Jump to content



Διάφορα (κινητό, netbook, camera SLR, πιεστικο)


Gr_God

Recommended Posts

Μιας και την "κάνω" από την χώρα για λίγους μήνες (ίσως!) σε λίγους μήνες (σίγουρα!), λέω να δώσω μερικά πραγματάκια που δεν θα μου είναι πλέον χρήσιμα:

----

Apple iPhone 2G 16GB. Σε πολύ καλή κατάσταση, με λίγη φθορά στο πίσω κάλυμα και μόνο. Με νέο screen protector "καθρέφτη", με cradle φόρτισης, crystal θήκη, 2 δερμάτινες θήκες, τον φορτιστή του, αντάπτορα για τα ακουστικά και ίσως κανένα άλλο μικροαξεσουάρ που ξέχασα.

Τιμή 240€

---

Netbook Samsung NC10. Σε άψογη κατάσταση, στο κουτί του, ελάχιστα χρησιμοποιημένο (ήταν από επιδότηση της vodafone - δεν το χρειάστηκα πραγματικά οπότε άντε να δούλεψε και 10 φορές από τότε που το πήρα), με όλα του τα παρελκόμενα και εγγύηση κανονικά.

Τιμή 290€.

----

Φωτογραφική μηχανή SLR Olympus E-520. Μαζί με δύο φακούς γνήσιους (40-150 και 14-42χιλ), 2GB ταχύτατης CF μνήμης, επαγγελματική θήκη Lowepro, φίλτρο UV Hoya, 4 ειδικούς φακούς για φωτογραφίες macro-supermacro, μεγάλο λαστιχένιο "μάτι" του shutter και φυσικά όλα τα δικά της παρελκόμενα, κουτί, βιβλία κτλ. Είναι με απόδειξη αγοράς Ελληνικού καταστήματος και εντός εγγύησης 4 ακόμα μήνες.

Τιμή για όλο το πακέτο 340€ (πάνω κάτω όσο κάνουν τα αξεσουάρ!).

----

Πιεστικό Bosch Aquatak 110 Plus. Με 3 "κάνες", μία ρυθμιζόμενη από δέσμη ως "βεντάλια", μία υψηλής πίεσης παλμική και μία υψηλής πίεσης γωνιακή (για θόλους κτλ). Μαζί με φίλτρο karcher τοποθετημένο στην εισαγωγή του και δώρο ένα ή δύο μπετονάκια καθαριστικό της karcher. Υπάρχει η απόδειξη αγοράς και εγγύηση κανονικά. Έχει δουλέψει 8-10 φορές για πλύσιμο του αυτοκινήτου μου μόνο.

Τιμή 120€

----

Αποστολή εκτός Αθηνών μόνο εάν προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Έφυγε η κάμερα και το netbook.

Μένουν το πλυστικό και το iPhone. Ας κάνουμε και μία μικρή μείωση της τιμής στα 100€ για το πλυστικό και στα 200€ για το iPhone.

Για το iPhone συζητήσιμη και ανταλλαγή + διαφορά με φτηνότερο κινητό τηλέφωνο, αρκεί να έχει bluetooth 2.0.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.