Jump to content

Demetris Tsilikis

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Demetris Tsilikis's Achievements

  1. Καλησπέρα ! Μια απορία για οσους ασχολούνται ..΅Εχω αυτό το ραδιόφωνο κατασκευής 1953 .Ηταν σε μια αποθήκη παρατημένο τόσα χρόνια. Το βρήκα και ρώτησα εναν ειδικό τεχνικό για επισκευή και μου ε'ιπε οτι αποκλείεται να πιάνει στην Αθήνα μετα την επισκευή λόγω βιομηχανικών παρασίτων. Απογοητεύτηκα , αλλά είπα ..ας δοκιμάσω .. το βάζω στην πρίζα , συνέδεσα ενα καλώδιο για κεραία , περιμένω 5,6 λεπτά και ...λειτουργεί !!! απίστευτο μετα απο τόσα χρόνια , χωρίς επισκευή πιάνει καμπάνα πρώτο, δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα. Το ανοίγω εσωτερικά και βλέπω ολες τις λάμπες να ειναι αναμμένες και να λειτουργούν ..το ηχείο ..αψογο ( καλά τηρουμένων των αναλογιών) αλλά πωσ μπορεί να λειτουργεί ενα ηχείο μετα απο 70 χρόνια χωρίς επισκευή??? Εχετε κάποια εξήγηση ? Σας ευχαριστώ
  2. Καλημέρα, Για το χάζι που λέει ο Suboy βάζω τις φωτογραφίες εσωτερικά
  3. Καλημέρα σε ολους και ευχαριστώ για την βοήθεια ! Πολύ καλές οι λύσεις που προτείνετε , δεν μπορούσα να φανταστώ τον Dublex Bluetooth ! Τελικά, συνέδεσα ξανα το κινητό οπως είπα αρχικά με την προτροπή σας οτι πρέπει να δουλεύει και δούλεψε ! μάλλον δεν εκανε καλή επαφή το jack στο κινητό και επηρεασμένος απο τον πωλητή που αγόρασα τα καλώδια οτι δεν πρόκειται να δουλέψει επειδη εχει διαφορετικά πρωτόκολλα το κινητό δεν επέμενα πολύ. Εχει ενα θόρυβο οταν γυρνάω τα κουμπιά και θα καθαρίσιω τα ποντεσιόμετρα μήπως βελτιωθεί. Πάντως , δεν με ικανοποίησε ο ηχος. Θυμάμαι οτι -το 1978- με ενα πικαπ BSR MP40 MACDONALDS εβγαζε πολύ καλό ηχο! Σας ευχαριστώ ξανά!
  4. Καλησπέρα, ρώτησε εναν ειδικό που ασχολείται και επισκευάζει τέτοια .https://oldradiorepairs.com/
  5. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Συνέδεσα με φις πενταπολικό στην έξοδο AUX και στο κινητό με Mini jack καρφί. Δείτε φωτογραφίες μπροστά και πίσω . Ευχαριστώ πολύ !
  6. Καλημερα σας Εχω ενα παλιό ενισχυτή DUBLEX made in Greece (του 1978) .Εχει εισόδους AUX, PHONE CER , PHONO MAG .Μπορώ να συνδέσω το κινητό τηλέφωνο σαν πηγή ηχου? το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Τι αλλη πηγή εκτός πικ απ μορω να συνδέσω και πώς ? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.