Jump to content



Οι απαραδεκτοι !!!!!


mortisboy

Recommended Posts

Αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει !!...ειχα στειλει το NF7-S για rma στον Πουλιαδη γιατι ξαφνικα σταματησε να κανει post και ανοιγε μονο με reset bios και απο κει και περα τιποτα αλλο...:mad: Eε που λετε μιλαω μαζι τους μετα απο 10 μερες και μου λενε οτι ειναι off και περιμενουν νεα παραλαβη για να το αντικαταστησουν...οκ ολα καλα λεω απο μεσα μου!!Τους ξαναπερνω μετα απο 5 μερες περιπου και μου λενε οτι εχει αντικατασταθει...τελεια!!

Παω σημερα το πρωι να το παρω και αφου υπογραψα την χαρτουρα... βλεπω ενα ασπρο κουτι.....τι ειναι αυτο λεω ...για να το ανοιξω.....και τι να δω μεσα ειχε ενα Asus A7N8X-Deluxe v.2 χυμα και δυο ide καλωδια (what the f@ck???) και μετα καταλαβαινεται....προσπαθησα να εξηγησω στην κοπελα οτι αυτο καμια σχεση με αυτο που εστειλα....και μου λεει επειδη δεν ειχαν διαθεσιμο για να μην περιμενω πολυ (ειδες μας σκεφτονται οι ανθρωποι) μου το αντικατεστησαν με αυτο.... ακολουθησε μια ακυρη συζητηση με την τυπισα οσπου ζητησα να μιλησω με τον υπευθυνο....εκει αλλαξαν τα πραγματα ...πηγε καπακι μεσα και μετα απο 5 λεπτα ηρθε και μου ειπε οτι εχουν παραλαβει στα κεντρικα στον ασπροπυργο και θα πρεπει να περιμενω καποιες μερες ακομα οσπου να ερθει το σωστο!!!!Αυτα ειναι Support Ομιλου Πουλιαδη .....οτι παρεις 100...ελα παρε...παρεεεεε!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ABIT ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ ΤΑ MOTHERBOARD ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ RETAIL ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ MOTHERBOARD ΑΒΙΤ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΒΙΤ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ BOARD ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ

Link to comment
Share on other sites

Καλα για τον Πολυιαδη τωρα...μακραν η χειροτεροι αντιρποσωποι.Ακομα και τωρα τελευταια που πηγαν να κανουν ενα δυνατο μπαμ στην αγορα καταφεραν και εφεραν ελλατωματικους μαξτορ

Link to comment
Share on other sites

Tagara.....thanks για την πληροφορια!! Αλλα το ξερω το σκηνικο επειδη και εγω δουλευω σε μια εταιρια με συστηματα πληροφορικης και ειναι ενας απο τους προμηθευτες μας...για αυτο δεν επαιζε να το δεχτω.....επεσαν στην περιπτωση...αφου οταν ειπα οτι θελω να δω τον υπευθυνο...με ρωταει ειστε ο υπευθυνος προμηθειων της p.......??

Chroma εχεις δικιο αμα ηταν τουλαχιστον κομπλε μπορει και να το σκεφτομουν...οπως το ειδα χυμα...επαιζε να μην δουλευει κιολας ...ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα θα ηταν!!!

Η πλακα ειναι οτι μου το ειπε και με μια ανεση....και της απανταω πρωτη φορα ακουω αμα δεν υπαρχει καποιο mobo να μου το αντικαταστησουν με παλαιοτερο (με κοιταξε σαν να μου ελεγε ουπς ...αυτος ξερει:D ) τεσπα...μπορει να μου το αντικαταστησουν με κανα ΑΝ7

....:D :D

Τελικα μου φενεται οτι απο ολους τους μεγαλους προμηθευτες η oktabit ειναι οι πιο σωστοι!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.