν αν η υδροψυξη του πέφτει λίγη. Το ψυγείο είναι μπροστά στο κουτί τοποθετημένο. Πρώτη φορά βλέπω 90+ βαθμούς σε CPU και όσο να ναι μου "κλοτσαει" λίγο
  18. suboy

    Asus Router RT-AC86U

    Σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο. Αγοράστηκε αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Δούλεψε για 1-2 ώρες και ξαναμπήκε στο κουτί του. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, μετά από κατάθεση σε Alpha ή Πειραιώς (όχι αντικαταβολή). Αποστολή από το εξωτερικό και παράδοση σε 4-6 εργάσιμες.
  19. suboy

    διαφημίσεις stop!!!

    Opera ή Brave. Χρησιμοποιώ Opera στο κινητό σχεδόν από το 2018 και έχω ξεχάσει τι σημαίνει διαφημίσεις. Δυστυχώς είναι σχετικά δύσκολο να κόψεις διαφημίσεις στο YT κεντρικά από το router. Και με pihole, όταν παίζεις από το default app του ΥΤ, οι διαφημίσεις περνάνε κανονικά.
  20. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το tracking protection του FF. το ίδιο πρόβλημα στο τοπικ Ανέκδοτα & Αστεία και με με το tracking protection off βλέπω τις περισσότερες εικόνες. Σε μερικές ακόμα παίρνω το link αλλά είναι προέρχονται από FB και μάλλον τα κόβει το Facebook Container από τα extensions.
  21. suboy

    εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια...!!!

    Στο εξωτερικό τους κάνει τρομερή εντύπωση όταν λέω ότι έχουμε καλαθάκι στην τουαλέτα. Το σύνηθες είναι να πετάνε τα χαρτιά στην τουαλέτα.
  22. Για κάποιο λόγο δεν το γούσταρα και πολύ. Χρησιμοποιούσα το vuplayer. Αγαπημένο τέρμα. edit: Νομίζω και το foobar2000 για κάποιο διάστημα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.