Jump to content



με εχει τρελανει


zyx

Recommended Posts

καλα ειναι δυνατος ειμαι memtest error free

βαζω 3d mark 2001 20 loop μετα απο καμια ωρα με πεταει. ενταξει λεω τα κλασικα 1mhz κατω. τρεχω παλι μετα απο ποσοι ωρα παλι τα ιδια. αααα αλλο ενα κατω. μετα τα ιδια. τι θα γινει ρε παιδια εχω τρελαθη. το απεγγατεστισα το ξαναεκανα εγγαταστασι μετα απο καμια ωρα μου εσβησε την οθονη παπαλα δεν εκανε τιποτα. το χαμηλοσα 1mhz εως τωρα πανε καλα. τι φταιει τελος παντον οι μνημες οι τιποτα αλλο. αν εχετε καμια ιδεα να με βοηθησετε καλος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν κάνεις μία δοκιμή με τον mem diagnostics της microsoft? δείχνει να είναι ποιο ευαίσθητο στα λάθη, από ότι το memtest.

Επίσης, γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις αυτά τα τεστ με ένα module την φορά, μήπως δεις ότι ένα από τα 2 δεν τραβάει όσο το άλλο?

Link to comment
Share on other sites

σαυτο δεν εχεις και αδικο. παντος μηπως υπαρχει περιπτοσει να γινετε και απο θερμοκρασια ειμαι στα 3.0v

θα τα δοκιμασο και αυτα πουμε ειπες.

αυτο τις microsoft που το βρισκο?

Link to comment
Share on other sites

τα Nforce2 στα μεγαλα fsb και agresive timings ζοριζονται υπερβολικσ.Τα ιδια εκανε και σε μενα μια abit NF7-S.Ti 2.15 v ετρωγε το τσιπσετ δεν ηθελε με τιποτα να τρεξει 3d προγραμματα

Link to comment
Share on other sites

θα το δοκιμασο και αυτο shido. ναι ειμαι με 244fsb και σημερα εκλεισα 6 ωρες παιδεμου στο 3δ μαρκ. μολις με απογοητευσαι ξανα με 243 τελειωσε 8 λουπ και μολις ξαναξεκινησε μετα απο 5 λεπτα με πεταξε. θα τα δοκιμασο ολα που με ειπατε

Link to comment
Share on other sites

Ανέβασε οπωσδήποτε και το Latency στο Agp που σου λέει ο Mάριος πρώτα (128 και πάνω). Αν δε λυθεί τότε κατά την προσωπική μου εμπειρία (όταν το Mark σε πετάει στο Desktop) θέλει μόνο Vcore. To Mark δεν είναι και τόσο ευαίσθητο στα λάθη, μπορεί να τρέξει στο πολύ το χαλαρό με μερικά στο test 5 (βέβαια εξαρτάται και από τι μνήμη διαθέτη η GPU σου) και φυσικά δε θέλει Vdd. Δώσε κι άλλο Vcore. Aν έχεις ΒΗ-6 να ξέρεις ότι είναι πιο ευαίσθητο το Windows Diagnostic (στα Stride συγκεκριμένα).

Link to comment
Share on other sites

Στα παιχνίδια τι γίνεται;

Σε πετάει αν παίξεις καμιά ώρα;

Εμένα οι μνήμες στα 205 περνάνε memtest86 ένα ολόκληρο βράδυ,200loops Sandra αλλά PC mark δεν...

Δοκίμασα και σε default συχνότητα με αρκετό VCore για να αποκλείσω CPU αλλά δεν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.