Jump to content



Πρόβλημα με Microsoft Office 2007


midis

Recommended Posts

Γεια. Βασικά έχω ένα προβληματάκι με τα Microsoft Office 2007. Δεν μπορώ να κάνω uninstall ούτε repair και αυτό έγινε από την στιγμή που έβαλα στο σύστημα μία έκδοση skype beta. Τι μπορώ να κάνω γιαυτό; Περιμένω προτάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Άμα έκανες πρώτα uninstall το skype beta και μετά αυτό?

Ναι η μόνη "λογική" λύση είναι αυτή...Αφού λες ότι από την στιγμή που έβαλες το skybe beta(γιατί εβαλές beta όμως και δεν πήρες το ήδη υπάρχον έτοιμο) δεν μπορούσες να κάνεις uninstall το microsoft office η μονή "λογική" εξήγηση είναι αυτη που είπε ο παραπάνω (+1)

Link to comment
Share on other sites

επίσης δοκίμασα να κάνω repair απο το cd αλλά και αυτό μου πέταξε μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί

Πρώτα από όλα δεν χρειάζεται να κάνεις 150μηνύματα στην σειρά για να πεις 2 πράγματα..Μπορεις να κανεις και edit αν θες...Αν καποιος ξέρει την λύση ακριβώς θα στην πει...

Δεύτερον (δική μου γνώμη) κράτα οτι χρειαζεσαι και κανε μια Ανασυκγροτηση στον συγκεκριμενο δισκο και μετα δοκίμασε να το κανεις uninstall ή ενα ωραιότατο format

Αντε και ελπίζω να πετύχει..:victory:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.