Jump to content



Foxconn Αυτοκτονιες


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Σορρυ παιδια αλλα δεν μπορουσα να μην το γραψω.Μολις ειδα στις ειδησεις πως η foxconn ζηταει γραπτη δηλωση απο τους υπαλληλους της πως δεν θα αυτοκτονησουν.Μου φενεται γελοιο.Δηλαδη αμα αυτοκτονησουν τι θα τους κανουν μετα?

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν μπορω να καταλαβω το αλλο..το ποσο μλκας μπορει να ναι καποιος ωστε να φτανει σε αυτο το σημειο..λογω εργασιακων συνθηκων..

δλδ τι πιο απλο δεν μπορεις δεν αντεχεις ?..απλα την κανεις...

ρε μπας και παιζει κατι αλλο? λεω τωρα..

Link to comment
Share on other sites

και εγω κατι τετοιο πιστευω.δεν μπορει να τους ενοχλουν μονο οι εργασιακες συνθηκες.Αλλα και παλι.Μπορουν ετσι απλα να φυγουν?Δεν εχουν υπογραψει καποια συμβολαια που τους αναγκαζουν να δουλευουν εκει για ταδε χρονια και τους απαγορευουν επισης να πανε σε αντιπαλη εταιρια μολις τελειωσει η συμβαση τους?

Link to comment
Share on other sites

guys ελατε τωρα ας σοβαρευτουμε...δλδ θα φτασεις ψυχικα σε τετοιο ασχημο σημειο..ωστε να απειλεις την ιδια σου την ζωη για μλκιες...και θα σκεφτεσαι το συμβολαιο?

εγω θα τα παραταγα στα καπακια..και τζαμαικα το οτι να ναι..και ασε αυτους να με ψαχνουν..

εξακολουθω και πιστευω οτι κατι αλλο κρυβεται πισω απο αυτη την υποθεση

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ξεχνάτε ότι εκεί δεν έχουν δημοκρατία (και εμέις που έχουμε το εκμεταλλευόμαστε με πολύ κακό τρόπο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Επίσης εκεί ο κόσμος πεινάει και αν εμάς μας φαίνεται η Αθήνα πυκνοκατοικημένη με ότι αυτό συνεπάγεται εκεί είναι δέκα φορές χειρότερα. Όταν είσαι κλεισμένος 20 ώρες σε ένα χώρο και δουλεύεις έχεις σίγουρα πολύ χάλια ψυχολογία και είσαι πολύ ευάλωτος. Αν φύγουν και μείνουν μια μέρα χωρίς δουλεία αυτομάτως σημαίνει ότι και μια μέρα δεν θα φάνε ούτε αυτοί αλλά ούτε και τα παιδιά τους εκτός και αν δουλεύουν κι αυτά πράγμα που συνηθίζεται.

Link to comment
Share on other sites

πολύ γρήγορα ξεχάσαμε τις αυτοκτονίες των υπαλλήλων της france telecom ....

Οσον αφορά τους εργαζόμενους της απο ανατολής (Κορέα συγκεκριμένα), απο έγκυρη πηγή, να ενημερώσω ότι μιλάμε για ανθρώπους πού δουλεύουν 7/7 έχουν 5 - 6 μέρες άδεια το χρόνο (που και αυτές τις εργάζονται) και αυτό γιατί στην τρυφερή ηλικία το πολύ των 45 οι εταιρίες τους σχολάνε ώς μη παραγωγικούς. Παιδιά / γονείς να τους δεχτούν δεν παίζει (έχουν ήδη τα δικά τους προβλήματα) οπότε πέφτει πείνα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.