Jump to content



Corsair AX1200


crmaris

Recommended Posts

Ήρθε, διέλυσε το συναγωνισμό για πλάκα και κάθησε στην κορυφή της κατηγορίας. Και μετά σου λένε για μύθους περι πολλαπλών rails κτλ!!

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=189

Από τα λίγα review που ο Wolf δεν ξεμόνταρε εντελώς το PSU, δεν του πήγε η καρδιά να χαλάσει ένα τέτοιο κόσμημα-PSU.

Πάντως τα efficiency readings δείχνουν τρομερά ψηλά, μόνο αν τα επιβεβαιώσω με το δικό μου power meter (γιατί του Wolf δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει) θα τα πιστέψω (94.1% efficiency από 1200αρι μόνο αν το δεις το πιστεύεις).

Link to comment
Share on other sites

Αφου ρε συ Bacon 1$=1ευρω εδω Ελλαδα..

Το τροφοδοτικο ειναι θεριο παντως!

Δυστυχως ωρε Μανωλιό, τωρα που πεφτει το ευρω, θα μας παρουνε τα σωβρακα, το βλεπω ισα με 350€

Link to comment
Share on other sites

χμμμ. κάτι παίζεται

The story passing around among the well-informed at last week’s Computex in Taipei is that the sample of the AX1200 sent by Corsair to HardOCP short circuited on the 12V rail and did not shut down. This has caused the complete melt down of the HardOCP test bed…which they have admitted but have not told their readers why. Corsair sends a lot of advertising money their way, so it is natural that they would be reluctant to publicly tell the story.

Here is a link to a review of the PSU using a Chroma tester…mediocre voltage regulation and, well, the loudness of the fan puts to rest the idea that large fans are always quiet…

http://www.pc-max.de/artikel/netzteile/corsair-ax1200-1200-watt/6133

The graphs should not require translation.

Link to comment
Share on other sites

Με λίγο ψάξιμο παραπάνω που έκανα, μάλλον για αρβύλα μου φαίνεται. Έχετε υπόψιν επίσης πως το quoted post είναι από άγνωστο που τώρα μπαίνει σε διάφορα forums και γράφει καρμπόν το ίδιο κείμενο (ένα post έχει στο καθένα). :tomato:

Σε κάθε περίπτωση πάντως, κοντός ψαλμός αληλούια. Ελπίζω να το παραλάβει το αγροτεμάχιο ο faganas κάποια στιγμή για να δούμε ακριβώς τι παίζεται.

Link to comment
Share on other sites

δεν είναι εντελώς άγνωστος αλλά τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι σε γενικές γραμμές έχω παρατηρήσει ότι o Wolf στα reviews του έχει πολύ μικρό voltage drop σε πολλά PSUs που κάνει review. Αντίθετα sites που μετράν με Chromas και έχουν μάλιστα και probes κατευθείαν πάνω στους PSUs connectors καταγράφουν μεγαλύτερα drops. Με τον Φαγάνα επίσης παρόλο που μετράω 10 CM περίπου μακρύτερα από τους PSU connectors (απο τα 10CM τα 6 είναι 10αρι!! καλώδιο) έχω μεγαλύτερα Voltage drops από τα αντίστοιχα του Wolf. Και μετράω και με calibrated labjack και όχι με κανά πολύμετρο του κιλού.

Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το απίστευτο voltage regulation που κατέγραψε ο Wolf.

Το θέμα είναι ότι μια δοκιμή επί ελληνικού εδάφους θα λύσει τις απορίες όλων μας (ακούς Corsair!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εντοπίστηκε ήδη σε δύο ελληνικά μαγαζιά το εντυπωσιακό Corsair AX 1200.

Πλαίσιο στα 343,99 euro --> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Professional-Series-Gold-AX1200-1200W-Full-Modular-PSU-CMPSU-1200AXEU.htm με παράδοση σε 24 ώρες και αγορά μόνο μέσω διαδικτύου.

VisionStudio (Θεσσαλονίκη) στα 299,97 euro --> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20721&cat=17 με παράδοση σε 2 έως 7 εργάσιμες.

Σε κάθε περίπτωση, με 7 χρόνια εγγύηση. Καλορίζικο!

Link to comment
Share on other sites

και ο φαγάνας ελπίζει να το συναντήσει σύντομα :D

Αλήθεια ποιος άλλος θα το ήθελε να το δει σε review επί ελληνικού εδάφους? Αν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι ίσως πειστεί πιο εύκολα η Corsair να το στείλει :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.